Logitech HD Webcam C270

Exa kód : LGH295867
 
 
 
 

 

Logitech HD Webcam C270
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Webkamera s mikrofonem pro záznam videa, hlasu nebo fotek, rozlišení 1280 x 720, rychlost 30fps, univerzální design, USB 2.0.
 
 

572 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

473 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Webkamera s mikrofonem pro záznam videa, hlasu nebo fotek, rozlišení 1280 x 720, rychlost 30fps, univerzální design, USB 2.0.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295867
Kód výrobce:960-001063
 

 

Webkamera Logitech HD Webcam C270
Kvalitní webkamera s vysokým HD rozlišením a citlivým mikrofonem potlačujícím okolní ruch. Kamerou je možné pořádat video hovory ve velkém množství komunikačních klientů.

Komunikujte ve vysoké kvalitě
Kamera má kvalitní optickou část, kterou dokáže použít pro pořizování velmi kvalitní video hovorů s vysokým HD rozlišením 720p. Díky tomu bude Váš kolega nebo například člen rodiny vidět kvalitní obraz plný nejrůznějších drobných detailů a získá tím daleko lepší přehled o dění na druhé straně video konverzace.

Pořiďte si kvalitní video momentku
Hovoříte se svým blízkým a chcete si zaznamenat nějakou památku z Vaší online konversace? Pokud ano jistě oceníte možnost pořízení až 3MP snímků z video konversace.

Kvalitní zvuk
Webkamera je vybavena velmi citlivým zabudovaným mikrofonem, který přinese velmi čisté a jasné video hovory bez nepříjemného šumu na pozadí a osoba na druhé straně vám bude daleko lépe rozumět.

Pěkný obraz i při nízkém osvětlení
Možná jste se setkali u levných webkamer s problémem vysoké zrnitosti obrazu způsobené nedostatečným osvětlením v místnosti. Tato webkamera je vybavena technologií RightLight, která si softwarově dokáže přisvětlit snímanou scénu a tím pádem i zobrazit daleko kvalitnější obraz se snížením zrněním.

Hladší, ostřejší, bohatší a jasnější
Technologie Logitech Fluid Crystal je jádrem, které tuto webovou kameru odlišuje od ostatních. Kromě plynulejšího pohybu obrazu bez obtěžujícího trhání získáte ostřejší obraz, bohatší barvy a čistší zvuk aby vás vaši milovaní doslova mohli vidět a slyšet detailněji i přesto, že třeba nemáte nejnovější výkonný počítač. Nový model poskytuje oslnivou kvalitu video hovorů přes Skype s křišťálově čistým obrazem.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Šedá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi