Vážení zákazníci, z technických důvodů je dnes prodejna v Karviné uzavřena. Děkujeme za pochopení.

 

Xiaomi Electric Shaver S301

Exa kód : XIA320150
 
 
 
 

 

Xiaomi Electric Shaver S301
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Holící strojek, Barva Černá
 
 

895 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

740 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:XIA320150
Kód výrobce:95XIW94112
 

 
Chytré a rychlé holení bez zadrhávání a skřípnutí chloupků DVOUSTOPÉ FRÉZKY RYCHLEJŠÍ A ČISTŠÍ OHOLENÍ Dvoustopé frézky zvyšují přívod vousů o 50 % ve srovnání s jednou vnitřní frézkou a umožňují rychlejší oholení. INTELIGENTNÍ REGULACE RYCHLOSTI JEDNODUŠE ZABRAŇUJE ZASTAVENÍ NEBO PŘISKŘIPOVÁNÍ VOUSŮ Výkonný motorek je řízen inteligentním čipem, který podle zátěže holicí hlavice upravuje otáčky motoru pro zajištění efektivního a pohodlného holení. BIONICKÁ GEOMETRICKÁ FRÉZKA FLEXIBILNĚ SE PŘIZPŮSOBÍ TVÁŘI PRO HLADŠÍ OHOLENÍ Nezávisle plovoucí frézka ve tvaru manty kopíruje rysy obličeje. Bionicky zaoblená frézka navíc zajišťuje zcela hladké oholení. NĚKOLIK PLOVOUCÍCH HOLICÍCH HLAVIC NIŽŠÍ TLAK A VĚTŠÍ POHODLÍ Flexibilně plovoucí holicí hlavice snižují tlak, přizpůsobí se rysům tváře a zachytí různě rostoucí vousy na krku i lícních kostech. DVĚ VOLITELNÉ ÚROVNĚ AUTOMATICKY SE PŘIZPŮSOBÍ RŮZNÝM VOUSŮM Na zapnutém strojku můžete podržením vypínače po dobu jedné sekundy přepínat mezi úrovněmi, abyste si poradili se všemi typy vousů. INTELIGENTNÍ LED DISPLEJ STÁLÝ PŘEHLED O STAVU STROJKU Inteligentní displej přehledně zobrazuje důležité informace. ÚPRAVA PROTI OTISKŮM PRSTŮ SNADNÉ ČIŠTĚNÍ Exkluzivní povrchová úprava je pohodlná a příjemná na dotyk, nezůstávají na ní otisky prstů ani skvrny a snadno se čistí a udržuje. SNADNÉ MYTÍ UMOŽŇUJE MOKRÉ I SUCHÉ HOLENÍ Díky voděodolnému tělu s krytím IPX7 je oplachování snadné. Odnímatelná holicí hlavice umožňuje rychlé umytí bez rozsypání oholených vousů. UNIVERZÁLNÍ KONEKTOR MIMOŘÁDNÉ DLOUHÁ DOBA POUŽITÍ AŽ 90 DNÍ Univerzální konektor USB-C zajišťuje kompatibilitu s telefony, počítači, nabíječkami a dalšími zařízeními pro nabíjení. Strojek lze plně nabít za 2 hodiny a baterie vydrží až 90 dní, takže můžete cestovat bez obav. Specifikace: *Nabíjecí port: Typ-C *Napětí: 3,7 V *Výkon: 3W *Doba nabíjení: Cca. 2h *Stupeň krytí: IPX7 *Vstup: 5V/1A Obsah balení: Xiaomi Electric Shaver S301 ×1 Nabíjecí kabel × 1 Čisticí kartáč ×1 | Návod k použití ×1

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Holící strojek
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi