On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.
Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".
ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.
Nyní se z Vaší kuchyně stane profesionální studio. S vařičem Sous Vide LACIA se Vám podaří výborné steaky, křupavá zelenina nebo aromatické pokrmy z ryb bez připálení.
Co je SOUS VIDE vaření? Podstatou způsobu vaření, který produkuje ještě chutnější a zdravější jídlo, je to, že jídlo je utěsněné ve vakuovém balení a následně vařené v cirkulované vodě při nižší teplotě než u tradičního vaření. Díky vakuovému balení si jídlo uchovává svoji skutečnou chuť a cenné ingredience a jeho struktura je neuvěřitelně šťavnatá a hladká bez toho, aby kazila chuť, nebo vysušila maso. Metoda Sous Vide dále zabezpečuje, aby maso při vhodné teplotě neobsahovalo žádné bakterie, salmonelu a infekci, které často není možné zaručit konvenčními způsoby pečení. Jediné, co musíte udělat, je uzavřít potraviny spolu s kořením nebo marinádou do vakuového sáčku, ať už je to maso, ryby, zelenina nebo ovoce, a nastavit vhodný čas a teplotu vaření na zařízení Sous Vide. Díky zabudovanému cirkulačnímu systému je kontrola teploty uvnitř jednoduchá. Díky permanentnímu oběhu vody je teplota v celém vařícím prostoru neustále téměř stejná. Takto je zabezpečené, že během Sous Vide vaření nevzniknou oblasti se studenou vodou, kde se potraviny dostatečně dobře neuvaří. Cirkulace je garancí úspěchu pro Sous Vide vaření. Takto tepelně upravené potraviny se mohou uchovávat v chladničce až 15 dní po ochlazení . Pro hosty je velkou výhodou, že můžete připravit pokrmy předem a ušetřit tak spoustu času přípravou jídla. Před servírováním máte jen pár minut na dokončení jídel.
Co k vaření SOUS VIDE potřebujete? - hrnec nebo ponorný vařič Laica Sous Vide - přístroj na vakuování a vakuové sáčky vhodné na Sous Vide
• zapínač/vypínač na přední straně zařízení • jednoduché ovládání s LED displejem • dotyková tlačítka • výkon 800W • nastavitelná teplota od 40°C do 90°C • objem: 8l • nastavení časovače od 10 minut - 72 hodin • konstrukce z ušlechtilé oceli, vnitřní část: hliník • napájení: 220-240 V~ | 50/60 Hz • měrná jednotka °C a °F • V balení: hrnec, mřížka pro prostorově úsporné umístění více sáčků, 5 ks vakuových sáčků
Rozměry: • vnější rozměry: 35,4 x 26,5 x 23,6 cm (ŠxVxH) • hmotnost: 3,71 kg
Parametry
Stav produktu
Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele
24 měsíců
Záruka pro firmu
24 měsíců
Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.
K provozování našeho webu využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Dejte nám vědět o svých preferencích.
Popis produktu
Laica
Co je SOUS VIDE vaření?
Podstatou způsobu vaření, který produkuje ještě chutnější a zdravější jídlo, je to, že jídlo je utěsněné ve vakuovém balení a následně vařené v cirkulované vodě při nižší teplotě než u tradičního vaření. Díky vakuovému balení si jídlo uchovává svoji skutečnou chuť a cenné ingredience a jeho struktura je neuvěřitelně šťavnatá a hladká bez toho, aby kazila chuť, nebo vysušila maso. Metoda Sous Vide dále zabezpečuje, aby maso při vhodné teplotě neobsahovalo žádné bakterie, salmonelu a infekci, které často není možné zaručit konvenčními způsoby pečení.
Jediné, co musíte udělat, je uzavřít potraviny spolu s kořením nebo marinádou do vakuového sáčku, ať už je to maso, ryby, zelenina nebo ovoce, a nastavit vhodný čas a teplotu vaření na zařízení Sous Vide. Díky zabudovanému cirkulačnímu systému je kontrola teploty uvnitř jednoduchá. Díky permanentnímu oběhu vody je teplota v celém vařícím prostoru neustále téměř stejná. Takto je zabezpečené, že během Sous Vide vaření nevzniknou oblasti se studenou vodou, kde se potraviny dostatečně dobře neuvaří. Cirkulace je garancí úspěchu pro Sous Vide vaření.
Takto tepelně upravené potraviny se mohou uchovávat v chladničce až 15 dní po ochlazení .
Pro hosty je velkou výhodou, že můžete připravit pokrmy předem a ušetřit tak spoustu času přípravou jídla. Před servírováním máte jen pár minut na dokončení jídel.
Co k vaření SOUS VIDE potřebujete?
- hrnec nebo ponorný vařič Laica Sous Vide
- přístroj na vakuování a vakuové sáčky vhodné na Sous Vide
• zapínač/vypínač na přední straně zařízení
• jednoduché ovládání s LED displejem
• dotyková tlačítka
• výkon 800W
• nastavitelná teplota od 40°C do 90°C
• objem: 8l
• nastavení časovače od 10 minut - 72 hodin
• konstrukce z ušlechtilé oceli, vnitřní část: hliník
• napájení: 220-240 V~ | 50/60 Hz
• měrná jednotka °C a °F
• V balení: hrnec, mřížka pro prostorově úsporné umístění více sáčků, 5 ks vakuových sáčků
Rozměry:
• vnější rozměry: 35,4 x 26,5 x 23,6 cm (ŠxVxH)
• hmotnost: 3,71 kg
Parametry
Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.