MSI MAG Infinite S3 13NUB5 Midi i5-13400F 16GB 1TB SSD RTX 4060 Ti W11H 2R

Exa kód : MSI226293
 
 
 
 

 

MSI MAG Infinite S3 13NUB5 Midi i5-13400F 16GB 1TB SSD RTX 4060 Ti W11H 2R
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Počítač, Barva Černá, Windows 11 Home (64 bit), Typ procesoru Intel Core i5, 13400F, Model grafické karty NVIDIA RTX 4060 Ti, Velikost paměti 16 GB, DDR5, Velikost HDD 0 GB, Velikost SSD 1024 GB
 
 

33 746 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

27 889 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 687  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

MSI

Exa kód:MSI226293
Kód výrobce:MAG Infinite S3 13NUB5-1081EU
 

 

Herní počítač MSI MAG Infinite S3 13NU je navržen tak, aby byl vizuálně atraktivní a zároveň plně funkční. Bez ohledu na to, zda hrajete nejnovější hry nebo pracujete s grafickými aplikacemi, vždy podpoří vaše úsilí potřebným výkonem. Vyzkoušejte si tento herní počítač, který přináší nejen výkon a spolehlivost, ale také impozantní design, který dokáže oslovit.

Hlavní přednosti

  • Kvalitní konstrukce řady MAG
  • Silný procesor Intel Core 13. generace
  • Herní grafika NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti
  • Osvětlení MSI Mystic Light RGB LED
  • Tiché a účinné chlazení

Potřebný výkon
Počítač MSI Infinite S3 13NU staví svůj výkon na špičkovém procesoru Intel Core 13. generace, která přináší další posun výkonu x86 architektury. Poskytuje potřebnou rychlost pro hraní, produktivitu i tvorbu díky kombinaci s oblíbeným grafickým akcelerátorem NVIDIA GeForce řady RTX 40. Počítač je tak připraven nejen pro náročné počítačové hry, ale i náročné grafické aplikace.

Grafická karta NVIDIA GeForce RTX řady 40
S výkonem grafických karet RTX řady 40 a nových RT jader 3. generace si užijete virtuální světy s neuvěřitelnými detaily jako nikdy dříve. Architektura NVIDIA Ada Lovelace přináší pro realistickou hru světel a stínů s technologií Ray Tracingu znatelný nárůst výkonu proti předchozí generaci. Podpořena novou generací umělé inteligence DLSS 3 s 4. generací Tensor jader a akcelerátorem optického toku vytváří větší množství, vysoce kvalitních snímků, bez snížení kvality obrazu a zvýšení odezvy. Dokonalý obraz si tak můžete užít i ve velmi vysokém rozlišení.

Vylepšený výkon a energetická efektivita jdou ruku v ruce u grafického čipu NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti. Tento pokročilý model překonává svého předchůdce, RTX 3060 Ti, o 15 % výkonu a zároveň spotřebovává o 40 W méně energie. Když využijete potenciál technologie DLSS 3, dosáhnete impozantního výkonu, který je až o 70 % vyšší než u RTX 3060 Ti.

Výkonné a tiché chlazení
Systém chlazení je navržen tak, aby udržel komponenty počítače v optimální teplotě a umožnil jim pracovat na nejvyšší výkon. Systém chlazení se skládá ze silného ventilačního systému s výkonnými větráky, které účinně odvádějí teplý vzduch z počítače. Vzduch proudí samostatnými proudy, které se jednotlivě starají o chlazení všech důležitých komponent uvnitř. Díky tomuto systému můžete být jistí, že se počítač nikdy nepřehřeje a bude pracovat spolehlivě na maximum výkonu.

Navržen pro hráče
Vyberte si vzhled a styl s osvětlením Mystic Light využívající RGB LED diody. Stačí jen vybrat barvu, efekt a přizpůsobit si tak svůj herní stroj. Infinite S3 také nabízí možnost snadného upgradu. Důležité komponenty je možné vyměnit za nové tak, aby výkon byl vždy co nejvyšší. Oceníte také možnost využívat aplikaci MSI Center pro snadnou správu systému a rychlé nastavení a ladění.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Počítač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Operační systém  Windows 11 Home (64 bit)
Procesor 
Typ procesoru  Intel Core i5
Model procesoru  13400F
Počet jader procesoru 
 
 
Počet jader procesoru
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
10
Základní takt  2,5 GHz
Zrychlený takt  4,6 GHz
Grafická karta 
Typ grafické karty  Dedikovaná
Model grafické karty  NVIDIA RTX 4060 Ti
Velikost grafické paměti  16384 MB
Operační paměť 
Velikost paměti  16 GB
Typ paměti 
 
 
Typ paměti
Jsou zde ukládány informace potřebné pro činnost GPU. Je několik typů grafických pamětí. Jejich značení GDDR(číslo). Jednotlivé typy se mezi sebou liší propustností (GB/s) a efektivními frekvencemi pamětí (MHz).
 
 
 
 
 
DDR5
Úložiště 
Velikost HDD  0 GB
Velikost SSD  1024 GB
Optická mechanika  Ne
Čtečka paměťových karet 
 
 
Čtečka paměťových karet
Díky čtečce paměťových karet snadno přečtete data z karty fotoaparátu, mobilu nebo tabletu, nebo naopak můžete nahrávat data na karty.
 
 
 
 
 
Ano
Vstupy a výstupy 
Síťová karta  1000 Mbit/s
Wi-Fi  Ano
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
4
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
0
USB 3.1 
 
 
USB 3.1
Nejnovější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
0
USB 3.2  3
USB C 
 
 
USB C
Nejnovější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
1
VGA 
 
 
VGA
VGA nebo také D-Sub konektory jsou jedním z nejstarších dodnes používaných rozhraní pro přenos analogového video signálu. Využívá se hlavně u zařízení, které nevyžadují velkou propustnost dat a přenos zvuku. Tedy v promítacích zařízeních a starších monitorech.
 
 
 
 
 
1
DVI 
 
 
DVI
DVI je rozhraní pro digitální přenos signálu do monitoru. Na rozdíl od rozhraní HDMI není schopno přenášet zvuk.
 
 
 
 
 
0
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
1
HDMI mini 
 
 
HDMI mini
Také znám pod názvem HDMI Type C, přítomný na velkém množství notebooků a větších mobilních zařízeních, kompatibilní s běžným HDMI.
 
 
 
 
 
0
DisplayPort 
 
 
DisplayPort
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. DisplayPort je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
1
DisplayPort mini 
 
 
DisplayPort mini
Podporuje maximální rozlišení obrazu 2 058 × 1 600 pixelů. Tento univerzální konektor zajišťuje kvalitní obraz na všech zařízeních od monitorů po projektory.
 
 
 
 
 
0
Ostatní 
Výška  44,7 cm
Šířka  17,38 cm
Hloubka  40,72 cm
Hmotnost  7,73 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi