Noctua NT-H1 3.5g teplovodivá pasta

Exa kód : FPR000171
 
 
 
 

 

Noctua NT-H1 3.5g teplovodivá pasta
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektricky nevodivá, teplovodná pasta, vhodná pro klasické i vodní chlazení, snadná aplikaci mezi chladič a čip, použití i s nejvýkonnějším CPU a GPU čipy, objem 1.4ml.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elektricky nevodivá, teplovodná pasta, vhodná pro klasické i vodní chlazení, snadná aplikaci mezi chladič a čip, použití i s nejvýkonnějším CPU a GPU čipy, objem 1.4ml.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Noctua

Exa kód:FPR000171
Kód výrobce:NT-H1
 

 

Popis produktu

Firma Noctua patří mezi nejoblíbenější výrobce chlazení nejen u nás. Nyní tento výrobce přichází s doplňkem ve své nabídce - teplovodnou pastou NT-H1. Pasta je navržena pro maximální přenos teploty mezi dnešními vysoce výkonnými procesory a chladiči. NT-N1 je hybridní sloučenina mnoha různých typů mikročástic s důrazem na minimalizaci tepelného odporu, usnadnění použitelnosti a především dlouhodobou stabilitu. Výrobcem doporučovaná doba skladování je dva roky a doporučená doba použití by neměla přesahovat roky tři.

Barva pasty je šedá, optimální rozsah pracovních teplot by měl být v intervalu od -40 do +90°C s možností špičkových teplot -50 nebo +110°C. Tuba v balení má objem 1.4ml, což by mělo vystačit až na 15 aplikací.

Pasta Noctua NT-H2 je určena pro všechny moderní procesory a grafické čipy, včetně těch nejvýkonnějších. Aplikace je snadná - pouhé kápnutí do středu čipu. Následné roznesení po celém čipu zajistí sám přitlačený chladič. Pasta není elektricky vodivá a tak nehrozí nebezpečí zkratu s možností zničení cenných počítačových komponent.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi