Vážení zákazníci, z důvodu dovolených upravujeme na přechodnou dobu otevírací dobu prodejny v Karviné od 8 do 16 hodin. Děkujeme za pochopení.

x
 

Logitech G915 Lightspeed WL KBD US INTL

Exa kód : LGH000148
 
 
 
 

 

Logitech G915 Lightspeed WL KBD US INTL
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klávesnice, Barva Černá, Lokalizace klávesnice US, Herní provedení, Bluetooth, Rozhraní Bluetooth
 
 

4 726 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 905 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 236  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH000148
Kód výrobce:5099206080638
 

 

Logitech G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard

NOVÝ ROZMĚR
Klávesnice G915, průlom v designu a technologii, disponuje profesionální bezdrátovou technologií LIGHTSPEED, pokročilým podsvícením LIGHTSYNC RGB, a novými, vysoce výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínači. Klávesnice G915, pečlivě zhotovená z prvotřídních materiálů, se vyznačuje sofistikovaným designem s bezkonkurenčním vzhledem, odolností a výkonností. Seznamte se s klávesnicí G915 LIGHTSPEED a hrajte v novém rozměru.

BEZDRÁTOVÁ TECHNOLOGIE LIGHTSPEED
Klávesnice G915 disponuje profesionálním bezdrátovým připojením LIGHTSPEED, které přináší ultrarychlou bezdrátovou výkonnost 1 ms. Jedná se o stejnou bezdrátovou technologii, na kterou se v soutěžích spoléhají profesionálové e-sportu po celém světě. Klávesnice G915 je navíc plně funkční i po připojení prostřednictvím USB, takže ji můžete nabíjet a souběžně hrát.

NEUVĚŘITELNĚ TENKÁ
Klávesnice G915 představuje průlom v technologii a designu. Klávesnice G915, pečlivě zhotovená z prvotřídních materiálů, je neuvěřitelně decentní, neskutečně tenká a zkonstruovaná s nekompromisním cílem nejvyšší výkonnosti a špičkových funkcí. Odolná, pohodlná a připravená pro intenzivní herní akce – G915 je skutečně novou generací herních mechanických klávesnicí.

MODERNÍ, NÍZKOPROFILOVÉ, MECHANICKÉ
G915 je naše první klávesnice, která disponuje novými, vysoce výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínači GL, které se vyznačují stejnou rychlostí, přesností a výkonností jako tradiční spínače – při poloviční výšce. Naše spínače GL jsou pečlivě testovány, aby splnily přísné požadavky na odolnost, citlivost a přesnost.

LIGHTSYNC RGB
Klávesnice G915 disponuje inteligentní technologií LIGHTSYNC RGB pro plně přizpůsobitelné podsvícení jednotlivých kláves z palety přibližně 16,8 mil. barev. Vytvořte si vlastní animace nebo si vyberte z předvolených efektů pro co nejpůsobivější podsvícení RGB. Sjednoťte motiv, vylepšete herní styl a rozšiřte svou herní sestavu prostřednictvím klávesnice.

DOKONALÉ OVLÁDÁNÍ
Elegantní a sofistikovaná klávesnice G915 přináší cíleně vysokou výkonnost a efektivitu se všemi funkcemi potřebnými pro dokonalé ovládání – například programovatelné klávesy G-key a integrované profily. Přeměňte klávesnici G915 na řídicí centrum svého PC.

POZORUHODNÁ ŽIVOTNOST BATERIE
Vychutnejte si hodiny nepřerušovaného hraní na jediné nabití. Indikátor baterie na klávesnici a Logitech G HUB vás upozorní, když nabití baterie poklesne pod 15 procent. Úplné nabití trvá pouhé tři hodiny. Nepřestávejte hrát ani po připojení a nabíjení baterie prostřednictvím kabelu mikro USB.

PŘIPOJENÍ K VÍCE ZAŘÍZENÍM
Připojte se pomocí bezdrátové technologie LIGHTSPEED a získejte ultrarychlou frekvenci odezvy 1 ms nebo se připojte k jinému zařízení stiskem tlačítka využitím připojení Bluetooth®. Přepínejte mezi vysoce výkonným bezdrátovým připojením LIGHTSPEED prostřednictvím přijímače USB a připojením Bluetooth® – snadno a rychle.

SPECIÁLNÍ OVLÁDACÍ PRVKY PRO MÉDIA
Integrované ovládací prvky pro média máte na dosah ruky. Speciální ovládací prvky umožňují rychlou regulaci hlasitosti, přehrávání/pozastavení, přeskakování hudby nebo videí, a ztlumení zvuku během okamžiku.

GL Tactile - Hmatový spínač se vyznačuje jemnou odezvou v okamžiku aktivace – výsledkem je přesná a okamžitá zpětná vazba, ideální pro soutěžní hraní a hry typu FPS.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Klávesnice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Lokalizace klávesnice  US
Programovatelné klávesy  Ano
Herní provedení  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Numerický blok  Ano
Technická specifikace 
Typ spínačů  Mechanické
Název spínačů  GL Tactile
Rozhraní  Bluetooth
Rozměry a hmotnost 
Šířka  47,5 cm
Výška  2,2 cm
Hloubka  15 cm
Hmotnost  1,025 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi