Produkt je vyřazen!
 

 

Samsung CLX-6260FW

Exa kód : SAP400036
 
 
 
 

 

Samsung CLX-6260FW
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Barevná laserová, Maximální formát A4, Rozhraní USB, LAN, Wi-Fi, Rozlišení tisku 9600 x 600 dpi, Rychlost černého tisku 24 str./min, Rychlost barevného tisku 24 str./min
 
 

15 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

13 222 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 800  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hewlett-Packard

Exa kód:SAP400036
Kód výrobce:SS107D#ELS
 

 

SAMSUNG CLX-6260FW - barevná laserová multifunkce A4, fax, USB, LAN, Wi-Fi
Dnešní podniky potřebují vědět, že dokážou rychle a zároveň cenově výhodně produkovat velké množství výtisků. Tiskárna CLX-6260FW se pyšní nejen produkcí nádherných barev, ale zároveň funkcemi snadného skenování, kopírování a faxování. Kromě toho rychlý dvoujádrový procesor, podpora gigabitové sítě a technologie Instant Fusing Technology zvyšují rychlost tisku a snižují dobu čekání. Z ekonomického pohledu se od konkurence odlišuje celou řadou inovativních funkcí šetřících peníze, jako jsou tonerové kazety s vysokou výtěžností, nízká spotřeba energie a nastavení šetrné k životnímu prostředí. Díky nim je provoz této tiskárny pro středně velké pracovní skupiny maximálně cenově výhodný.

Multifunkční tiskárna 4 v 1
Samsung CLX-6260FW je multifunkční tiskárnou 4 v 1, takže zefektivňuje práci a zaručuje, že veškeré tiskové operace vaší společnosti budou probíhat co nejplynuleji. Funkce tisku, kopírování, skenování a faxu zařízení CLX-6260FW nabízejí flexibilitu a umožňují vám pracovat doslova bez hranic. Díky celé řada inovativních funkcí, jako jsou kopírování osobních dokladů, kopírování více stránek na jeden list, skenování do e-mailu a pohodlná funkce PC faxu, se můžete spolehnout na to, že bude mít vaše podnikání všechny nezbytné prostředky, které mu pomohou uspět v dnešním moderním světě.

Každá pracovní skupina si nyní může užívat profesionálního barevného tisku Nehledě na velikost vašeho týmu či na to, jak moc jste zaneprázdněni, se můžete spolehnout, že bude tiskárna CLX-6260FW schopna neustále produkovat barevné výtisky v profesionální kvalitě. Nic jiného by pro vás totiž nebylo dost dobré.

Obrázky i text budou nyní ještě ostřejší
Jedinečná technologie ReCP (Rendering Engine for Clean Page) od společnosti Samsung zlepšuje celkovou kvalitu a živost vašich barevných výtisků, takže budou všechny vypadat naprosto dokonale. Automaticky zlepšuje ostrost grafiky i textu, přičemž dochází k překrývání pevných objektů, aby se odstranily bílé mezery.

Barvy budou od teď jako živé
Náš nově vyvinutý polymerizovaný toner má menší a stejnoměrnější částice než běžný toner. Vaše výtisky budou mít ostřejší hrany a živější barvy, navíc nebude docházet k vlnění papíru. Kromě toho vyšší obsah vosku zlepšuje lesk obrazů a zvyšuje odolnost, takže nebude docházet k nežádoucímu blednutí.

Vysoký tiskový výkon
Ať je velikost vaší tiskové úlohy jakákoli, tiskárna CLX-6260FW si s ní snadno poradí – první stranu dokáže vytisknout během pouhých 17 sekund a pokračuje rychlosí 24 stran za minutu. Budete se tedy moci soustředit na důležité věci a neztrácet čas čekáním na hotové výtisky.

Vyšší výkon, vyšší produktivita
Někdy se zdá, že tisk snad nikdy neskončí. S dvoujádrovým 533MHz procesorem a standardní 512MB pamětí (rozšiřitelnou až na 1 GB) tiskárny CLX-6260FW si můžete být jisti, že si tato tiskárna poradí se vším, co pro ni vaše pracovní skupina připraví.

Rychlá a flexibilní manipulace s papírem
Chcete-li tisknout či kopírovat na papír vyšší hmotnosti, není problém. Hmotnosti až 220 g/m2 zvládá tiskárna bez nejmenších potíží prostřednictvím víceúčelového zásobníku na 50 stran či standardního kazetového zásobníku na 250 stran. Navíc můžete pomocí volitelného druhého kazetového zásobníku na 520 listů navýšit celkovou kapacitu tiskárny na 820 listů. Tímto způsobem je rovněž možné využívat až tři různé typy médií, aniž by bylo potřeba ztrácet čas výměnou papíru. Svoji produktivitu můžete navíc ještě posílit pomocí 50stránkového podavače dokumentů, který dokáže automaticky zpracovávat jednostranné i oboustranné dokumenty.

Snadné řešení profesionálního barevného tisku je tu pro vás
Díky tiskárně CLX-6260FW můžete zvýšit pracovní postup celé pracovní skupiny. Pomůže vám k tomu celá řada snadno použitelných funkcí a důmyslného podpůrného softwaru, který vám ušetří čas a umožní vám chytřejší i rychlejší práci.

Jednoduchý ovládací panel
Nikdy nebylo snadnější kontrolovat stav tiskových úloh než se snadno čitelným 4,3" barevným dotykovým displejem – zároveň pomocí něj můžete pohodlně přistupovat ke všem funkcím šetřícím čas i peníze.

Pohodlný tisk z USB
Na přední straně zařízení, hned pod ovládacím panelem, se nachází slot USB Direct, který můžete využít k tisku z USB či skenování na USB přímo ze zařízení, bez nutnosti zapínání počítače.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ produktu  Multifunkční laserová barevná tiskárna
Parametry a specifikace 
Tisková technologie  Barevná laserová
Maximální formát  A4
Konektivita 
Rozhraní 
 
 
Rozhraní
Konektor nebo bezdrátové připojení, které je potřebné k propojení s jiným zařízením např. notebook.
 
 
 
 
 
USB, LAN, Wi-Fi
NFC 
 
 
NFC
NFC (Near Field Communication) slouží k bezdrátové komunikaci mezi elektronickými zařízeními na krátkou vzdálenost. Díky tomu můžete třeba zaplatit jen přiložením telefonu k terminálu v obchodě nebo vytisknout fotky přiložením tabletu k tiskárně.
 
 
 
 
 
Ne
Čtečka paměťových karet  Ne
Tisk 
Rozlišení tisku 
 
 
Rozlišení tisku
DPI = dots per inch, neboli body na palec. Obecně plátí, že čím vyšší počet DPI tím je tisk kvalitnější.
 
 
 
 
 
9600 x 600 dpi
Rychlost černého tisku  24 str./min
Rychlost barevného tisku  24 str./min
Oboustranný tisk, duplex 
 
 
Oboustranný tisk, duplex
Pokud chcete tisknout i na druhou stranu papíru, musíte ho v případě duplexního tisku sami otočit.
 
 
 
 
 
Automatický
Skener 
Typ skeneru  Plochý
Maximální velikost předlohy  A4
Optické rozlišení skeneru 
 
 
Optické rozlišení skeneru
DPI = dots per inch, neboli body na palec. Obecně plátí, že čím vyšší počet DPI tím je rozlišení skenovaného obrazu kvalitnější.
 
 
 
 
 
1200 x 1200 dpi
Automatický podavač dokumentů  Ano
Fax  Ano
Spotřeba při provozu 
 
 
Spotřeba při provozu
Tato hodnota udává ve wattech (W) množství energie, kterou při provozu zařízení v průměru spotřebuje.
 
 
 
 
 
450 W
Spotřeba v pohotovostním režimu 
 
 
Spotřeba v pohotovostním režimu
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje, když je vypnuté a nečinné. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
18 W
Rozměry a hmotnost 
Rozměry V x Š x H  504,3 x 469 x 452,5 mm
Poznámka 
Kabel  Balení neobsahuje USB kabel.
Spotřební materiál  Součástí balení je alespoň startovací sada tonerů/inkoustů.
Hmotnost  26,7 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi