Xiaomi Smart Humidifier 2 EU

Exa kód : XIA320120
 
 
 
 

 

Xiaomi Smart Humidifier 2 EU
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čistička vzduchu
 
 

1 499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 239 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 75  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:XIA320120
Kód výrobce:95XIW9508
 

 
Užijte si čerstvý horský vzduch u vás doma Zvlhčovač vzduchu využívá UV-C technologii sterilizace ultrafialovým zářením k likvidaci bakterií a poté uvolňuje vyčištěnou mlhu k čištění okolí. Jednotka je vybavena nejmodernějším otočným dávkovačem mlhy, který se otáčí o 360°, aby bylo zajištěno pokrytí celé místnosti bez nutnosti neustálého přemisťování. Silná UV-C sterilizace Technologie ultrafialové UV-C sterilizace eliminuje až 99,9 % bakterií před uvolněním vody do proudu mlhy. Nádrž na vodu 4,5l Zvlhčovač uvolňuje až 350 ml ultra jemných kapiček vody za hodinu, aby se zabránilo suchému vnitřnímu prostředí. Díky velké 4,5l nádrži může zvlhčovač pracovat nepřetržitě až 32 hodin bez nutnosti doplňovat vodu. Automatický režim pro zamezení nadměrné vlhkosti Výstup mlhy je automaticky regulován tak, aby byla vlhkost udržována na optimální úrovni a aby se zabránilo mokrému nábytku. Vlhkost je automaticky udržována na 60% pro optimální pohodlí. Nastavení vlhkosti lze upravit v aplikaci Mi Home. Kontrolujte hladinu zbývající vody Nádržka na vodu je vybavena průhledným ukazatelem, takže hladinu vody můžete kontrolovat bez zvednutí víka. Zvlhčovač vzduchu se automaticky vypne, když je nádrž prázdná nebo vyjmutá ze základny Užijte si spánek bez rušení Nová struktura plovoucí desky zvlhčuje vzduch s minimální hlučností, aby vám zajistila dobrý spánek. Vytvořte uklidňující atmosféru Nový aromaterapeutický difuzér naplňuje vzduch esenciálními oleji a vytváří uklidňující atmosféru. SPECIFIKACE Barva Bílá Jmenovité napětí 220 V~ Jmenovitá frekvence 50 Hz Jmenovitý výkon 28 W. Zvlhčovací výkon 350 ml/h Úrověn hluku ?38dB(A) Kapacita nádrže na vodu 4.5l Hmotnost 1,57 kg Rozměry produktu ?190×335 mm Obsah balení Inteligentní zvlhčovač Xiaomi × 1 Návod k použití × 1 Bavlněná vlákna × 3 (1 nainstalováno, 2 výměny)

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čistička vzduchu
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi