Vážení zákazníci, z technických důvodů je dnes prodejna v Karviné uzavřena. Děkujeme za pochopení.

 

Xiaomi Outdoor Camera BW300

Exa kód : XIA320081
 
 
 
 

 

Xiaomi Outdoor Camera BW300
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezpečnostní kamera, Venkovní, Rozlišení kamery 2304 x 1296 px, Wi-Fi
 
 

1 541 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 274 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 77  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:XIA320081
Kód výrobce:95XIW95587
 

 
Xiaomi Outdoor Camera BW300 *2K rozlišení pro mimořádně čistý a detailní obraz *Inteligentní plnobarevné noční vidění pro jasnější noční obraz *4900mAh supervelká baterie s delší výdrží *Profesionální stupeň odolnosti proti prachu a vodě IP67 pro ochranu za každého počasí ROZLIŠENÍ 2K PRO LEPŠÍ KVALITU OBRAZU 3Mpx fotoaparát vytváří jemnější obraz a jasně zachycuje každý dynamický detail, čímž vám poskytuje kompletní výhled na venkovní prostředí. JASNÉ VIDĚNÍ V RŮZNÝCH SCÉNÁŘÍCH Poznávací značky vozidel z dálky/Kurýři doručující zásilky do domu/Děti hrající si u dveří DÍKY ŠIROKÉMU 130° ZORNÉMU POLI VÁM NEUNIKNE ŽÁDNÝ DETAIL ANI MRTVÝ ÚHEL Velká clona f/1,6 zajišťuje větší přísun světla pro jasnější obraz. 130° zorné pole poskytuje na první pohled kompletní a detailní pohled a zároveň minimalizuje mrtvá místa. INTELIGENTNÍ PLNOBAREVNÉ NOČNÍ VIDĚNÍ PRO JASNOU VIDITELNOST PŘI SLABÉM OSVĚTLENÍ Inteligentně osvětlujte noční scény za slabého osvětlení a jasně zachyťte jakoukoli neobvyklou aktivitu pomocí výkonných infračervených světel a diod LED. PRODLUŽTE ŽIVOTNOST BATERIE POMOCÍ VOLITELNÉHO 5W SOLÁRNÍHO PANELU PRO NEPŘETRŽITÝ VÝKON Úhel lze nastavit tak, aby přijímal solární energii z jakéhokoli místa, kde je světlo, což zajišťuje nepřetržité napájení a nepřerušované používání i při neočekávaných výpadcích proudu. SNÍMÁNÍ POHYBU POMOCÍ UMĚLÉ INTELIGENCE SLEDUJE KAŽDÝ POHYBUJÍCÍ SE STÍN Po automatickém zachycení pohybujícího se objektu se aktivuje inteligentní sledování a snímání, které okamžitě detailně zachytí trajektorii pohybu objektu. BEZPROBLÉMOVÝ OBOUSMĚRNÝ ZVUK S ČISTÝM ZVUKEM I V HLUČNÉM PROSTŘEDÍ Vestavěný mikrofon s vysokou citlivostí přesně snímá lidské hlasy v okruhu 7 metrů a redukuje šum v pozadí, aby poskytoval čistý a silný zvuk. ZVUKOVÁ A VIZUÁLNÍ VAROVÁNÍ ODHÁNĚJÍ NEŽÁDOUCÍ NÁVŠTĚVNÍKY Při detekci vetřelce systém aktivuje alarm a světla, aby ho odradil a snížil tak potenciální bezpečnostní rizika. Specifikace: *Kapacita baterie: 4 900 mAh *Video kodek: H.264 *Bezdrátové připojení: Wi-Fi 2,4 GHz *Jmenovitý vstup: 5V / 2A *Provozní teplota: -20 °C až 55 °C *Kompatibilní s: Android 8.0 nebo iOS 12.0 nebo novější *Rozlišení: 2304 x 1296 *Pozorovací úhel: D130° Obsah balení: 1x kamera, 1x montážní držák, 1x samolepka montážní šablony, 1x sáček s montážním šrouby, 1x výstražná samolepka, 1x návod k použití

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezpečnostní kamera
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Použití  Venkovní
Rozlišení kamery  2304 x 1296 px
Rozhraní a konektivita 
Wi-Fi  Ano
Funkce 
Detekce pohybu  Ano
Noční vidění  Ano
Zvuk  Obousměrný
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi