Produkt je vyřazen!
 

 

Kingston SSDNow M.2 SATA 2280 (120GB)

Exa kód : KIN276952
 
 
 
 

 

Kingston SSDNow M.2 SATA 2280 (120GB)
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Pevný disk SSD, Kapacita 120 GB, Rozhraní mSATA
 
 

1 567 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 295 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 78  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Kingston

Exa kód:KIN276952
Kód výrobce:SM2280S3G2/120G
 

 

Nová generace technologie SSD

Disk SSD M.2 SATA G2 společnosti Kingston je tenký a kompaktní interní SSD disk bez pouzdra, který v sobě kombinuje vysokou kapacitu s nízkou spotřebou a slouží jako spolehlivá vyrovnávací paměti nebo primární úložiště pro operační systém a aplikace. Je vhodný pro základní desky stolních počítačů využívajících čipovou sadu Intel 9x a do populárních počítačů s malou skříní (SFF), včetně ultrabooků, notebooků a tabletů. Disk SSD M.2 2280 SATA G2 lze snadno integrovat do konstrukčních řešení s konektory M.2. Je ideální pro výrobce systémů a koncové uživatele, kteří si počítače staví sami.

Disk M.2 SATA G2 SSD je lehčí než disky SSD s pouzdrem a optimalizuje své výkonnostní parametry s pokročilou technologií správy nepotřebných souborů, vyrovnáváním míry opotřebování paměťových čipů a podporou technologie TRIM. To vše umožňuje udržovat výkonnost konzistentní v průběhu celé životnosti disku1 DevSleep je nedávným dodatkem specifikace SATA. Jedná se o účinnou možnost řízení spotřeby, která minimalizuje spotřebu energie a prodlužuje životnost baterie. Firmwarová ochrana před výpadkem napájení zachovává integritu dat a zajišťuje, že data ve vyrovnávací paměti jsou neustále obnovována a ukládána do NAND, což disku umožňuje obnovená v případě vypnutí systému, které nebylo standardní.

Doplňková technologie Kingston SSD Manager (KSM) monitoruje záruční stav a zdraví disku SSD prostřednictvím webových stránek společnosti Kingston. Disk SSD M.2 SATA G2 se opírá o pověstnou spolehlivost produktů společnosti Kingston® a navíc nabízí pětiletou záruku2 i bezplatnou technickou podporou.

  • Prostorově úsporné provedení bez pouzdra je vhodné pro ultratenké počítače
  • Víceúčelový konektor SFF nahrazuje malé sloty mSATA a mini-PCIe
  • Kapacita až 480 GB3
  • Disky SSD M.2 Gen 2 jsou podpořeny pětiletou omezenou zárukou2

  • Na základě výkonnosti běžné součásti z výroby s využitím základní desky SATA Rev. 3.0. Rychlost se může lišit v závislosti na hardwaru, softwaru i způsobu použití. Náhodné čtení/zápis pomocí technologie IOMETER Random 4k je založeno na použití oddílu o velikosti 8 GB.

  • Omezená záruka na 5 let, nebo „Zbývající životnost“ SSD, což je možné určit podle údajů nástroje Kingston SSD Manager (kingston.com/SSDManager). Nový, nepoužitý výrobek bude vykazovat hodnotu indikátoru opotřebování jedno sto (100), zatímco produkt na konci své limitu odolnosti vůči cyklům mazání bude vykazovat hodnotu indikátoru opotřebování jedna (1). Podrobnosti naleznete na webu kingston.com/wa.
  • Část z uvedené kapacity paměťového zařízení Flash je využita na formátování a další funkce, a proto není k dispozici pro úložný prostor. Z tohoto důvodu je vlastní kapacita dostupná pro ukládání dat nižší, než je kapacita uvedená na produktech. Další informace naleznete v Průvodci paměťovými zařízeními flash od společnosti Kingston na adrese kingston.com/flashguide.

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Pevný disk SSD
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
120 GB
Rozhraní  mSATA
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi