Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13,5"

Exa kód : XIA320036
 
 
 
 

 

Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13,5"
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:XIA320036
Kód výrobce:95XIW9473
 

 
Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13.5 - jednoduchý zápisník, 13-palcový LCD displej, černé pozadí, zelené písmo. Nemá paměť - popíšete jednu stránku, poté vymažete kompletně jedním tlačítkem. Magnetické pero je součástí balení. Ideální pro děti na kreslení nebo na poznámky do práce či do domácnosti. Výdrž na knoflíkovou baterii cca rok při 100x smazaném displeji denně. Xiaomi Mi LCD kreslící tablet s přibaleným stylusem vám umožní zapisováni poznámek, kreslení, prostě cokoliv co vás napadne. Díky velkému displeji 13,5" a nízké hmotnosti bude práce s ním opravdu pohodlná. Tablet má tlačítko pro smazání, kdy pouhým jedním stiskem vše zmizí a můžete začít psát a kreslit nové nápady. Zároveň má tablet tlačítko pro uzamčení mazacího tlačítka, aby se nestalo, že si omylem vaše poznámky smažete. Dotykové pero - stylus, je na boku uchycen pomocí magnetu. Parametry - rozměry 318 x 225 x 7 mm - hmotnost: 0,345 kg - tělo tabletu vyrobeno z plastu ABS - typ displeje LCD - knoflíková baterie: CR2025

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Herní provedení  Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi