Xiaomi Smart Humidifier 2 Lite EU

Exa kód : XIA320121
 
 
 
 

 

Xiaomi Smart Humidifier 2 Lite EU
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čistička vzduchu
 
 

899 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

743 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:XIA320121
Kód výrobce:95XIW9507
 

 
Okamžitě odstraňte suchost vzduchu Vestavěný keramický atomizér zvlhčovače Xiaomi Humidifier 2 Lite rozprašuje vodu do mikromlhy s rychlostí uvolňování 300 ml za hodinu, aby se zabránilo suchému vnitřnímu prostředí. Díky velké 4L nádrži může zvlhčovač pracovat nepřetržitě až 30 hodin bez nutnosti doplňování vody. Zdroj čistší vody Vnitřek nádržky na vodu je vyroben z antibakteriálního materiálu s ionty stříbra, udržuje zdroj vody a mlhu čisté a chrání vaše zdraví. Snadné doplňování vody Nádržka na vodu je vybavena průhledným ukazatelem, takže hladinu vody můžete kontrolovat bez zvednutí víka. Díky ochraně proti nedostatku vody přístroj automaticky detekuje hladinu vody a zastaví zvlhčovač v jeho nepřítomnosti, čímž přístroj ochrání. Hydratace 360 Jednotka je vybavena otočným dávkovačem mlhy, který se otáčí o 360°, aby bylo zajištěno pokrytí celé místnosti bez nutnosti neustálého přemisťování. Užijte si spánek bez rušení Xiaomi Humidifier 2 Lite je vybaven tichým motorem, provozní hlučnost je nižší než 38dB (A) i ve vysokém režimu, takže váš spánek nebude nikdy rušen. SPECIFIKACE Barva Bílá Jmenovité napětí 220V~ Jmenovitá frekvence 50 Hz Jmenovitý výkon 23W Zvlhčovací výkon 300 ml/h Kapacita nádrže na vodu 4L Hluk ? 38 dB(A) Hmotnost 1,4 kg Rozměry produktu 190 × 202 × 315 mm Obsah balení Zvlhčovač Xiaomi 2 Lite × 1 Návod k použití × 1

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čistička vzduchu
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi