Niceboy ION Kettle K1 Crystal glass white

Exa kód : NIC100395
 
 
 
 

 

Niceboy ION Kettle K1 Crystal glass white
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Rychlovarná konvice, Barva Bílá, Objem nádržky na vodu 1,7 l, Příkon 2200 W, Materiál Sklo, Filtr Ne
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Niceboy

Exa kód:NIC100395
Kód výrobce:kettle-k1-white
 

 

Rychlovarná konvice Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass White
Nepostradatelný pomocník pro vaši domácnost - rychlovarná konvice Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass - dokonalé spojení elegance a funkčnosti. Kombinace borosilikátového skla a nerezové oceli je garancí nejen dlouhé životnosti, ale i stoprocentně hygienického prostředí. Rychlostí a efektivitou v ohřevu vody a inteligentními bezpečnostními prvky je Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass ideální volbou pro každodenní použití, přinášející nejen spolehlivost a výkon, ale i nadčasový design do vaší domácnosti.

Spojení kvalitních materiálů, spolehlivosti a elegance oceníte každým dnem
Rychlovarná konvice Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass v sobě spojuje kvalitu s moderním designem a zároveň je vyrobena z vysoce bezpečných materiálů. Kombinace borosilikátového skla a nerezové oceli 304 garantuje nejen dlouhou životnost, ale také stoprocentní zdravotní nezávadnost. Ani při opakovaném používání tak konvice nezachytává žádné nepříjemné pachy. Borosilikátové sklo navíc vykazuje vysokou odolnost vůči škrábancům a neméně důležitou teplotní i chemickou stálost, což zaručuje vysokou spolehlivost i při frekventovaném použití. S pořízením konvice Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass rozhodně nepochybíte.

Bezpečnost bez omezení na výkonu
Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass byla navržena s řadou bezpečnostních prvků pro bezstarostné užívání ve vaší domácnosti. Zajištění víka proti otevření, automatické vypnutí přístroje při sejmutí konvice ze základny během varu, nebo vypnutí při nedostatku vody či dosažení bodu varu, to vše jsou jen některé z funkcí, chránící uživatele i konvici samotnou. Světelná indikace vám signalizuje, kdy je a není konvice v provozu. Speciální STRIX konektor umožňuje snadné připojení a odpojení konvice od její základny. Konektor je rovněž vysoce spolehlivý a odolný vůči opotřebení, což přispívá k dlouhé životnosti celé konvice.

Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass se postará o rychlejší ohřev vody
Při ohřevu vody je Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass přeborníkem v rychlosti a efektivitě. S vysokým příkonem 2200 wattů je schopna zahřát plnou kapacitu konvice, tedy 1,7 litru vody, během několika minut. Tato rychlost je neocenitelná jak v ranním shonu, tak i ve všech okamžicích, kdy si potřebujete rychle dopřát svůj teplý životabudič. Navíc s Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass nejde jen o rychlost, ale také o efektivitu, bezpečnost a spolehlivost, což jsou faktory, které dělají z této konvice nepostradatelný doplněk vaší domácnosti.

Jednoduchá údržba pro bezstarostné používání rychlovarné konvice
Niceboy ION Kettle K1 Crystal Glass je konstruována tak, aby vaše každodenní používání bylo co nejjednodušší a zároveň aby vyhovovala nejvyšším standardům funkcionality a estetiky. Se skrytou topnou spirálou, která usnadňuje čištění, je údržba této konvice hračkou. Otočný podstavec s prostorem pro kabel usnadňuje manipulaci s konvicí a udržuje vaši kuchyň vždy uspořádanou. Modré podsvícení během doby vaření vody dodává konvici nejen elegantní vzhled, ale slouží také jako vizuální indikátor toho, že je rychlovarná konvice Niceboy ION Kettle K1 v provozu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Rychlovarná konvice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Objem nádržky na vodu 
 
 
Objem nádržky na vodu
Udává, kolik litrů vody se vejde do nádržky, jenž je určena k přípravě kávy.
 
 
 
 
 
1,7 l
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
2200 W
Materiál  Sklo
Funkce 
Regulace teploty  Ne
Filtr  Ne
Hmotnost a rozměry 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi