Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Seagate Barracuda 5400 1TB 2.5'' HDD

Exa kód : SEA360666
 
 
 
 

 

Seagate Barracuda 5400 1TB 2.5'' HDD
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Pevný disk, Kapacita 1000 GB, Rozhraní SATA III, Rychlost čtení 140 MB/s, Rychlost zápisu 140 MB/s, Vyrovnávací paměť 128 MB, Rychlost otáček 5400
 
 

1 371 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 133 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 69  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Seagate

Exa kód:SEA360666
Kód výrobce:ST1000LM048
 

 

Seagate BarraCuda 2,5”
Skvělé řešení nejen pro ultra-slim stolní počítače, ale také v prvé řadě pro notebooky nebo pro mobilní ukládání dat. Pevný 2,5” disk je připraven pro dlouhodobý a bezporuchový provoz. Pochlubit se může šířkou pouhých 7 milimetrů.

Výborné parametry
Model nabízí přenosové rychlosti do 140 MB/s a nejen do přenosných počítačů tak přináší opravdu zajímavý výkon. Plotny disku rotují rychlostí 5400 otáček za minutu. Jednotka s rychlou vyrovnávací pamětí o kapacitě 128 MB je energeticky úsporná. Díky tomu příliš nezatíží ani baterii, ani vaši peněženku - její spotřeba při čtení/zápisu dosahuje jen 1.6/1.7 wattu.

SATA III: A nic vás nebude brzdit
Společnost Seagate je velice známým výrobcem kvalitních pevných disků. Nejinak je tomu i v tomto případě. Model vhodný do 2.5“ pozice ocení hlavně majitelé desek s podporou SATA III rozhraní s maximální hodnotou propustnosti činí až 600 MB/s, a které je zpětně kompatibilní se SATA 3.0 Gb/s i se SATA 1,5 Gb/s.

Výkonná mezipaměť
Všechny pevné disky v rodině Barracuda jsou vybaveny Multi-Tier Caching Technology (MTC) pro rychlejší načítání aplikací a souborů. Ke slovu s v MTC dostávají inteligentní vrstvy NAND flash modulů, DRAM pamětí a mezipaměti. Barracudy proto poskytují lepší parametry při čtení a zápisu dat chytrou optimalizací datového toku.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Pevný disk
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
1000 GB
Formát 
 
 
Formát
Tento parametr specifikuje v palcích (") rozměr externího disku. Obvykle jsou na trhu k dispozici disky o velikosti 2.5", případně 3.5".
 
 
 
 
 
2,5"
Rozhraní  SATA III
Rychlost čtení 
 
 
Rychlost čtení
Tato hodnota uvádí v megabytech za sekundu (MB/s) rychlost čtení dat z disku. Všeobecně platí, že čím vyšší hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
140 MB/s
Rychlost zápisu 
 
 
Rychlost zápisu
Tato hodnota uvádí v megabytech za sekundu (MB/s) rychlost zápisu dat na disk. Všeobecně platí, že čím vyšší hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
140 MB/s
Vyrovnávací paměť  128 MB
Rychlost otáček  5400
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi