Oral-B EB 60-4 Pro Sensitive clean hlavice

Exa kód : ORB000161
 
 
 
 

 

Oral-B EB 60-4 Pro Sensitive clean hlavice
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

342 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

283 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Oral-B

Exa kód:ORB000161
Kód výrobce:8006540847961
 

 

Oral-B Sensi Ultrathin kartáčkové hlavice, balení 4 ks
Vyzkoušejte kartáčkovou hlavici Oral-B Sensi UltraThin, kterou navrhla zubními lékaři nejdoporučovanější značka zubních kartáčků na světě – Oral-B. Její tvar okvětního lístku byl navržen ve spolupráci se zubními lékaři. Má měkká, mimořádně tenká vlákna, která jsou šetrná k dásním, a zároveň běžná vlákna tvrdá proti zubnímu plaku. V porovnání s manuálním zubním kartáčkem odstraňuje kartáčková hlavice Sensi UltraThin až o 100 % více zubního plaku a snižuje o 100 % zánět dásní. Díky jedinečné kombinaci na konci zaoblených a mimořádně tenkých vláken je Sensi Ultrathin ideální pro osoby s citlivými zuby a dásněmi a pro všechny, kteří si chtějí čistit zuby důkladně ale šetrně. Kompatibilní s variantami zubních kartáčků Oral-B Genius, Pro, Smart a Vitality. Každé balení obsahuje 4 náhradní kartáčkové hlavice Oral-B Sensi UltraThin.

Výhody:

  • Odstraňuje až o 100 % více zubního plaku než běžný manuální zubní kartáček a zajišťuje tak zdravější dásně.
  • Snižuje zánětlivost dásní o 100 % v porovnání s běžným manuálním zubním kartáčkem.
  • Navrženo ve spolupráci se zubními lékaři: Kulatá hlavice s kombinací mimořádně jemných a běžných vláken, které jsou jemné k dásním, ale tvrdé k zubnímu plaku.
  • Kompatibilní se všemi rukojeťmi elektrických zubních kartáčků Oral-B, s výjimkou modelů Oral-B Sonic.
  • Oral-B, zubními lékaři nejpoužívanější značka zubních kartáčků na světě.
  • Obsah: 4 kartáčkové hlavice Sensi UltraThin k elektrickému zubnímu kartáčku.

Naše nejšetrnější čištění
Kartáčková hlava Sensi Ultrathin se inspirovala profesionálními nástroji zubních lékařů, má kulatý tvar a měkká ultra tenká vlákna. Čištění s ní je to nejšetrnější od Oral-B.

Kulatá hlava čistí lépe*
Kulatá hlava Oral-B kopíruje tvar každého zubu. Výsledkem jsou čistější zuby a zdravější dásně. v porovnání s běžným manuálním zubním kartáčkem

Nová kartáčková hlava každé tři měsíce
Zubní lékaři doporučují vyměňovat kartáčkovou hlavu každé tři měsíce nebo dříve, pokud se její vlákna opotřebují nebo vyblednou. Náhradní kartáčkové hlavy Oral-B mají vlákna Indicator, která do poloviny vyblednou, čímž upozorní na nutnost výměny kartáčkové hlavy, aby bylo čištění stále optimální.*

  • v porovnání s běžným manuálním zubním kartáčkem

Kartáčkové hlavy navržené ve spolupráci se zubními lékaři
Kulatá hlava s kombinací ultra tenkých a běžných vláken je jemná k dásním, ale tvrdá k zubnímu plaku. Vyměnitelné kartáčkové hlavy Oral-B jsou navrženy tak, aby je šlo bez problému nasadit na váš zubní kartáček. Mají řadu speciálních funkcí, takže přinášejí úžasné výsledky. Zaoblené konce jsou například šetrnější k dásním, zkosená vlákna lépe čistí mezizubní prostory a ultra tenká vlákna UltraThin zajišťují extra jemné čištění.

Nejčastěji doporučované zubními lékaři*
Zubní kartáčky Oral-B vznikají ve spolupráci se zubními lékaři, kteří zároveň tuto značku doporučují na celém světě nejčastěji. Poznejte sami novou úroveň péče o ústní dutinu od Oral-B.

  • na základě celosvětového reprezentativního vzorku zubních lékařů v průzkumech z roku 2014, které jsou pro společnost P&G pravidelně prováděny

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi