Lamax Clips1 ANC Black

Exa kód : LAM000288
 
 
 
 

 

Lamax Clips1 ANC Black
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Černá, Špunty, S mikrofonem, Skutečně bezdrátová, Bluetooth, Min. frekvenční rozsah 20 Hz, Max. frekvenční rozsah 20 kHz
 
 
 
Od 67  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM000288
Kód výrobce:8594175359404
 

 

LAMAX Clips1 ANC Black

Nejlepší podoba zvuku

Pokud občas potřebuješ uniknout z reality všedních dnů do svého vlastního světa, pak jsou pro tebe LAMAX Clips1 ANC tou nejlepší volbou. Bezdrátová špuntová sluchátka jsou vybavena špičkovým hybridním ANC pro dokonalý potlačení okolního hluku, aby tvůj poslech nic nerušilo. Jakmile ale potřebuješ vnímat dění kolem sebe, přichází na scénu Transparency mode. Poslouchat můžeš nerušeně až 10 hodin a dalších 34 hodin ti poskytne pouzdro. Pro dobití pak slouží USB-C kabel. Sluchátka se automaticky spárují s tvým zařízením, a to bleskově díky Bluetooth 5.3. O dokonalou kvalitu a čistotu zvuku se postará kodek AAC a lepší požitek z her a filmů poskytuje low latency Herní mód. Vše ovládáš dotykově na sluchátkách a při telefonování oceníš kvalitu zabudovanýho mikrofonu. Sluchátka podporují taky hlasový asistenty.

LAMAX Clips1 ANC Black – Nejlepší podoba zvuku



Ve vlastním světě, přesto v dění

Zavřít se do vlastního světa a užívat si oblíbený songy tak, že slyšíš dokonale každý akord a máš pocit, že interpret je vedle tebe, ti umožní hybridní ANC. Dokonale potlačí okolní hluk díky 3 speciálním mikrofonům v každém sluchátku až o 40 dB, aniž by došlo ke zkreslení zvuku. Oproti klasickýmu ANC v sobě hybridní kombinuje dovnitř a ven směřující mikrofony, který spolehlivěji potlačují okolní hluk v širším rozsahu. Líp si tak vychutnáš muziku a při hovoru uslyšíš čistě každý slovo. Jakmile ale potřebuješ slyšet, když na tebe někdo mluví a taky kvůli bezpečnosti vnímat dění kolem, přichází ke slovu Transparency mode. Mód propustnosti zesílí mikrofony, takže i bez vyndání sluchátek slyšíš, co se děje okolo.

Ve vlastním světě, přesto v dění



Skvělej zvuk v cool balení

Parádně čistej a vyrovnanej zvuk ti zařídí kodek AAC. Jestli jsi hráč nebo filmový fanda, tak tě úplně odzbrojí Herní mód s nízkou latencí. Věčný telefonisty zase potěší super kvalitní mikrofon, takže telefon nech v tašce, sluchátka v uších ti stačí. Koneckonců si na nich vše dotykově ovládáš. Dokonalej bonus k tomu všemu je, že sluchátka skvěle vypadají, ať jdeš do práce, sportovat nebo třeba na nějakou akcičku. A určitě se hodí zmínit, že si rozumějí i s mobilními asistenty Siri a Google Assistant.

Skvělej zvuk v cool balení



Kvalita s top výdrží

Ergonomicky tvarovaná sluchátka skvěle padnou do ucha a automaticky se spárují s jakýmkoliv tvým zařízením, a to bezdrátově, rychlostí blesku díky Bluetooth 5.3, kterým se chlubí jen ty nejmodernější modely. Prostě sluchátka super kvalitky, který ti navíc na jedno nabití vydržej až 10 hodin a dalších 34 hodin v sobě má ukryto pouzdro. Celkem teda 44 hodin senzačního zvuku. Pak stačí pouzdro, který na pohodu dáš i do kapsy, dobít přes USB-C.

Kvalita s top výdrží



Hybridní ANC

Dokonalé potlačení okolního hluku až o 40 dB díky 3 speciálním mikrofonům v každém sluchátku. Kombinace dovnitř a ven směřujících mikrofonů spolehlivě potlačuje okolní hluk v širším rozsahu než klasické ANC, aniž by došlo ke zkreslení zvuku.

Hybridní ANC



Transparency mode

Mód umožňující větší propustnost okolních zvuků pro zvýšení bezpečnosti třeba při sportu. Zesílením mikrofonů je vše kolem lépe slyšet, bez vyndání sluchátek jde tak i bez problémů komunikovat s lidmi okolo.

Transparency mode



Velká výdrž

Na jedno nabití zvládnou sluchátka fungovat až 10 hodin, dalších 34 hodin je ukryto v pouzdru, celkem je tak k dispozici 44 hodin. Dobíjení probíhá přes USB-C kabel.

Velká výdrž



Bluetooth 5.3

Propojení se zařízením probíhá bezdrátově prostřednictvím moderního Bluetooth 5.3 se vzdáleností až 15 metrů.

Bluetooth 5.3



Křišťálový sound

Lepší zvuk bys v týhle kategorii hledal těžko. Kvalitní měniče, LAMAX BeatBass® technologie a navíc hi-tech kodek AAC (Advanced Audio Coding), takže si vychutnáš jak svůj power song, tak i mluvený slovo.

Křišťálový sound



Herní režim s nízkou latencí

Všichni hráči a vyznavači filmů můžou jásat, sluchátka mají gaming mode! Minimální zpoždění a špičkovej zvuk z nich dělají prvotřídního univerzála.

Herní režim s nízkou latencí



Dotykové ovládání

Telefon může zůstat v tašce a sluchátka v uších, skladby, hovory i hlasitost se ovládají dotykově.

Dotykové ovládání



Kvalitní mikrofon

Kvalitní mikrofony ti zajistí volný ruce při každým callu i hraní. Pokecáš přes ně i s hlasovýma asistentama a budou fungovat, i když máš v uších jenom jedno sluchátko.

Kvalitní mikrofon



Malý přenosný pouzdro

Sluchátka s trendy designem můžeš využít jak k obleku, tak na svůj ranní běh. Nabíjecí pouzdro jsme navíc tak zmenšili, že tě vůbec nebude otravovat v kapse a můžeš ho nosit všude sebou.

Malý přenosný pouzdro






Technické parametry

Typ sluchátek Do uší, špunty s nožičkou, true wireless
Ovládání Dotykové
Bezdrátová technologie Bluetooth 5.3
Podporované kodeky AAC, SBC
Dosah Bluetooth Až 15 m
Frekvenční rozsah 20 Hz – 20 kHz
Velikost měniče 10 mm
Kapacita baterie nabíjecí stanice 380 mAh
Kapacita baterie ve sluchátku 45 mAh
Doba přehrávání Hlasitost 50 % - 10 h
Hlasitost 80 % - 6,5 h
Celková doba poslechu 44 h
Doba nabíjení sluchátek z 0 % na 100 % 2 h
Doba nabíjení nabíjecí stanice z 0 % na 100 % 2 h
Konektivita USB-C pro nabíjení
Potlačení okolního hluku Hybridní 3 mikrofony (- 40 db)
Funkce Hybridní ANC funkce – potlačení okolního hluku, Transparency mode (mód propustnosti), herní režim s nízkou latencí, podpora hlasových asistentů (Siri, Google Assistant), ovládání skladeb (přehrát/pozastavit, další/předchozí skladba), ovládání hlasitost, integrovaný mikrofon (ovládání telefonních hovorů - přijímání / odmítání a ukončení hovoru), možnost používání pouze jednoho sluchátka, ukazatel nabíjení, ergonomická konstrukce, odolné proti potu a vlhkosti.
Hmotnost 4,5 g (jedno sluchátko), 42 g (společně s nabíjecí stanicí)
Rozměry nabíjecí stanice 53×53×28 mm



Obsah balení

  • Sluchátka LAMAX Clips1 ANC Black
  • Nabíjecí pouzdro
  • USB-C nabíjecí kabel
  • 3 velikosti špuntů
  • Manuál




 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Špunty
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 kHz
Konektor  USB-C
Ovládání hlasitosti 
 
 
Ovládání hlasitosti
Možnost upravit hlasitost pomocí ovadače na kabelu nebo přímo na vlastních sluchátkách.
 
 
 
 
 
Ano
Aktivní potlačení hluku  Ano
Doba výdrže až  6,5 h
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi