Produkt je vyřazen!
 

 

Sony 40" LED TV KDL-40R474A

Exa kód : SOD371664
 
 
 
 

 

Sony 40" LED TV KDL-40R474A
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
LED televize, Barva Černá, 40" (±102 cm), Rozlišení obrazovky 1920 x 1080 (Full HD), Typ tuneru DVB-T2/C, Energetická třída A,
 
 

0 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

0 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note??

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOD371664
Kód výrobce:KDL40R474ABAEP
 

 

LCD televizor Sony Bravia KDL-40R474 o úhlopříčce 40" (102 cm) je připraven na používané standardy digitálního TV vysílání. Kromě dnes již běžného DVB-T2 tuneru je vybaven i kabelovým DVB-C tunerem. Přístroj nepostrádá ani příjem pomalu dosluhujícího analogového vysílání. Více než dostačující jsou také možnosti připojení dalších přístrojů. Pomocí dvou vstupů HDMI lze snadno připojit zdroje vysokého rozlišení, jako například Blu-ray přehrávače či herní konzole. USB konektor slouží nejen pro přehrávání vašich multimédií.
Detaily nabízené formátem Full HD můžete posunout ještě o krok dále pomocí technologie "Clear Resolution Enhancer" pro snížení šumu a vylepšení obrazu. Ta přináší jasně odlišnou kvalitu oproti standardnímu televizoru LED. Obraz je čistý, textury jasně definované a zvýšený kontrast posiluje vnímání hloubky na obrazovce. Bohaté a přirozené barvy zvýší poutavost a věrohodnost sledovaného obrazu. Vychutnejte si výrazný zvuk z reproduktorů štíhlého televizoru díky funkci Sound Booster.
Sledujte akční scény v zobrazení odpovídajícím 100 snímků za sekundu a užívejte si plynulejší obraz bez trhání a rozmazání. Technologie "Motionflow XR 100 Hz" zajistí, aby akční sekvence s vysokou rychlostí, které napjatě sledujete v nejdramatičtějším momentu, působily hladce, přirozeně a realisticky. Dokonce nabízí možnost výběru režimu zobrazení pro různé typy obsahu. Od filmů přes sport po živou zábavu.
Na televizi můžete také přehrávat multimediální obsah vašeho telefonu a s pomocí ovladače používat aplikace jako Facebook, Twitter, YouTube a Google Maps. Sledujte HD videoklipy a fotografie na velké obrazovce televizoru.

Parametry a specifikace:
- Uhlopříčka : 102 cm (40")
- Technologie : LED
- Rozlišení : FullHD (1920×1080)
- Frekvence zpracování obrazu : 100 Hz
- Barva : Černá
- Typická spotřeba : 61 W
- Zvláštní funkce : MHL

Multimediální funkce
- Multimediální funkce : EPG
- Výkon reproduktorů : 16 W

Vstupy/výstupy
- CI-slot : 1×
- HDMI : 2×
- Komponentní vstup : 1×
- Kompozitní vstup : 1×
- Optický digitální výstup : 1×
- SCART : 1×
- Stereo Jack pro sluchátka : 1×
- USB : 1×

Tunery
- Typ tuneru : DVB-T2, DVB-C

Spotřeba energie
- Spotřeba ve Stand-by : 0,3 W
- Typická spotřeba : 61 W

Rozměry
- Šířka : 92,3 cm
- Výška : 57,4 cm
- Hloubka : 18,4 cm
- Šířka bez podstavce : 92,3 cm
- Výška bez podstavce : 54,8 cm
- Hloubka bez podstavce : 7,6 cm

Hmotnost
- Hmotnost přesně 7,6 kg

Zvláštní funkce
- Zvláštní funkce MHL
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  LED televize
Stav produktu  Nový
Základní parametry 
Barva  Černá
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích, přičemž 1 palec = 2,54 cm.
 
 
 
 
 
40" (±102 cm)
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
1920 x 1080 (Full HD)
Typ podsvícení 
 
 
Typ podsvícení
Udává způsob podsvícení obrazovky. Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
Direct LED
Funkce 
Smart TV 
 
 
Smart TV
Chytré televize nabízí uživateli možnost prohlížení internetových stránek, synchronizaci s chytrým telefonem či tabletem, instalaci aplikací, přístup k televizním archivům a využívání populárních služeb jako jsou například Netflix, YouTube a Spotify.
 
 
 
 
 
Ne
3D 
 
 
3D
Technologie 3D definuje způsob projekce trojrozměrného prostorového obrazu, která vás více vtáhne do děje. Pro přehrávání 3D obsahu je potřeba televizor, který tuto funkci podporuje, 3D brýle a především obsah (např. film), který je v tomto formátu nahrán.
 
 
 
 
 
Ne
Tunery 
Typ tuneru 
 
 
Typ tuneru
Abyste mohli naladit požadované televizní stanice, potřebujete vhodný typ TV tuneru. Ten umožňuje příjem digitálního pozemního nebo-li terestriálního vysílání (DVB-T/, novější DVB-T2), satelitního vysílání (DVB-S, novější DVB-S2) a kabelového vysílání (DVB-C).
 
 
 
 
 
DVB-T2/C
Konektivita 
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
2
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
1
DLNA 
 
 
DLNA
DLNA je technologie pro vytvoření domácí drátové/bezdrátové sítě, ve které je schopen televizor spolupracovat spolu s počítači, tablety a chytrými telefony pro snadné sdílení multimediálního obsahu.
 
 
 
 
 
Ne
LAN, RJ45 
 
 
LAN, RJ45
Podpora LAN znamená možnost připojení k lokální datové síti prostřednictvím kabelu, obvykle za použití konektoru standardu RJ-45. Jedná se o alternativu k bezdrátovému připojení Wi-Fi.
 
 
 
 
 
Ne
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově televizi připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je nezbytné především u Smart TV.
 
 
 
 
 
Ne
Komponentní vstup 
 
 
Komponentní vstup
Používá se pro přenos audio a video signálu. Televizor s komponentním vstupem obsahuje tři vedle sebe umístěné konektory. Tato technologie je postupně vytlačována modernějším rozhraním HDMI.
 
 
 
 
 
Ano
MHL 
 
 
MHL
MHL (Mobile High-Definition Link) je standard, který umožňuje připojit mobilní telefon, tablet a další přenosná elektronická zařízení k televizorům s vysokým rozlišením obrazu a zvuku.
 
 
 
 
 
Ano
VGA 
 
 
VGA
VGA nebo také D-Sub konektory jsou jedním z nejstarších dodnes používaných rozhraní pro přenos analogového video signálu. Využívá se hlavně u zařízení, které nevyžadují velkou propustnost dat a přenos zvuku. Tedy v promítacích zařízeních a starších monitorech.
 
 
 
 
 
Ne
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
A
Průměrná spotřeba 
 
 
Průměrná spotřeba
Tato hodnota udává ve wattech (W) množství energie, kterou při průměrném používání televizor spotřebuje.
 
 
 
 
 
61 W
Vlastnosti 
Hmotnost a rozměry 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.sony.cz/product/tv-102-40-lcd/kdl-40r474a


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi