Vážení zákazníci, z důvodu dovolených upravujeme na přechodnou dobu otevírací dobu prodejny v Karviné od 8 do 16 hodin. Děkujeme za pochopení.

x
 

Oral-B iO Radiant White 4 ks

Exa kód : ORB000101
 
 
 
 

 

Oral-B iO Radiant White 4 ks
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

574 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

474 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Oral-B

Exa kód:ORB000101
Kód výrobce:4210201420354
 

 

Dopřejte si zářivý úsměv a dokonale bílé zuby. Inovativní tvar kartáčku, který kombinuje zkosené štětiny, leštící plátky a jemné mikrovibrace, to je záruka skvělých výsledků. Ty zaznamenáte již od prvního dne používání. Veškeré povrchové skvrny zmizí jako mávnutím kouzelného proutku. Na vývoji výrobce spolupracoval se zubními lékaři. Kartáčkové hlavy jsou kompatibilní s kartáčky Oral-B iO. Kartáčkovou hlavu je nutné měnit každé tři měsíce, aby byly zaručeny optimální výsledky.

Dokonalý chrup
Kulatá kartáčková hlava má leštící prvky, se kterými šetrně odstraní veškeré skvrny z povrchu zubů. Ty budou díky tomu bělejší od prvního dne používání.

Inovativní technologie
Inovativní tvar kartáčku, kde zkosená vlákna střídají leštící plátky. V kombinaci s jemnými mikrovibracemi kartáčku jsou skvělé výsledky zaručeny.

Ověřené výsledky
Klinicky ověřené výsledky a spolupráce se zubními lékaři, to jsou záruky kvality. Kartáčkovou hlavu je třeba měnit každé tři měsíce, aby byla zaručena účinnost čištění.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi