Sony VPL PHZ61

Exa kód : SOD372300
 
 
 
 

 

Sony VPL PHZ61
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Projektor
 
 

82 899 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

68 512 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 4 145  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOD372300
Kód výrobce:4548736142022
 

 

Sony VPL PHZ61 LCD projektor
Laserový projektor Sony VPL-PHZ61/51 kombinuje vynikající obrazový výkon se středovým jasem až 7 000 lumenů a působivou spolehlivostí. Diskrétní integrovaný design, minimální nároky na údržbu a flexibilní možnosti instalace z něj dělají přirozeného partnera pro dnešní integrovaná AV prostředí. Nově vylepšená funkce Reality Creation zajišťuje, že obrázky, diagramy a text vypadají jasně a ostře i za jasných podmínek. Funkce Intelligent Settings with Ambiance přizpůsobí promítaný obraz vašemu prostředí pro lepší zážitek ze sledování. Nechybí ani senzor okolního světla pro měření jasu v místnosti.

Výrazné, bohaté barvy i v jasně osvětlených místnostech

I výkonné projektory mohou v silně osvětlených místnostech trpět vybledlými barvami obrazu. Bright View, exkluzivně pro Sony, poskytuje vysoce působivé snímky bez obětování barev. Nově vylepšená funkce Reality Creation zajišťuje, že obrázky, diagramy a text vypadají jasně a ostře i za jasných podmínek. Funkce Intelligent Settings with Ambiance přizpůsobí promítaný obraz vašemu prostředí pro lepší zážitek ze sledování. Nechybí ani senzor okolního světla pro měření jasu v místnosti.

Jasnější obrázky a text

Reality Creation využívá výkonné algoritmy, které zvyšují rozlišení obrazu blíž k čistotě 4K. Reality Text zlepšuje viditelnost postav: skvělé pro konferenční místnosti, univerzitní seminární místnosti a velké učebny.

Světlé, krásné barvy

Bright View je jedinečná technologie zpracování společnosti Sony, která zesvětluje obraz při zachování bohatých barev – dokonce i v jasně osvětlených obchodních a vzdělávacích prostředích.

Užijte si optimální obraz a zároveň šetříte energii

VPL-PHZ61/51 dává dobrý obchodní smysl a pomáhá vám snižovat provozní náklady ve firemním a vzdělávacím prostředí. Nová funkce Auto Light Output pracuje ve spojení s Ambiance, optimalizuje kvalitu obrazu a udržuje vysokou viditelnost a zároveň snižuje spotřebu energie.

Podpora vstupu 4K 60P

Podpora vstupních signálů 4K 60P usnadňuje život, když používáte VPL-PHZ61/51 v sestavách pro více obrazovek s plochými dílčími obrazovkami. Stačí rozdělit stejný 4K signál, aby bylo možné ovládat všechny vaše displeje, bez nutnosti konverze. K dispozici je také vysoce výkonný škálovač obrazu, který bez námahy převádí vstupní signály 4K do rozlišení WUXGA a zároveň dosahuje kvality obrazu blízké 4K. Reality Creation, nyní optimalizovaná pro signály 4K60P, je jedinečná funkce Sony pro vylepšení obrazu, která poskytuje promítanému obrazu ještě větší ostrost a hloubku. K dispozici je také podpora pro zařízení s ochranou obsahu, jako jsou přehrávače 4K UHD.

Chytrý design vhodný pro instalaci

Užijte si flexibilní možnosti instalace s velkorysým rozsahem vertikálního posunu objektivu +55 %, což usnadňuje dosažení dokonale proporcionálního obrazu bez dlouhých držáků na sloupy nebo korekce lichoběžníkového zkreslení při montáži projektoru na strop. Také jsme rozšířili rozsah projekčního poměru a zjednodušili výměnu dříve nainstalovaného projektoru bez potíží s přemístěním stávajícího stropního držáku.

Jasnější po delší dobu s menší údržbou

Uvnitř projektoru VPL-PHZ61/51 je spousta inovací, aby obraz vypadal jasně a jasně po celou dobu provozní životnosti projektoru s minimální údržbou – v jakémkoli prostředí.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Projektor
Kontrast  9999999999 : 1
Skutečné rozlišení projektoru  1920 x 1200
Stav produktu  Nový
Svítivost  6400 ANSI lumen
Technologie projektoru  LCD
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi