Thule Subterra 2 cestovní batoh TSTB434 - Vetiver Gray

Exa kód : THU105496
 
 
 
 

 

Thule Subterra 2 cestovní batoh TSTB434 - Vetiver Gray
 
 
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

4 599 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 801 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 230  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Thule

Exa kód:THU105496
Kód výrobce:TL-TSTB434VG
 

 
Cestovní batoh Thule Subterra 2 o objemu 26 litrů je nezbytnou výbavou pro vaše cesty. Kombinuje moderní, elegantní design s přizpůsobitelnými prvky, jako je odnímatelný organizér a rozšiřitelný objem.

  • Polstrované kapsy na notebook a tablet: Polstrovaná kapsa na notebook je vhodná pro notebook o velikosti 16" a polstrovaná kapsa na tablet chrání tablet velikosti 10,9".
  • Možnost rozšíření z denního batohu na cestovní: Možnost rozšíření z denního batohu o objemu 26 l na cestovní batoh o objemu 32 l, znamená zvětšení úložného prostoru o 20 %.
  • Uspořádání všech nezbytných věcí: Vnitřní organizér umožňuje uspořádání a bezpečné uložení psacích potřeb, kabelů, klíčů a dalších nezbytných věcí.
  • Odnímatelný organizér pro maximální zvětšení prostoru: Odnímatelný organizér pomáhá stlačit uložené věci, abyste maximalizovali prostor pro balení, a lze jej vyjmout, když jej nepotřebujete.
  • Připevnění k zavazadlu na kolečkách: Průchozí popruh pro zavazadla umožňuje připevnit batoh k zavazadlu na kolečkách pro snadné cestování.
  • Velké boční kapsy na láhev s vodou: Do velké boční kapsy můžete uložit láhev s vodou nebo deštník.
  • Bezpečné uschování důležitých věcí: Skrytá bezpečnostní kapsa na zádové části umožňuje uschovat důležité věci, jako je pas nebo peněženka, aby byly skryté, ale přesto vždy po ruce.
  • Dvojí přístup do hlavního oddílu: Přístup do hlavního oddílu z odklápěcí nebo zádové části pro rychlejší přístup k věcem zabaleným níže nebo výše v batohu.
  • Rychle přístupné boční kapsy: Boční skrytá kapsa na zip poskytuje rychlý přístup k nezbytným věcem.
  • Výrobek certifikovaný podle standardu bluesign®: bluesign® je přísné mezinárodní kritérium, které zajišťuje ochranu pracovníků, spotřebitelů a životního prostředí.
  • Vysoce kvalitní konstrukce: Odolná konstrukce díky zipům YKK a nylonu 800D s voděodolnou úpravou bez PFC, chemických látek, které mohou být škodlivé pro životní prostředí.

Barva: Vetiver Gray
Materiál: Nylon, Polyester
Rozměry: 33,0 x 24,5 x 50,5 cm
Prostor pro notebook: 38,5 x 26,5 x 3,1 cm
Objem: 26-32 l
Hmotnost: 1,3 kg

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi