Vážení zákazníci, z důvodu dovolených upravujeme na přechodnou dobu otevírací dobu prodejny v Karviné od 8 do 16 hodin. Děkujeme za pochopení.

x
 

Logitech Keys-To-Go, černá US INTL

Exa kód : LGH000151
 
 
 
 

 

Logitech Keys-To-Go, černá US INTL
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klávesnice, Barva Černá, Lokalizace klávesnice US, Bluetooth, Rozhraní Bluetooth
 
 

1 257 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 039 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 63  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH000151
Kód výrobce:5099206055513
 

 

Popis produktu:

PIŠTE PODLE SVÝCH PŘEDSTAV
Pište kdekoli chcete a kdykoli chcete na zařízení iPhone, iPad a Apple TV. Supertenká a superlehká klávesnice Keys-To-Go je natolik malá, že se vejde kamkoli, a během okamžiku je připravená k akci – pro psaní e-mailů, poznámek při hodině a další. Je na čase si odpočinout od klávesnic na obrazovce a posunout limity svých možností.

SPÁROVÁNÍ S PRAKTICKY LIBOVOLNÝM ZAŘÍZENÍM
Klávesnici KEYS-TO-GO můžete velmi snadno připojit k zařízení iPhone, iPad, AppleTV a dalším. Nastavení je díky připojení Bluetooth otázkou několika sekund, takže budete moci bez přerušení posílat textové zprávy na svém telefonu. Nebo rychle přeměňte svůj tablet na notebook a pište kdekoli. Může vám dokonce pomoci se ponořit do veškerého zábavného obsahu vašeho mediálního centra, aniž byste museli vstávat ze svého pohodlného křesla.
Seznam kompatibilních zařízení najdete na https://www.logitech.com/cs-cz/products/ipad-keyboards/keys-to-go.920-006710.html#specs

CESTUJTE NALEHKO A MIŘTE VYSOKO
S tloušťkou pouhých 6,3 mm a délkou 24 cm představuje KEYS-TO-GO ultrapřenosnou klávesnici, kterou si můžete brát kamkoli s sebou. A když je zapotřebí, stačí ji vytáhnout a psát jako o život.

BUĎTE ELEGANTNÍ A V POHODĚ – BEZ NÁMAHY
Elegance a funkčnost v jednom – klávesnice KEYS-TO-GO působí jako bezdrátové nositelné zařízení. Stylově se integruje do vašeho životního stylu – budete tak vypadat skvěle, ať při práci na pláži nebo při vyřizování e-mailů v kavárně.

PIŠTE V NERUŠENÉ ATMOSFÉŘE
KEYS-TO-GO vypadá jako běžná klávesnice, avšak působí a zní zcela jinak. Vlastně ji téměř vůbec neuslyšíte. Vítá vás tiché psaní. Potichu pište, dělejte si poznámky, odesílejte e-maily nebo pište jako o život – na svém telefonu nebo tabletu – aniž byste rušili své okolí.

DOPŘEJTE SI PŘÍJEMNÝ POCIT PŘI PSANÍ
Na klávesnici KEYS-TO-GO se píše skvěle, ať už píšete zprávu nebo si děláte poznámky při online výuce. Klávesnice vás odmění skvělou hmatovou odezvou a ideálním odskokem při každém stisku klávesy – vše s neskutečně rychlými a přesnými výsledky. Celá řada funkčních kláves a klávesových zkratek vám navíc umožní provádět vaše oblíbené akce specifické pro systém iOS.

CELÁ ŘADA KLÁVESOVÝCH ZKRATEK
Rozlučte se s lovením nabídek na obrazovce s cílem aktivace běžných funkcí. Klávesnice KEYS-TO-GO vám to ulehčí pomocí celé řady klávesových zkratek systému iOS. Pomocí aktivace jedním klepnutím můžete upravit nastavení hlasitosti a médií, úrovně jasu obrazovky a další.

ENERGIE NA DLOUHÉ CESTY
Nápady je třeba zapsat a e-maily je třeba zodpovědět. Právě nyní. Dokonale spolehlivá a snadno přenosná klávesnice KEYS-TO-GO vám umožní psaní po dobu až 3 měsíců (při použití 2h denně) bez nutnosti nabíjení baterie. Indikátor stavu baterie vás upozorní, když je čas nabíjet – což je díky přiloženému kabelu USB snadné.

ODOLNOST VŮČI POLITÍ A JINÝM NEHODÁM
Nehody se stávají. Jsme na ně připraveni. Proto je klávesnice KEYS-TO-GO potažena na dotek jemným, odolným potahem. Spolehlivé spoje odpuzující tekutiny chrání klávesnici před politím, drobky a špínou. Hoďte ji do své tašky, znovu a znovu (a znovu), bez starostí, zda se nenarazí či nepoškrábe. Čištění je hračka – špínu stačí otřít.

NECHTE SVŮJ PALEC ODPOČINOUT
Některé odpovědi vyžadují napsat více než 140 znaků. A přesně v tomto okamžiku se přenosná bezdrátová klávesnice stává nezbytností. Klávesnice KEYS-TO-GO je vybavena praktickým, připevnitelným stojánkem pro iPhone (nebo libovolný jiný telefon) pro usazení do vzpřímené polohy vhodné pro čtení. Nyní můžete dokončit svou práci, aniž byste se nepohodlně hrbili nad svým telefonem.

Rozměry
Výška: 137 mm
Šířka: 242 mm
Hloubka: 6 mm
Hmotnost: 180 g
Technické parametry
Napájení a konektivita
Napájení dobíjecí baterií
Jediné nabití poskytne energii na 3 měsíce (2 hodiny psaní denně)

Klávesnice
Klávesnice s utěsněnými okraji
Rozteč kláves 17 mm
Technologie kláves Scissor (zdvih 1,2 mm)
Klávesy opatřené potahem odolným vůči polití a ulpívání drobků
Celá řada klávesových zkratek systému iOS

Klávesnice Keys-To-Go s klávesovými zkratkami systému iOS (zleva doprava)
Domů
Zvýšení jasu
Zvýšení jasu
Virtuální klávesnice
Hledat
Předchozí skladba / Převinout zpět
Přehrát/pozastavit
Další skladba / Převinout vpřed
Ztlumit hlasitost
Snížit hlasitost
Zvýšit hlasitost
Zamknout
Připojení Bluetooth
Zkontrolovat stav baterie klávesnice


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Klávesnice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Lokalizace klávesnice  US
Programovatelné klávesy  Ne
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Numerický blok  Ne
Technická specifikace 
Typ spínačů  Membránové
Rozhraní  Bluetooth
Rozměry a hmotnost 
Šířka  24,2 cm
Výška  0,6 cm
Hloubka  13,7 cm
Hmotnost  0,18 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi