Produkt je vyřazen!
 

 

LG H410 Wine Smart Red

Exa kód : SMT001003
 
 
 
 

 

LG H410 Wine Smart Red
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Barva Černá, Android 5.1, Operační paměť 1 GB, Podpora paměťových karet microSD, Interní paměť 4 GB
 
 

2 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 471 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 149  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

LG

Exa kód:SMT001003
Kód výrobce:LGH410.ACZERK
 

 

LG Wine Smart
Hledáte výkonný mobilní telefon s moderními funkcemi? Podívejte se na LG Wine Smart v tak zvaném véčkovém provedení, jemuž dominuje barevný displej a ovládací tlačítka. Mobil je díky své výbavě a tedy i cenové dostupnosti vhodný pro běžné uživatele, které již nebaví nebo si nechtějí zvykat pouze na mobilní telefon s dotykovým ovládáním, ale zároveň touží objevovat nové funkce chytrých telefonů. Jeho design je ve velmi tenkém stylu a díky véčkové konstrukci je ve složeném stavu velice malý.

Moderní operační systém
Ačkoliv se jedná o klasický telefon s hardwarovou klávesnicí, tak je zde obsažen moderní operační systém, který přinese uživatelům spoustu zábavy. Vyzkoušejte pokročilé aplikace a bavte se s nimi na vašich cestách. Instalovaný je u uživatelů velmi oblíbený operační systém Android 5.1 Lollipop vybavený pohodlným ovládání a širokou škálou nejrůznějších aplikací.

5 speciálních tlačítek
Ovládání telefonu, které mohou využívat i starší uživatelé, kteří si nechtějí zvykat na dotykové zadávání příkazů, musí být co nejjednodušší, a proto byly přidány speciální tlačítka. Těch je celkem 5 a každé disponuje vlastní funkcí. Budete tak mít snadno po ruce rychlý přístup do zpráv, k fotoaparátu, nebo například kontaktům.

Velké a přehledné 3 x 3 ikony
Na displeji jsou zobrazeny velké ikony, které přináší uživateli rychlý přehled v základním menu. Pomocí těchto ikon se dostanete snadno a rychle k vašim zvoleným aplikacím a nastavení telefonu.

Dohled nad seniorem nebo dětmi pomocí Safety Care
Zahrnutá aplikace pro opatrovnický dohled nad dětmi a seniory se u tohoto přístroje nazývá Safety Care. Budete s ní schopni lokalizovat své děti, jestli se nacházejí v místech, kde by se v tento čas měli vyskytovat. U seniorů zase můžete ocenit upozornění, že uživatel již delší dobu telefon nepoužil, v čem mu mohl zabránit například zdravotní stav.

Základem přístroje je výkonný 4jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 210 pracující na frekvenci 1,1 GHz a doplněná o 1 GB operačnípaměti RAM. Barevný dotykový displej velikosti 3,2” má rozlišení 480 x 320 bodů. Bezdrátovou komunikaci zajišťuje technologie Bluetooth a Wi-Fi (b/g/n). Podporovaná je GSM, 3G i 4G (LTE) síť. Vnitřní paměť 4GB snadno rozšíříte o microSDHC kartu až o kapacitu 32GB. Jistě potěší přítomnost dvojicefotoaparátů, kde zadní disponuje rozlišením 3MPix a přední VGA rozlišením. Součástí přístroje je vyměnitelná nabíjecí baterie s kapacitou 1700 mAh. Operační systém Android 5.1 Lollipop.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Operační systém 
Operační systém 
 
 
Operační systém
Operační systém představuje základní programové vybavení chytrého telefonu, které je v něm napevno předinstalováno. Nejrozšířenějšími jsou Google Android a Apple iOS.
 
 
 
 
 
Android 5.1
Procesor 
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
4
Frekvence procesoru 
 
 
Frekvence procesoru
Tato hodnota udává výkon každého z jader procesoru v gigaherzích (GHz). Čím je hodnota vyšší, tím z pravidla v poměru k počtu jader bývá procesor výkonnější.
 
 
 
 
 
1.1 GHz
Paměť 
Operační paměť 
 
 
Operační paměť
Operační paměti, jiným názvem RAM slouží pro plynulý běh zařízení. Jsou do ní během činností ukládány informace a data z právě spuštěných programů. Hodnota je udávána v gigabytech (GB). Čím je hodnota vyšší, tím lze očekávat pružnější reakce telefonu.
 
 
 
 
 
1 GB
Podpora paměťových karet 
 
 
Podpora paměťových karet
Telefony jsou vybaveny interní pamětí pro ukládání souborů, kterou u velké části přístrojů lze rozšířit použitím paměťové karty typu MicroSD, kterou lze vložit do připraveného slotu.
 
 
 
 
 
microSD
Interní paměť 
 
 
Interní paměť
Velikost interní paměti je udávána v gigatytech (GB). Čím je interní paměť vyšší, tím více souborů můžete do telefonu uložit.
 
 
 
 
 
4 GB
Displej 
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Udává maximální počet bodů, který může být na displeji zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří HD, Full HD a QHD. Čím je rozlišení vyšší, tím je vyobrazení na displeji jemnější a nejsou vidět jednotlivé body.
 
 
 
 
 
480 x 320
Technologie displeje 
 
 
Technologie displeje
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, TFT, IPS, AMOLED, případně SUPERAMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
TFT IPS
Rozhraní a konektivita 
GSM  Ano
UMTS 
 
 
UMTS
Zařízení s podporou UTMS technologie umožňují využívat datových služeb (internet, mail, atd.) v rámci 3G sítě.
 
 
 
 
 
Ano
GPS  Ano
LTE 
 
 
LTE
LTE je nová generace standardu pro rychlý mobilní bezdrátový přenos dat. Je jím vybavena většina moderních telefonů. Zjednodušeně řečeno, pokud chcete využívat rychlé připojení k internetu, sáhněte po telefonu s podporou LTE.
 
 
 
 
 
Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi telefonem a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrými hodinkami, bezdrátovými reproduktory a sluchátky, palubním systémem automobilu, mediálními centry, počítači, případně dalším telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
Sim karta 
Fotoaparát 
Výbava 
Tlačítková klávesnice  Ano
Baterie 
Kapacita baterie 
 
 
Kapacita baterie
Kapacita baterie je uváděna v miliampérhodinách (mAh). Čím je kapacita baterie vyšší, tím déle udrží váš telefon v činnosti.
 
 
 
 
 
1700 mAh
Max. doba hovoru  540 min
Max. pohotovostní doba  320 hod
Rozměry a hmotnost 
Rozměry V x Š x H  177,7x58,7x16,6 mm
Hmotnost  143 g
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.lg.com/cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi