Sous vide G21 Maestro, WiFi, 1200 WNedostupné

Exa kód : GRD101322
 
 
 
 

 

Sous vide G21 Maestro, WiFi, 1200 W
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sous vide vařič
 
 
 
 
 
 
 

Produkt nelze zakoupit :(

Rádi Vám pomůžeme vybrat podobný produkt. Stačí nám napsat na info@exasoft.cz s Vašimi požadavky.

 
 
 
 
 
 
 

 

Sous vide vařič

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

G21

Exa kód:GRD101322
Kód výrobce:G21SV1200MAR
 

 

Ponorný pomalý vařič G21 Maestro je skutečným mistrem v sous-vide vaření ve vakuu. Je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Elegantní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část s elektronikou a kulatým dotykovým displejem. Pro bezpečné zavěšení sous-vide vařiče G21 Maestro na okraj varné nádoby jsme ponorný vařič vybavili háčkem s upínacím šroubem.

Na kulatém dotykovém displeji sous-vide vařiče G21 Maestro vidíte zvolenou teplotu a dobu vaření/čas, zbývající do konce zvoleného programu. Vše ovládáte buď pomocí pouhých čtyř dotykových plošek/tlačítek nebo přes mobilní aplikaci G21 Smart Home.

Mobilní apka G21 Smart Home pro sous-vide G21 Maestro je ve verzi pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS. Aplikace i recepty v ní jsou v českém jazyce a instalace je absolutně snadná – z krabice nebo manuálu pro G21 Maestro si naskenujete QR kód a můžete začít vybírat recepty. Podle zvoleného receptu pak jen připravíte suroviny a jediným kliknutím potvrdíte start, zbytek zajistí G21 Maestro.

Díky promyšlenému zpracování a využití moderních technologií je ponorný sous-vide vařič G21 Maestro vybaven nejlepší elektronikou a je schopný postarat se o přípravu jídla i v době, kdy vy jste mimo domov.

Příklad: Vložíte do hrnce s vodou zavakuované suroviny a odejdete do práce nebo na výlet. Cestou si na mobilu zvolíte recept a pošlete přes apku pokyn do sous-vide G21 Maestro. Po návratu můžete prostírat.

Domů i pro restauraci
Chytrý vakuový vařič G21 Maestro můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – podle zvoleného receptu může pracovat, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.

Každý kuchař ví, že připravit správný steak není vůbec snadné. Od teď to ale, díky sous-vide G21 Maestro, zvládne i začátečník!

Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?
Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.

Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.

Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.

Co je sous-vide vaření
Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu. Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.

Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.

Přednosti přístroje Sous-vide G21 Maestro
Minimální změny v upravované potravině
Maximální zachování přirozené chuti, vůně i textury
Zachování téměř stejné hmotnosti surovin
Nižší degradace nutričních látek

Specifikace

  • WiFi: Ano
  • Příkon: 1200 W
  • Napětí: 220 – 240 V
  • Teplotní rozpětí: 0 °C – 90 °C
  • Teplotní přesnost: ± 0,1 °C
  • Max. objem nádoby: 30 l

Fyzické vlastnosti

  • Materiál: odolný plast, kovová varná spirála
  • Barva: černá
  • Rozměry (Š x V x H): 75 x 345 x 100 mm
  • Hmotnost: 0,84 kg
  • Rozměry balení (Š x V x H): 130 x 380 x 160 mm
  • Hmotnost balení: 1 kg

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi