Produkt je vyřazen!
 

 

Lenovo V510z

Exa kód : LEN642978
 
 
 
 

 

Lenovo V510z
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Počítač All-in-One, Barva Černá, Windows 10 Pro (64 bit), Typ procesoru Intel Core i3, 7100T, Model grafické karty Intel HD Graphics, Velikost paměti 4 GB, DDR4, Velikost SSD 128 GB, Optická mechanika DVD±RW
 
 

18 790 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

15 529 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 940  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lenovo

Exa kód:LEN642978
Kód výrobce:10NQ000WMC
 

 

AiO Lenovo V510z
Tenký a elegantní All-in-One počítač Lenovo V510z s kompaktním bezrámovým provedením se stane vaším partnerem v kanceláři, na recepci, obchodním místě a najde uplatnění i v domácnosti. Zvládne i náročné požadavky a s přehledem udrží vaše pracovní tempo. Lenovo V510z se stane nejen výkonným společníkem, ale také ozdobou interiéru.

Výkon podle potřeby
Inovované All-In-One počítače Lenovo V510z jsou postaveny na moderních procesorech Intel 7. generace v kombinaci s možností využití integrovaných i dedikovaných grafických karet (v závislosti na konfiguraci). Vysoký výkon ještě dokresluje použitá operační paměť DDR4 a možnost osazení SSD pevného disku v provedení M.2 PCle. Stačí si jen vybrat jednu z optimálních konfigurací.

Ostrý obraz a praktické provedení
Displej s Full HD rozlišením je zárukou produktivní práce i kvalitní zábavy s nejemnějšími detaily. Zcela snadno zvládá standardní kancelářské způsoby využití s výbornou kvalitou zobrazení. Lenovo V510z je k dispozici s řadou stojanů (v závislosti na modelu), které umožňují naklápění, otáčení a nastavení výšky, takže si ho perfektně přizpůsobíte vašim potřebám. Navíc je kompatibilní se standardem VESA, takže jej lze snadno připevnit na stěnu.

Zabezpečený a úsporný
Únikům citlivých dat a údajů zabraňuje inteligentní ochrana portů USB, která zamezuje přístupu k portům, přičemž umožňuje používat klávesnici a myš. Neoprávněnému užívání počítače zabrání zámek Lenovo Bluetooth Lock, který automaticky uzamkne počítač, jakmile se od něj vzdálíte. Mezi další bezpečnostní prvky patří posuvný zámek kamery a celý počítač lze navíc zabezpečit pomocí zámku Kensington. Počítač má certifikace Energy Star 6.1, Green Guard a podporuje Intel Ready Mode, který snižuje spotřebu energie na minimum a šetří tak vaše náklady.

Dobře vybavený
V dnešní době je nezbytnou výbavou síťové připojení a počítač V510z vám v tomto směru nabízí vše co očekáváte - bezdrátovou konektivitu WiFi a Bluetooth a kabelové připojení Gigabit Ethernet. Nabízí dostatek portů USB 2.0 a 3.0/3.1 Gen 1 a vstupní i výstupní port HDMI. Můžete tak připojit druhý monitor pro větší produktivitu a řadu periferií. Nechybí ani čtečka paměťových karet.

Video hovory snadno a rychle
Nad displejem se nachází integrovaná kamera s vysokým rozlišením, která vám umožní komunikovat on-line s rodinou, přáteli, kolegy i klienty. V kombinaci s velmi čistým záznamem hlasu bude vaše konverzace vždy v té nejvyšší kvalitě.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Počítač All-in-One
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Operační systém  Windows 10 Pro (64 bit)
Provedení skříně  All-in-One
Obrazovka 
Rozlišení obrazovky  1920 x 1080 (Full HD)
Procesor 
Typ procesoru  Intel Core i3
Model procesoru  7100T
Počet jader procesoru 
 
 
Počet jader procesoru
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
2
Základní takt  3,4 GHz
Grafická karta 
Typ grafické karty  Integrovaná
Model grafické karty  Intel HD Graphics
Operační paměť 
Velikost paměti  4 GB
Typ paměti 
 
 
Typ paměti
Jsou zde ukládány informace potřebné pro činnost GPU. Je několik typů grafických pamětí. Jejich značení GDDR(číslo). Jednotlivé typy se mezi sebou liší propustností (GB/s) a efektivními frekvencemi pamětí (MHz).
 
 
 
 
 
DDR4
Frekvence paměti  2400 MHz
Úložiště 
Velikost SSD  128 GB
Optická mechanika  DVD±RW
Vstupy a výstupy 
Síťová karta  1000 Mbit/s
Wi-Fi  Ano
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
3
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
2
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
2
Ostatní 
Výška  42,33 cm
Šířka  52,55 cm
Hloubka  22,79 cm
Výkon zdroje  90 W
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi