Lenovo ThinkCentre AIO M800z (10ET000FMC)Nedostupné

Exa kód : LEP640376
 
 
 
 

 

Lenovo ThinkCentre AIO M800z (10ET000FMC)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Lenovo ThinkCentre AIO M800z - AIO PC 21.5´´, Intel Core i5-6400, 4GB, 500GB, W10 PRO, myš a klávesnice
 
 
 
 
 
 
 

Produkt nelze zakoupit :(

Rádi Vám pomůžeme vybrat podobný produkt. Stačí nám napsat na info@exasoft.cz s Vašimi požadavky.

 
 
 
 
 
 
 

 

Lenovo ThinkCentre AIO M800z - AIO PC 21.5´´, Intel Core i5-6400, 4GB, 500GB, W10 PRO, myš a klávesnice

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lenovo

Exa kód:LEP640376
Kód výrobce:10ET000FMC
 

 

Lenovo ThinkCentre M800Z AiO

Tento 21.5” all-in-one počítač v sobě kombinuje kvalitu, spolehlivost a bezpečnost zařízení business třídy ThinkCentre. Lenovo ThinkCentre M800Z AiO představuje všestranně použitelný systém se solidním výkonem a malými nároky na prostor. Je navržen tak, aby se stal skvělým společníkem jak pro práci, tak zábavu a také elegantním doplňkem domácnosti, kanceláře.či podniku. Svým elegantním a tenkým provedením je ideálním zařízením na každý pracovní stůl, kde zabere jen minimum místa.

Vyvážený výkon, spolehlivost a stabilita

Lenovo ThinkCentre M800Z jsou osazeny moderními procesory Intel v kombinaci s DDR4 pamětí a pevnými disky klasické konstrukce HDD nebo SSD. Poskytuje skvělý základ pro stabilní práci v kancelářských programech a firemním software. ThinkCentre M800Z AiO je ideálním prostředkem pro tvorbu tabulek, dokumentů a firemních prezentací.

Funkce zabezpečení dat a hardwaru

ThinkCentre řady M800Z vám nabízí jedny z nejlepších nástrojů zabezpečení, které jsou dostupné. Mohou být vybaveny například TPM (Trusted Platform Module) pro šifrování dat. Podpora Absolute Computrace znamená, že můžete vzdáleně sledovat a zabezpečit svůj systém a bezpečnostní zámek Kensington zajistí mechanické zabezpečení. Je jen na vás jakou míru zabezpečení vyžadujete.

Šetří energii i náklady

Nástroj Lenovo Desktop Power Management kontroluje spotřebu energie počítače a pomáhá vám tak šetřit energii a náklady. Kromě toho certifikace, jako například ENERGY STAR, a napájecí zdroj s účinností 92 % a certifikací 80+ Platinum přispívají k ochraně životního prostředí.

Videohovory snadno a rychle

Nad displejem se nachází integrovaná webkamera, která vám umožní komunikovat s rodinou, přáteli, klienty i kolegy prostřednictvím internetu. Užijte si videohovory s křišťálově čistým obrazem a jasným zvukem s optimalizovaný hardware pro VoIP, jako je kamera s vysokým rozlišením, digitální mikrofon a stereo reproduktory.

Perfektní konektivita s USB 3.0

USB 3.0 disponuje více než 10× větší rychlostí a lepší správou napájení než USB 2.0. Tato nová technologie má 9 vodičů namísto původních 4, přesto zpětně podporuje USB 2.0 a slibuje možnou nižší spotřebu energie. Díky tomu je možné používat libovolnou kombinaci zařízení a portů USB 2.0 a USB 3.0. Navíc kromě konektorů USB 3.0 najdete na počítači také konektory USB 2.0 nebo třeba čtečku paměťových karet.

Klávesnice a myš v balení

Počítač je dodáván s klávesnicí a optickou myší. Klávesnice i myš jsou vyvedeny v klasickém designu a barevně ladí s tělem počítačové sestavy.

Klíčové vlastnosti

Základem počítače Lenovo ThinkCentre M800Z AiO je 4jádrový procesor Intel Core i5-6400, který pracuje na frekvenci 2.7 GHz, nebo až 3.3 GHz v režimu TurboBoost. K dispozici má pro svou práci operační paměť DDR4 s kapacitou 4 GB. Tělo celého systému tvoří dotykový displej s úhlopříčkou 21.5 palců a Full HD rozlišením 1920 x 1080obrazových bodů. Zpracování obrazu zajišťuje grafická karta Intel HD Graphics. K uložení dat a aplikací poslouží pevný disk s kapacitou 500 GB a nechybí ani optická mechanika DVD±RW. Nezbytnou síťovou konektivitu zajistí bezdrátové připojení WiFi ac a kabelové Gigabit Ethernet. Součástí pestré výbavy je 4x USB 2.0, 2x USB 3.0, Bluetooth, DisplayPort, čtečka paměťových karet nebo 3.5 mm kombinovaný výstup/vstup pro sluchátka a mikrofon. Tento model je dodáván s operačním systémem Windows 10 Professional. Součástí balení jsou také USB klávesnice s optickou myší.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Počítač All-in-One
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Operační systém  Windows 10 64-bit
Provedení skříně  All-in-One
Základní deska  Intel Q170
Obrazovka 
Rozlišení obrazovky  1920 x 1080 (Full HD)
Procesor 
Typ procesoru  Intel Core i5
Model procesoru  6400
Počet jader procesoru 
 
 
Počet jader procesoru
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
4
Základní takt  2,7 GHz
Zrychlený takt  3,3 GHz
Grafická karta 
Typ grafické karty  Integrovaná
Model grafické karty  Intel HD Graphics
Operační paměť 
Velikost paměti  4 GB
Typ paměti 
 
 
Typ paměti
Jsou zde ukládány informace potřebné pro činnost GPU. Je několik typů grafických pamětí. Jejich značení GDDR(číslo). Jednotlivé typy se mezi sebou liší propustností (GB/s) a efektivními frekvencemi pamětí (MHz).
 
 
 
 
 
DDR4
Frekvence paměti  2133 MHz
Úložiště 
Velikost HDD  500 GB
Rychlost otáček disku  7200
Optická mechanika  DVD±RW
Vstupy a výstupy 
Síťová karta  1000 Mbit/s
Wi-Fi  Ano
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
4
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
2
DisplayPort 
 
 
DisplayPort
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. DisplayPort je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
1
Ostatní 
Výška  24,5 cm
Šířka  53,5 cm
Hloubka  43,1 cm
Výkon zdroje  150 W
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi