TRUST GXT 488 Forze PS4 Gaming Headset PlayStation official licensed product

Exa kód : TRU400570
 
 
 
 

 

TRUST GXT 488 Forze PS4 Gaming Headset PlayStation official licensed product
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Černá, Přes hlavu, S mikrofonem, Min. frekvenční rozsah 20 Hz, Max. frekvenční rozsah 20 kHz, Citlivost 115 dBA, Impedance 32 ohm, Délka kabelu 1,2 m
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Trust

Exa kód:TRU400570
Kód výrobce:23530
 

 
Oficiální PlayStation® licencovaná sluchátka GXT 488 Forze PS4 Gaming Headset. Výkonná herní náhlavní souprava se sklopným mikrofonem a nastavitelným hlavovým mostem. *Speciálně vyrobené pro použití s vaší konzolou PlayStation®4 *Výkonné 50 mm aktivní reproduktorové jednotky s měkkými a pohodlnými naušníky *Sklopný flexibilní mikrofon a nastavitelná zesílená čelenka *In-line dálkový ovladač pro ovládání hlasitosti a ztlumení mikrofonu *Jednoduše připojte sluchátka k bezdrátovému ovladači DUALSHOCK® 4 (vstup 3,5 mm) *1,2m nylonový opletený kabel, ideální délka pro připojení k ovladači Technické parametry *Typ připojení: kabelové *Délka hlavního kabelu: 120 cm *Typ konektoru: 3,5 mm *Zvuková reprodukce Stereo *Impedance: 32 Ohm *Citlivost: 115 dB *Hladina akustického tlaku: 95 dB *Mikrofon: ano *Frekvenční odezva: 20 Hz - 20000 Hz *Frekvenční charakteristika mikrofonu: 50 Hz - 10 000 Hz *Hmotnost: 300 g Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/23530-gxt-488-forze-ps4-gaming-headset-playstation%C2%AE-official-licensed-product

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Přes hlavu
S mikrofonem  Ano
Skutečně bezdrátová  Ne
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 kHz
Citlivost 
 
 
Citlivost
Udává, jaký akustický tlak vytvoří sluchátka v uchu. Tento parametr ovlivňuje hlasitost sluchátek. Obecně platí, že čím vyšší hodnota tohoto parametru tím lépe.
 
 
 
 
 
115 dBA
Impedance 
 
 
Impedance
Impedance je veličina, která popisuje odpor součástky a fázový posuv napětí proti proudu při průchodu střídavého proudu dané frekvence. Má vliv na to, jak moc budou daná sluchátka hlasitá a jak moc bude výsledný zvuk zkreslený. Sluchátky s nižší impedancí proteče větší proud, výsledkem je vyšší hlasitost, ale také větší zkreslení zvuku. Sluchátky s vyšší impedancí projde méně proudu, mají tedy nižší hlasitost a dochází k menšímu zkreslení zvuku.
 
 
 
 
 
32 ohm
Konektor  Jack 3.5 mm
Ovládání hlasitosti 
 
 
Ovládání hlasitosti
Možnost upravit hlasitost pomocí ovadače na kabelu nebo přímo na vlastních sluchátkách.
 
 
 
 
 
Ano
Délka kabelu  1,2 m
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi