Verbatim Cestovní adaptér GNC-100, GaN zástrčka, 2xUSB-C PD 100W, 1xUSB-C PD 65W, 1xUSB-A QC 3.0, Verbatim

Exa kód : VER405634
 
 
 
 

 

Verbatim Cestovní adaptér GNC-100, GaN zástrčka, 2xUSB-C PD 100W, 1xUSB-C PD 65W, 1xUSB-A QC 3.0, Verbatim
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Cestovní adaptér, nabíječka. Současné nabíjení 3 zařízení, s maximálním celkovým výstupem 100 W. Porty 2× USB-C PD 3.0 s výkonem až 100 W, 1× USB-C PD 3.0 s výkonem až 65 W a 1× USB QC 3.0 s výkonem až 30 W.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Cestovní adaptér, nabíječka. Současné nabíjení 3 zařízení, s maximálním celkovým výstupem 100 W. Porty 2× USB-C PD 3.0 s výkonem až 100 W, 1× USB-C PD 3.0 s výkonem až 65 W a 1× USB QC 3.0 s výkonem až 30 W.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Verbatim

Exa kód:VER405634
Kód výrobce:32202
 

 

Verbatim cestovní adaptér GNC-100

Verbatim cestovní adaptér GNC-100 je malý zázrak s velkým výkonem! Elegantní design a kombinace různých portů ho dělá skvělým společníkem pro každou situaci. Spolu s ním získáte rychlé a bezpečné nabíjení. A kdo by si zamiloval skládací vidlici pro USA a vyměnitelnou zástrčku pro EU? Zkrátka skvělá volba pro cestovatele i domácí použití!

  • Multifunkční nabíječka: Podporuje nabíjení až tří zařízení současně s maximálním celkovým výstupem 100 W.
  • Různorodé nabíjecí porty: 2× USB-C®PD 3.0 s výkonem až 100 W, 1× USB-C PD 3.0 s výkonem až 65 W a 1× USB QC 3.0 s výkonem až 30 W.
  • Efektivní dobíjení technologiemi GaN: Integrovaná technologie GaN zajišťuje efektivní dobíjení a redukci tepla.
  • Ideální pro cestování: Skládací vidlice pro USA, vyměnitelné zásuvky pro EU a Spojené království. Štíhlý a kompaktní design.
  • Superrychlé nabíjení: Podpora USB Power Delivery 3.0, PPS a Quick Charge 3.0.
  • Technologie Programmable Power Supply (PPS): PPS poskytuje ideální výkon pro optimální nabíjení.

Nabíjejte
Cestovní adaptér Verbatim se stane vaším univerzálním nabíjecím centrem. S kombinací dvou portů USB-C PD o výkonu 100 W, jednoho portu USB-C PD s 65 W a jednoho portu USB QC 3.0 (EU/UK/US) pokrývá potřeby různých zařízení. Jeho všestrannost je ideální pro kancelář, domácí použití nebo na cesty, kde poskytne potřebnou energii pro váš notebook, tablet, chytrý telefon, herní konzoli a mnoho dalších zařízení.

Technologie GaN
GaN, neboli technologie Galium Nitride, přináší do světa nabíjení rychlost a super výkon. Nabíjení je nejen rychlé, ale i efektivní – s minimální tvorbou tepla. Nabíječky s GaN mají kompaktnější rozměry a nižší hmotnost ve srovnání s tradičními nabíječkami na bázi silikonu. Proto jsou ideální pro cestování.

Bezpečnost na prvním místě
Nabíječka je zhotovena z ohnivzdorných materiálů nejvyšší kvality a disponuje čtyřmi integrovanými bezpečnostními systémy. Ty zahrnují ochranu proti nadproudu, přepětí, zkratu a nadměrné teplotě. Díky těmto opatřením můžete dobíjet svá zařízení s klidným srdcem, aniž byste museli mít obavy o svou bezpečnost.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi