Orava EV-600 BT

Exa kód : ORA436512
 
 
 
 

 

Orava EV-600 BT
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Osobní váha s bluetooth, umožňuje bezdrátový přenos naměřených hodnot do mobilního zařízení, funkce Bluetooth, LED displej.
 
 

749 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

619 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Osobní váha s bluetooth, umožňuje bezdrátový přenos naměřených hodnot do mobilního zařízení, funkce Bluetooth, LED displej.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA436512
Kód výrobce:EV-600 BT
 

 

Mějte svou váhu pod palcem - přímo ve svém chytrém telefonu.
Váha EV-600 BT umožňuje bezdrátový přenos naměřených hodnot do mobilního zařízení přes Bluetooth®. Je kompatibilní s operačními systémy Android a iOS a určená k měření osobní hmotnosti a zpracování dat z přesné digitální váhy zabudované v podstavci.

Tato metoda vážení je rychlá, bezpečná a přesná a výsledek poskytuje za malý okamžik. Tělo váhy tvoří bezpečnostní tvrzené sklo a disponuje přesným senzorově-váhovým systémem. Umožňuje měření hmotnosti do 180 kg se stupnicí po 100 g. Naměřená hodnota se okamžitě zobrazí na přehledném LCD displeji. Váhu Orava EV-600 BT zapnete jednoduše dotykem chodidla, takže se k ní netřeba ani sehnout. Zároveň se automaticky vypne při nečinnosti a nechybí ani indikace přetížení a výměny baterie.

Ve spolupráci s Vaším smartphonem s OS Android nebo iOS, do kterého si nainstalujete naši aplikaci “SenssunHealth” nebo jinou kompatibilní aplikaci, dokáže váha poskytovat přes smartphone i další informace, jako jsou:

  • měření tělesné hmotnosti (kg / lb)
  • index tělesné hmotnosti (BMI - Body Mass Index)
  • měření podílu tělesného tuku (Body Fat (BF) - měření v%)
  • podíl svalů v těle (Muscle - měření v%)
  • podíl vody v těle (Hydratation - měření v%)
  • hmotnostní podíl kostí (Bone - měření v kg)
  • základní (bazální) metabolický výdej (BMR (Basal Metabolic Rate) - měření v kCal)
  • aktivní metabolický výdej (AMR (Active Metabolic Rate) - měření v kCal) Tyto údaje lze vážit a měřit v aplikaci i pro více uživatelů, případně s více smartphony. Pro stažení aplikace použijte obchod Play (Android) nebo App Store (iOS), či oskenování QR kódu v přiloženém návodu.

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Bílá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi