Vážení zákazníci, z technických důvodů je dnes prodejna v Karviné uzavřena. Děkujeme za pochopení.

 

Xiaomi UniBlade Trimmer EU

Exa kód : XIA320136
 
 
 
 

 

Xiaomi UniBlade Trimmer EU
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Holící strojek, Barva Černá
 
 

699 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

578 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:XIA320136
Kód výrobce:95XIW94113
 

 
Univerzální sada pro všestrannou péči o tvář i tělo TŘÍSTRANNÝ BŘIT VYCHUTNEJTE SI ČISTÉ OHOLENÍ BEZ NÁMAHY Inovativní třístranná čepel pro opravdu čisté oholení. Dvoucestná planžeta na okraji zastřihuje delší chloupky, zatímco prostřední planžeta odstraňuje zbytky strniště. Třístranná čepel si poradí s jakoukoli délkou a tloušťkou, dokonce i s ohnutými nebo naplocho ležícími chloupky. Skutečně čisté oholení bez námahy. PLNĚ KRYTÁ FRÉZKA ELIMINUJE POŠKOZENÍ POKOŽKY Plně krytá frézka působí jako bariéra břitu vůči pokožce. Frézka svými otvory zakrývá zachycení vousů břitem, čímž eliminuje jakékoli podráždění pokožky při holení. 14 NASTAVENÍ DÉLKY HŘEBENE VŠESTRANNÝ MISTR STYLU S tímto univerzálním zařízením můžete nyní holit a zastřihovat chloupky na obličeji i na těle. Péče o muže nebyla nikdy jednodušší! 40° POHYBLIVÁ STŘIHACÍ HLAVA VŠESMĚRNÉ PŘIZPŮSOBENÍ KONTURÁM OBLIČEJE Flexibilní zastřihovací hlava je navržena tak, aby kopírovala jedinečné kontury vašeho obličeje a krku. Pohyblivá zastřihovací hlava se může otáčet o 40 stupňů v obou směrech a flexibilně se přizpůsobí pro přesné oholení, které vám pomůže vytvarovat linii tváří, čelistí, kotlet a mnoho dalšího. MAGNETICKÉ BEZDRÁTOVÉ NABÍJENÍ 60 MINUT PROVOZU PŘI PLNÉM NABITÍ Magnetické nabíjení nabízí pohodlné a bezproblémové řešení bez potřeby kabelů. Na jedno plné nabití poskytuje prodlouženou výdrž baterie až 60 minut, což vyhovuje náročnému životnímu stylu. NÁSTĚNNÉ UKLÁDÁNÍ VYTVOŘTE SI UKLIZENÝ PROSTOR PRO PÉČI O TĚLO Přiložený nástěnný úložný stojan umožňuje snadné zavěšení zastřihovače a udržuje tak prostor pro péči o tělo uklizený a organizovaný. Samolepicí podklad 3M, není nutné vrtání ani použití nářadí. Specifikace: * Jmenovité napětí: 3,7V/3W *Provozní frekvence: 142 kHz *Jmenovité nabíjecí napětí: 5V/1A *Stupeň voděodolnosti: IPX7 *Typ baterie: ICR14500 3,7V 1S1P 600mAh *Způsob nabíjení: Bezdrátové nabíjení *Doba nabíjení: Cca. 6h Obsah balení: *Xiaomi UniBlade Trimmer ×1 | Nastavitelný zastřihovací hřeben ×1 | Nabíjecí dok × 1 | Držák na stěnu × 1 | Ochranný kryt ×1 | Karta pro rychlý start × 1 | Návod k použití ×1

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Holící strojek
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi