Mora VT 354 BXBNedostupné

Exa kód : MOR155681
 
 
 
 

 

Mora VT 354 BXB
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Trouba, Barva Černá, Energetická třída A, Objem trouby 77 L, Gril, Teleskopické výsuvy
 
 
 
 
 
 
 

Produkt nelze zakoupit :(

Rádi Vám pomůžeme vybrat podobný produkt. Stačí nám napsat na info@exasoft.cz s Vašimi požadavky.

 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Mora

Exa kód:MOR155681
Kód výrobce:VT 354 BXB
 

 

Výkonného pomocníka pro dokonalé pečení najdete v této elektrické troubě v kombinaci černého skla a nerezu. Klenutý vnitřní prostor trouby je inspirovaný tradičním tvarem kamenné pece. Chytře rozmístěná topná tělesa a extra velký objem 77 l zaručují dokonale propečené a křupavé jídlo ze všech stran. Manipulaci s pokrmy usnadňuje velmi praktický teleskopický rošt. Tiché a ladné zavírání a otevírání dvířek přinese komfort při každodenním provozu. Díky 10 pečicím programům, které jsou navržené přesně podle potřeb konkrétních jídel, si budete užívat chutné a perfektně připravené pokrmy. Vykouzlíte například výbornou pizzu jako z italské restaurace (program Pizza 300 °C), pomalu upečete pečínku, a efektivně rozmrazíte hotové porce jídla. S funkcí gratinování zase získáte křupavou sýrovou kůrku na zapečených bramborách.

Čas vám ušetří funkce odloženého startu pečení s automatickým vypnutím nebo funkce pečení v krocích. Ta vám umožní dopředu naprogramovat průběh pečení, během kterého musíte měnit teploty, aniž byste u toho museli být. Zaujme vás jistě také variabilním rozpětím teploty od 50 do 300 °C. Velká prosklená dvířka a perfektní osvětlení vám umožní kontrolovat průběh pečení, takže nemusíte troubu otevírat. Tím zamezíte zbytečnému poklesu teploty a úniku energie. Perfektní vyčištění párou zajistí funkce ECO CLEAN, díky které odstraníte i větší nečistoty bez nutnosti použít čisticí prostředek. Trouba spadá do ekologické třídy A.

Extra velký objem s nízkou spotřebou el. energie
I při extra velké kapacitě trouby až 77 l nedochází k zvýšení spotřeby energie na cyklus. Vnitřek trouby je vybaven 100% kvalitním smaltovaným povrchem, trojitý nátěr podporuje tepelnou reflexi a poskytuje dodatečnou izolaci. Toto řešení spolu s kvalitní izolací trouby a několika sklům ve dvířkách přináší úsporu energie a vynikající výsledky pečení. Navíc ušetříte i díky maximálnímu průzoru. Dvířka jsou celoskleněná, takže máte perfektní přehled, co se v troubě děje, bez ohledu, na kterou úroveň jej vložíte. Pokud to tedy nepotřebujete, troubu nemusíte v průběhu pečení vůbec otevírat. Teplo se udržuje uvnitř čímž se optimalizuje spotřeba energie.

Vidíte, co se děje uvnitř
Občas vám to nedá a chtěli byste zjistit, jak se jídlu v troubě daří? Otevírat dvířka se ale nevyplácí, protože tak unikne mnoho tepla a nějaký čas trvá, než se trouba znovu vyhřeje na požadovanou teplotu. Proto je tato trouba vybavená skleněnými dvířky a kvalitním vnitřním osvětlením. Díky tomu můžete nakouknout dovnitř, kdykoli se vám zlíbí.

Některé modely trub jsou navíc vybaveny dvěma halogenovými světly, takže uvidíte vše do nejmenšího detailu, ať už je jídlo umístěné v jakékoli části trouby.

Extra velký objem
Hravě připravíte hostinu pro celou rodinu. Pečená krůta nebo 3 různé chody pečené najednou na několika plechách. V této troubě s objemem 77 litrů se vždycky najde místo pro všechno, co máte rádi.

Rovnoměrné pečení
Uvnitř propečené, na povrchu křupavé. Přesně takové bude kuřátko upečené v této troubě díky pokročilé technologii rovnoměrného pečení. Chytře rozmístěná topná tělesa se postarají o to, že horký vzduch proudí rovnoměrně a dostane se tam, kam má. Zaoblený vnitřní prostor trouby je inspirovaný tradičním klenutým tvarem kamenné pece. Velká prosklená dvířka a perfektní osvětlení vám umožní kontrolovat průběh pečení, takže nemusíte troubu otevírat. Tím zamezíte zbytečnému poklesu teploty a úniku energie.

Do 5 minut připravená k pečení
Zvykli jste si, že předehřátí trouby trvá celou věčnost? Na to teď zapomeňte. Tato trouba se předehřeje na 200 °C do 5 minut, což je mnohem rychleji, než bývá zvykem. Navíc nic nemusíte hlídat, světelná a zvuková signalizace vás upozorní, že můžete s pečením začít.

Program Pizza
Vyválejte těsto na co nejtenčí placku, pořádně zatopte v troubě, a vychutnejte si parádní pizzu jako z vaší oblíbené restaurace! Kouzlo přípravy pizzy v domácích podmínkách tkví v první řadě v perfektně vyhřáté troubě. Se speciálním programem Pizza vyšplhá teplota až na 300 °C, takže se pizza připraví rychle, těsto zůstane měkké a náplň bude čerstvá.

Program pro mražená a hotová jídla
Hotovky většinou volíme tehdy, když nás tlačí čas. Se speciálním programem pro hotová a mražená jídla ho ušetříte ještě víc, protože si připravíte chutný oběd rychleji, bez nutnosti předehřívání trouby. Výsledek však bude dokonalý, a tak si v klidu vychutnáte třeba kuřecí nugety, lasagne, hranolky nebo croissanty.

Program pomalé pečení
Program je ideální pro jemné, pomalé a rovnoměrné pečení, díky čemu se šťávy uzavřou uvnitř a jídlo zůstane super jemné a šťavnaté. Vhodné pro přípravu masa, ryb nebo pečiva na jedné úrovni.

Snadné a tiché otevírání a zavírání
Speciální mechanika dvířek vyžaduje pouze jemný tah a věci se dají do pohybu. Žádné vrzání ani těžký dopad při zavírání nečekejte.

Výsuvné teleskopické rošty
Vyndávání rozžhavených pekáčů z trouby nikdy nebylo snazší. Speciální teleskopické rošty z bytelného kovu velmi snadno vysunete i s vaším připraveným pokrmem, který pak jednoduše vyjmete. Tuto mechaniku oceníte třeba i v případě, že potřebujete posypat pokrm v průběhu pečení třeba strouhaným sýrem.
Některé modely trub jsou vybaveny teleskopickými rošty s klik systémem, které lze jednoduše zacvaknou na požadovanou úroveň.

Parní čištění pro odstranění většího znečištění
Pokud po pečení zůstalo v troubě silnější znečištění, pára s ním rychle zatočí. Stačí, když do rozehřáté trouby vložíte hned po přípravě pokrmu plech s vodou a zapnete čisticí program Eco Clean. Po 30 minutách se nečistoty uvolní a jakmile trouba vychladne, snadno je setřete hadříkem.

Automatické gratinování
Přednastavená funkce automatického gratinování je ideálním pomocníkem při dokončování pečení, například pro roztavení sýru na zapékané zelenině, vytvoření zlatavé kůrky na pečeném kuřeti nebo zkaramelizování medu na kachně. Funkce dle modelu aktivujte po ukončení pečení stisknutím tlačítka nebo výběrem z menu. Funkce automaticky spustí velké grilovací těleso při teplotě 300 °C po dobu 10 minut. Funkci lze aktivovat nejdřív po 10 minutách pečení.

Personalizace nastavení
Některá nastavení lze přizpůsobit podle vašich přání. Můžete nastavit hlasitost zvukových signálů, změnit úroveň osvětlení displeje či vypnutí zobrazování hodin přes standby režim. Pokud často pečete recepty, které vyžadují předehřátou troubu, můžete také aktivovat funkci rychlého předehřátí k vybraným typům ohřevu. Díky adaptivní funkci si trouba zapamatuje poslední nastavenou dobu pečení. Noční režim po aktivaci automaticky ztlumí displej během noci. Některé modely trub umožňují také nastavit režim Sabat, který umožňuje udržovat jídlo v troubě teplé, aniž byste museli troubu zapínat nebo vypínat.

Technická specifikace:

  • klenutý tvar trouby
  • objem trouby 77 l
  • zasouvací knoflíky pro nastavení teploty a způsob ohřevu
  • dotykové programovatelné hodiny
  • programování doby pečení
  • odložení startu s automatickým vypnutím
  • kuchyňská minutka
  • multifunkční trouba 10 funkcí
  • možnost regulace teploty 50-300 °C
  • program Pizza 300 °C
  • program pro pomalé pečení
  • program pro mražená a hotová jídla
  • funkce gratinování
  • rychlý předehřev trouby
  • rozmrazování
  • výsuvné teleskopické rošty (1 úroveň)
  • tlumené zavíraní & tlumené otvírání dvířek
  • ECO CLEAN funkce ekologického čištění trouby párou
  • nerez s úpravou proti tiskům prstů
  • osvětlení trouby
  • personalizace nastavení (denní čas, hlasitost zvukového signálu, displej)
  • paměť posledního nastavení času pečení
  • energetická třida A
  • jmenovitý příkon: 2,5 kW
  • elektrické napětí: 230 V
  • příslušenství: 1x pekáč, 1x rošt
  • černé sklo/nerez

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Trouba
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Vestavné
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
A
Spotřeba na cyklus 
 
 
Spotřeba na cyklus
Tato hodnota udává v kilowatthodinách (kWh) spotřebu energie potřebnou k ohřátí standardního pokrmu.
 
 
 
 
 
0,97 kWh/cyklus
Max. příkon 
 
 
Max. příkon
Udává ve Wattech (W) maximální množství energie, se kterou spotřebič pracuje. Tento údaj je důležitý např. pro použití správného elektrického jističe.
 
 
 
 
 
2500 W
Napájecí napětí 
 
 
Napájecí napětí
Tato hodnota udává ve Voltech (V) napětí, se kterým spotřebič pracuje. Běžně se jedná o hodnoty 230 V nebo 400 V.
 
 
 
 
 
230 V
Trouba 
Objem trouby 
 
 
Objem trouby
Objem trouby je udáván v litrech (l) a určuje velikost jejího interiéru. Čím větší hodnota, tím lepší.
 
 
 
 
 
77 L
Funkce 
Počet funkcí 
 
 
Počet funkcí
Tato hodnota udává, kolika jednotlivými funkcemi pro pečení trouba disponuje.
 
 
 
 
 
10
Rozmrazování 
 
 
Rozmrazování
Tato funkce slouží pro rozmrazení mražených potravin.
 
 
 
 
 
Ano
Osvětlení 
 
 
Osvětlení
Tento parametr udává, zda je interiér trouby osvětlen.
 
 
 
 
 
Ano
Ventilátor 
 
 
Ventilátor
Některé modely trub jsou vybaveny ventilátorem pro lepší distribuci horkého vzduchu.
 
 
 
 
 
Ano
Gril 
 
 
Gril
Některé trouby jsou vybaveny grilem, který slouží k přípravě grilovaných pokrmů.
 
 
 
 
 
Ano
Horkovzduch  Ne
Teleskopické výsuvy 
 
 
Teleskopické výsuvy
Teleskopické výsuvy usnadňují manipulaci s plechy v troubě.
 
 
 
 
 
Ano
Mikrovlnná funkce  Ne
Příslušenství 
Plech  Ano
Rošt  Ano
Ostatní 
Výška  59,5 cm
Šířka  59,5 cm
Hloubka  56,4 cm
Hmotnost  29 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 800 105 505 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo vyplňte formulář na webu: mora.cz/servisni-podpora.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi