Produkt je vyřazen!
 

 

Yamaha YAMAHA HTR-4072 BLACK

Exa kód : YAM181433
 
 
 
 

 

Yamaha YAMAHA HTR-4072 BLACK
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

9 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 256 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 500  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Yamaha

Exa kód:YAM181433
Kód výrobce:130213064555
 

 

   5.1-kanálový AV receiver disponující technologií MusicCast Surround a výjimečně jednoduchým ovládáním vylepšených funkcí domácího kina
   Možnost přidání bezdrátových zadních reproduktorů (MusicCast 20 nebo MusicCast 50)
   HD Audio s CINEMA DSP 3D
   Dolby Audio a DTS-HD Master Audio
   YPAO zvuková optimalizace
   MusicCast multiroom technologie
   Streamovací služby jsou zabudovány
   HDMI (4 in / 1 out) s Dolby Vision a Hybrid Log-Gamma


Oblíbená rádia

Streamování žádané hudby zajišťuje řada hudebních služeb - Pandora, Spotify, internetové rádio SiriusXM, Tidal, Deezer, Napster a další. Je tedy zcela běžné i snadné vyhledat a přehrávat oblíbené skladby, žánry, autory a poslouchat je, kdy se nám jen zachce. Veškerý poslechový výstup je přitom kvalitní, optimalizovaný a na vyšší úrovni, než kterou nabízely předchozí modely.


Surround Sound

Zažít kouzlo kina s realistickým a pohlcujícím 3D zvukem, kouzlo zábavy ve světě hudby nemusí být jenom snem. Prostorový zvuk je technika, sloužící k obohacení kvality reprodukce zvuku, který obklopuje posluchače. Jeho první aplikace byla v kinech. Dříve měly standardní zvukové systémy tři "obrazovkové kanály" zvuku, které byly vydávány reproduktory umístěnými pouze vlevo, uprostřed a vpravo. Surround Sound však přidává jeden nebo více kanálů z reproduktorů za posluchačem, takže je takto tvořen dojem zvuku, pocházející z libovolného vodorovného směru o 360 ° kolem posluchače. Nejčastější specifikace 3D zvuku, standard ITU 5.1, předpokládá 6 reproduktorů – v centru před posluchačem (středový reproduktor), levý (L) a pravý (R) v úhlu 60 ° na obou stranách od středu, dále levý Surround (LS) a pravý Surround (RS) v úhlu 100-120 °. Součástí je také subwoofer, jehož však pozice není kritická.


MusicCast

Domácí audio vizuální ekosystém MusicCast stvořila japonská výrobní společnost Yamaha, když reagovala na stále rostoucí počet multi-room řešení. V praktické rovině se jedná o ozvučení více místností v domě, s možností přenosu hudby z jedné místnosti do druhé, včetně centralizovaného ovládání. Základem je většinou dostupná aplikace pro mobilní zařízení. Yamaha do systému MusicCast zařazuje také velkou část firemních, klasicky koncipovaných produktů, které však musí splňovat podporu síťových služeb. Yamaha má dlouholetou tradici právě v tomto oboru a jako jedna z prvních výrobců uvedla na trh zařízení s bezdrátovou konektivitou ještě dříve, než se z ní stala neodmyslitelná část pokročilého Hi-Fi. S hudbou MusicCast lze získat přístup k efektnímu spektru zdrojů zábavy, přičemž konfiguraci zajišťuje nastavení (stisknutím tlačítka). Intuitivnost a jednoduchost použití je velmi progresivním tahem v konstrukčním plánu tohoto modelu.
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi