Niceboy ION Hurricane H5

Exa kód : NIC100349
 
 
 
 

 

Niceboy ION Hurricane H5
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tyčový vysavač, Barva Bílá, Tyčový, Objem odpadní nádoby 0,6 litry, Příkon 150 W, Typ filtru HEPA, Typ napájení Aku
 
 

2 639 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 181 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 132  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Niceboy

Exa kód:NIC100349
Kód výrobce:hurricane-h5
 

 

Tyčový vysavač
Niceboy ION Hurricane H5

Tyčový akumulátorový vysavač Niceboy ION Hurricane H5 je nepostradatelným pomocníkem ve vaší domácnosti. Nabídne vám také ruční jednotku, díky které zvládnete úklid menších nečistot. V balení naleznete specializované nástavce, které vám pomohou s úklidem celé domácnosti. Výkonný systém nasávání s cyklónovou technologií Cyclone PRO a pětistupňový filtrační systém MAX Clean zajistí perfektní úklid. Kvalitní Li-Ion baterie zajistí na jedno nabití až 35 minut úklidu. Veškeré nečistoty putují do 600ml prachové nádoby.

Tyčový vysavač Niceboy ION Hurricane H5 2v1
Tyčový vysavač Niceboy ION Hurricane H5 je skvělý pomocník do každé domácnosti. Díky provedení 2v1 můžete vysavač změnit během chvilky na ruční vysavač. V balení tyčového vysavače Niceboy ION Hurricane H5 naleznete hned několik specializovaných nástavců, díky kterým hravě zvládnete úklid celé vaší domácnosti.

Výdrž baterie až 35 minut
Mezi hlavní přednosti tyčového vysavače Niceboy ION Hurricane H5 patří bezesporu vysokokapacitní Li-Ion baterie, která vám slíbí až 35 minut vysávání na jedno nabití. Přičemž o stavu baterie vás bude informovat světelná signalizace, která se nachází na těle vysavače. V balení pak naleznete praktický nabíjecí adaptér a nabíjecí dok k uchycené na zeď. Vysavač Niceboy ION Hurricane H5 vám tak nebude nikde překážet.

V balení naleznete specializované nástavce
V balení tyčového vysavače Niceboy ION Hurricane H5 naleznete specializované nástavce, které vám pomohou s úklidem i těžko přístupných míst. Například štěrbinovou hubicí můžete vysát nečistoty z míst, kam se těžko dostanete. Kombinovaná kartáčová hubice je skvělá pro úklid čalouněného nábytku, ploch stolů, polic apod. Oba tyto nástavce můžete pohodlně připevnit přímo k motorové jednotce, dlouhé trubici či ohebné trubici. Vysavač Niceboy ION Hurricane H5 vám nabídne 9 kombinací.

Vysavač Niceboy ION Hurricane H5 s vysokým sacím výkonem
Vysavač Niceboy ION Hurricane H5 vyniká výkonným motorem s příkonem 150 W, která se postará o perfektní úklid vaší domácnosti. Společně s pokročilou cyklónovou technologií Cyclone PRO se můžete spolehnout, že vysaje větší i ty nejmenší nečistoty. Vybrat si můžete celkem 2 úrovně sacího výkonu. Nižší výkon je ideální pro běžné a rychlé vysávání, zatímco vysoký výkon je skvělý pro hloubkový a důkladný úklid.

Vhodný na všechny typy tvrdých podlah i koberců
Niceboy ION Hurricane H5 využijete na všechny typy tvrdých podlah i koberců. Efektivně vás zbaví nečistot ze suchých i mokrých podlah. Vysavač můžete použít také na parkety, PVC, linoleum, koberci i běhouny. V balení naleznete dva speciální kartáče. Jeden je určený pro tvrdé podlahy a druhý pro koberce.

Špičkový systém HEPA filtrace zatočí s alergeny i roztoči
Pokud patříte mezi alergiky, vysavač Niceboy ION Hurricane H5 je pro vás jako stvořený! Vybaven je totiž pětistupňovým filtračním systémem MAX Clean a integrovaným HEPA filtrem H13, který se vyznačuje nejvyšší možnou filtrační účinností. Dokáže eliminovat až 99,95% všech částic až do velikosti 0,06 mikrometru.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tyčový vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Typ vysavače  Tyčový
Objem odpadní nádoby 
 
 
Objem odpadní nádoby
Udává množství odpadu, které je schopen vysavač pojmout. Objem je udáván v litrech (l).
 
 
 
 
 
0,6 litry
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
150 W
Hlučnost 
 
 
Hlučnost
Udává hlasitost zařízení v zapnutém stavu v decibelech (dB). Čím je hodnota nižší, tím je provoz vysavače tišší.
 
 
 
 
 
78 dB
Typ filtru 
 
 
Typ filtru
Udává, jakou filtraci vysavač používá. Nejčastěji jsou používány HEPA filtry, které představují nejúčinnější způsob filtrace.
 
 
 
 
 
HEPA
Napájení 
Typ napájení  Aku
Doba nabíjení  4 h
Doba provozu  35 min
Příslušenství 
Kartáč na podlahy/koberce  Ano
Podlahová hubice  Ne
Hubice na čalounění  Ne
Štěrbinová hubice  Ano
Prachový kartáč  Ne
Funkce 
Regulace sání  Ano
LED osvětlení  Ano
Pro alergiky  Ano
Pro domácnosti se zvířaty  Ne
Mokré vysávání  Ano
Ostatní 
Výška  120 cm
Šířka  20 cm
Hloubka  14 cm
Hmotnost  2 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi