Produkt je vyřazen!
 

 

Razer Seiren Elite

Exa kód : RZR246031
 
 
 
 

 

Razer Seiren Elite
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Mikrofon Razer Seiren Elite má frekvenční odezvu 50 Hz – 20 kHz, citlivost 120 dB SPL, připojuje se pomocí USB portu a zajišťuje perfektní zvuk studiové kvality bez šumu. Jednoduchá dynamická kapsle pro bohatý zvuk.
 
 

5 898 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 874 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 295  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mikrofon Razer Seiren Elite má frekvenční odezvu 50 Hz – 20 kHz, citlivost 120 dB SPL, připojuje se pomocí USB portu a zajišťuje perfektní zvuk studiové kvality bez šumu. Jednoduchá dynamická kapsle pro bohatý zvuk.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Razer

Exa kód:RZR246031
Kód výrobce:RZ19-02280100-R3M1
 

 

Mikrofon Razer Seiren Elite
Přední výrobce herního příslušenství pro počítače Razer přináší digitální mikrofon splňující požadavky profesionálního umělce ve studiu! Mikrofon je navíc snadno použitelný pro streamující hráče nebo třeba YouTubery. Ať už vás na druhé straně poslouchá kdokoliv, Razer Seiren Elite vaše slovo převede do digitální podoby opravdu kvalitně.

Dokonale čistý zvuk
Díky vestavěnému vysokotlakovému filtru, který snižuje nežádoucí šum v pozadí je hlas slyšet jasně a dost zřetelně. Náhodná klepání a různé nárazové zvuky z okolí jsou eliminovány, mikrofon dokáže zvukové anomálie utlumit. Velmi dobrý zvuk tedy dostanete i v ne zcela tichém prostředí.

Stabilní základna a kompaktní provedení
Díky hliníkové základně mikrofon stabilně a bezpečně sedí na jakékoliv ploše. Profesionální mikrofony bývají většinou hodně objemné. Razer Seiren Elite boduje elegantním a kompaktním tvarem. Snadno si ho s sebou přenesete kamkoliv. Navíc váš hlas posluchači uslyší živě bez jakýchkoliv latencí.

Klíčové vlastnosti
Mikrofon Razer Seiren Elite má frekvenční odezvu 50 Hz – 20 kHz, citlivost 120 dB SPL, připojuje se pomocí USB portu a zajišťuje perfektní zvuk studiové kvality bez šumu. Jednoduchá dynamická kapsle pro bohatý zvuk. Slibuje nulovou latenci a také snadnou přenositelnost. Ideální pro streamující hráče nebo třeba YouTubery, ale i profesionální umělce.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Mikrofon
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi