Lamax Dots3 ANC

Exa kód : LAM000291
 
 
 
 

 

Lamax Dots3 ANC
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Černá, Špunty, S mikrofonem, Skutečně bezdrátová, Bluetooth, Min. frekvenční rozsah 20 Hz, Max. frekvenční rozsah 20 kHz
 
 

1 250 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 033 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 62  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM000291
Kód výrobce:8594175359145
 

 

LAMAX Dots3 ANC

Stop hluku. Play hudbě

Slyšíš to ticho? Žádný děti v MHD, žádný ruch ve vlaku ani na ulici. Jen ty, špičkový sluchátka LAMAX Dots3 ANC a tvůj libovej playlist, co tě dostane do pohody. Zapni aktivní potlačování hluku a přenes se do světa, kde existuje jenom hudba. Díky luxusní výdrži 10 hodin tam můžeš zůstat pěkně dlouho. Do kabelů se s nejnovějším Bluetooth 5.3 určitě nezamotáš, všestrannost doplňuje herní mód i kvalitní mikrák a díky malým rozměrům nabíjecí krabičky je dáš v klidu do kapsy.

LAMAX Dots3 ANC - Stop hluku. Play hudbě



Soustřeď se na svý

Do každýho sluchátka jsme dali tři mikrofony, co umí dokonale potlačit okolní hluk (ANC), a přitom vůbec nezkreslit přehrávanou hudbu. Otravných zvuků v MHD, letadle nebo ve škole a v práci už bylo dost. Teď je čas poslouchat, co chceš – samozřejmě v parádní kvalitě. Někdy je kvůli bezpečí lepší okolí vnímat. Od toho tu je transparency režim, který cizí zvuky zesiluje a ty si ani při placení v krámu nebo na rušný křižovatce nemusíš sluchátka sundavat.

Soustřeď se na svý



Zvuk, který tě dostane

Čistej a vyrovnanej zvuk je u sluchátek to nejdůležitější. My ho doplnili ještě o citlivý mikrofony, se kterýma můžeš přes sluchátka volat a navíc mít obě ruce volný. Super mikrák oceníš nejen při online schůzkách, ale i gamingu. S herním režimem navíc sluchátka sesekají zpoždění na minimum, takže prožiješ každej moment naplno – ve střílečce i u filmu. To všechno bez kabelů, výpadků a na vzdálenost až 15 metrů díky nejnovějšímu Bluetooth 5.3.

Zvuk, který tě dostane



Zvládnou tvoje tempo

Pryč jsou časy, kdy jsi potřeboval na každou cestu powerbanku. Samotný špunty vydrží po vyndání z krabičky až 10 hodin a energii na dalších 32 hodin budeš mít v super skladným pouzdře. Dohromady tě čeká solidní maraton, co bude stát za to. Kdyby přece jenom došla šťáva, s USB-C špunty nabiješ z 0 na 100 % ani ne za dvě hodinky.

Zvládnou tvoje tempo



Hybridní ANC

3 speciální mikrofony neustále poslouchají okolí a všechny cizí zvuky umí ztlumit až o 40 decibelů. Aktivní potlačení hluku navíc nijak nezkresluje sound a ty se můžeš plně soustředit na svou hudbu nebo podcast a šetřit svůj sluch. ANC se hodí i v rušným kanclu, když chceš mít klid na práci.

Hybridní ANC



Boží zvuk

Kvalitní měniče, LAMAX BeatBass® technologie, správně navržená konstrukce a hi-tech kodeky jsou zárukou vyváženýho soundu, co si poradí s každým žánrem i mluveným slovem.

Boží zvuk



Brutální výdrž

Samotný sluchátka vydrží až 10 hodin na jedno nabití a dalších 32 hodin ti přidá krabička. Dohromady získáš 42 hodin poslechu na jedno nabití. Na tak malý a skladný pouzdro naprostá pecka!

Brutální výdrž



Bluetooth 5.3

Samozřejmostí je nejnovější Bluetooth 5.3, který se postará, aby přenos běžel naprosto bezchybně na vzdálenost až 15 metrů.

Bluetooth 5.3



Transparency režim

V tomhle módu ti ANC mikrofony naopak okolí zesílí – ideální při placení v obchodě nebo při sportování na rušný cestě. Nech si sluchátka v uších a neztrácej kontakt se světem, když ho potřebuješ.

Transparency režim



Mikrofon pro volání

Kvalitní mikrofony ti zajistí volný ruce při každým callu i hraní. Pokecáš přes ně i s hlasovýma asistentama a budou fungovat, i když máš v uších jenom jedno sluchátko.

Mikrofon pro volání



Herní mód

Všichni hráči a vyznavači filmů můžou jásat, sluchátka mají gaming mode! Minimální zpoždění a špičkovej zvuk z nich dělají prvotřídního univerzála.

Herní mód



Malý přenosný pouzdro

Sluchátka s trendy designem můžeš využít jak k obleku, tak na svůj ranní běh. Nabíjecí pouzdro jsme navíc tak zmenšili, že tě vůbec nebude otravovat v kapse a můžeš ho nosit všude sebou.

Malý přenosný pouzdro



Praktický USB-C

Pouzdro kdykoliv nabiješ přes univerzální USB-C. Z kompletního vybití se na 100 % dostaneš za hodinu a půl.

Praktický USB-C






Technické parametry

Typ sluchátek Do uší, špunty, true wireless
Ovládání Dotykové
Bezdrátová technologie Bluetooth 5.3
Podporované kodeky AAC, SBC
Dosah Bluetooth Až 15 m
Frekvenční rozsah 20 Hz – 20 kHz
Velikost měniče 10 mm
Kapacita baterie nabíjecí stanice 350 mAh
Kapacita baterie ve sluchátku 40 mAh
Doba přehrávání Hlasitost 50 % - 10 h
Hlasitost 80 % - 7,5 h
Celková doba poslechu 42 h
Doba nabíjení sluchátek z 0 % na 100 % 2 h
Doba nabíjení nabíjecí stanice z 0 % na 100 % 1,5 h
Konektivita USB-C pro nabíjení
Funkce Hybridní ANC funkce – potlačení okolního hluku, Transparency mode (mód propustnosti – zesílení okolních zvuků), herní režim s nízkou latencí, podpora hlasových asistentů (Siri, Google Assistant, ovládání skladeb (přehrát/pozastavit, další/předchozí skladba), ovládání hlasitost, integrovaný mikrofon (ovládání telefonních hovorů - přijímání / odmítání a ukončení hovoru), možnost používání pouze jednoho sluchátka, ukazatel nabíjení, ergonomická konstrukce, odolné proti potu a vlhkosti, LAMAX BeatBass® technologie
Hmotnost 5 g (jedno sluchátko), 35 g (společně s nabíjecí stanicí)
Rozměry nabíjecí stanice 60 × 25 × 41 mm



Obsah balení

  • Sluchátka LAMAX Dots3 ANC
  • Nabíjecí pouzdro
  • USB-C nabíjecí kabel
  • 3 velikosti špuntů
  • Manuál



Manuál ke stažení.
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Špunty
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 kHz
Konektor  USB-C
Aktivní potlačení hluku  Ano
Doba výdrže až  10 h
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi