Samsung Galaxy Buds FE ANC BT Bezdrát Šedá

Exa kód : SAD360251
 
 
 
 

 

Samsung Galaxy Buds FE ANC BT Bezdrát Šedá
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Černá, Špunty, S mikrofonem, Skutečně bezdrátová, Bluetooth
 
 
 
Od 118  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung SMD

Exa kód:SAD360251
Kód výrobce:SM-R400NZAAEUE
 

 

Poznej Galaxy AI

Cestování bez jazykových překážek je nyní možné díky podpoře Galaxy AI. Aplikace Tlumočník, která spolupracuje se sluchátky Galaxy Buds FE, umožňuje okamžitý překlad přímo do vašich uší a přes reproduktor mobilního telefonu může přeložit i vaše vlastní slova. Navíc služba Live Translate usnadňuje telefonní konverzace tím, že využívá algoritmus pro rozpoznávání hlasu a přepisuje vaše hovory, což vám umožňuje vidět všechno pohodlně na obrazovce vašeho telefonu. Díky tomu můžete bezstarostně prozkoumávat svět!

Intuitivní dotykové ovládání

Organický design sluchátek byl navržený tak, aby vyhovoval každému – se sadou nastavitelných silikonových nástavců si sestavíte svou ideální velikost tak, aby nošení sluchátek bylo maximálně komfortní. A když budete chtít přepnout na další píseň v playlistu, umně vymyšlená dotyková zóna vám umožní bez dalšího otálení jediným klepnutím prstu ovládat přehrávání.

Jen vy a to, co chcete slyšet

Odfiltrujte hluk každodenního shonu a ztraťte se v tónech oblíbeného obsahu. Důmyslná funkce Aktivního potlačení hluku (ANC) od vašich uší odkloní všechny rozptylující ruchy a umožní vám slyšet jen to, co právě budete chtít. Funkci lze snadno zapnout nebo vypnout jediným dotykem a podržením plošky na samotném sluchátku. A pokud budete chtít s někým mluvit, jednoduše přepnete na režim Ambient Sound a ihned se vzájemně uslyšíte.

Prociťte oblíbený obsah do hloubky

Potěšte se bohatým zvukovým doprovodem, ať už budete poslouchat nebo sledovat cokoliv. Sluchátka Galaxy Buds FE byla vybavena inovovaným jednopásmovým reproduktorem, který přinese hluboké, prokreslené basy, v nichž i ten nejjemnější tón náležitě vynikne.

Až 30 hodin přehrávání

Jsou sice malé, ale mají překvapivě silný výkon. Díky vytrvalé baterii dokážete na jedno nabití poslouchat až 30 hodin, což vám přináší dostatek energie pro celodenní používání bez nežádoucích přestávek.

Poradí si i s hlukem v kanceláři

Hlasití kolegové v práci, či nepříjemný zvuk tiskárny? Rozlučte se s dny, kdy jste museli snášet nesrozumitelné hovory a bojovat s okolním hlukem. Sluchátka Galaxy Buds FE vaši komunikaci posunou na úplně novou úroveň! Jsou vybavena hned třemi výkonnými mikrofony – primárním, sekundárním a interním – připravenými zachytit váš hlas v plné, nefalšované kráse. Každá slabika se tak dostane na druhou stranu s neochvějnou přesností, zatímco v kombinaci se špičkovou technologií DNN zase vytěsní okolní hluk v pozadí. Vy se tak můžete přestat obávat toho, že byste se museli opakovat jako papoušek.

Z obrazovky na obrazovku

Pokročilá funkce automatického přepínání s postará o zvuk při přechodu z jednoho zařízení na druhé, abyste nikdy nezmeškali důležitý moment. Ta je totiž synchronizovaná se všemi zařízeními Galaxy. Chcete se ponořit do svých oblíbených filmů, nebo si dopřát seriálový maraton na velké obrazovce? Řešení Smart View vám umožní připojit sluchátka přímo k Samsung TV, čímž získáte dokonalý zážitek, který nebude nikoho rušit, bez ohledu na to, jak dlouho do noci vaše filmové dobrodružství potrvá.

Bezpečný návrat domů

Stalo se vám někdy, že jste si lámali hlavu a přemýšleli, kde jste sluchátka nechali? Zmizela v restauraci, sklouzla přes sedadla v autě, nebo se vytratila v kanceláři? Nezoufejte, stává se to i těm nejlepším. Společnost Samsung právě proto vytvořila důmyslnou funkci vyhledávání – pokud nějaká dobrá duše narazí na vaše ztracené společníky, vaše kontaktní údaje se rozsvítí na jejich obrazovce, nezávisle na tom, jak daleko se zatoulali.

Věrní společníci na každé cestě

Když spěcháte ve shonu z domu, snadno se může stát, že zapomenete, kam jste svá drahocenná sluchátka naposledy položili.. Ale nebojte se, máme pro vás nadčasové řešení, které nikdy nezklame – „prozvonění“. Stačí jednoduchý příkaz na telefonu a záhada jejich tajného úkrytu je vyřešená. Už žádné zdržování! Vyběhněte do ulice s oblíbenými melodiemi v uších, připravení podmanit si den.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Špunty
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Konektor  USB-C
Pasivní potlačení hluku  Ano
Doba výdrže až  4 h
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi