Produkt je vyřazen!
 

 

Kaspersky Anti-Virus 2019 CZ, 2PC, 1 rok, obnova

Exa kód : KAS100149
 
 
 
 

 

Kaspersky Anti-Virus 2019 CZ, 2PC, 1 rok, obnova
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kaspersky Anti-Virus 2019 CZ, 2 zařízení, 12 měsíců, obnovení licence
 
 

355 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

293 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kaspersky Anti-Virus 2019 CZ, 2 zařízení, 12 měsíců, obnovení licence

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Kaspersky

Exa kód:KAS100149
Kód výrobce:KL1171OCBFR
 

 
Elektronická licence
 

Kaspersky Anti-Virus 2019
Kaspersky Anti-Virus dokonale ochrání váš počítač a veškeré cenné věci v něm. Nabízí základní úroveň ochrany - zabezpečení, výkon a jednoduchost. Toto řešení představuje základní antivirovou ochranu zabraňující infikování vašeho notebooku nebo počítačové stanice před viry, červy, rootkity, spywarem, trojskými koni a další nebezpečnou elektronickou havětí, která na Vás může číhat na internetu, ale i nejrůznějších výměnných médiích jako jsou flash disky, nebo paměťové karty.

Technologie ochrany v reálném čase s podporou cloudu
Společnost Kaspersky není ve vývoji antivirových programů žádným nováčkem a díky tomu ví, jak se nejlépe připravit na vychytralé internetové útočníky. Jedním účinným nástrojem je technologie ochrany v reálném čase s podporu cloudu. Ta umožňuje sbírat informace z milionů počítačů v reálném čase a tím velmi rychle zabránit případné hrozbě, aniž byste museli čekat, až vyjde update na novou hrozbu.

Ochrana cenných souborů
Zamyslete se nad veškerými cennými věcmi ve vašem osobním počítači. Kaspersky Anti-Virus 2017 vám pomůže veškeré důležité soubory v počítači ochránit před nežádoucími viry, spywarem a škodlivým softwarem. Veškeré digitální hrozby tak budou snadno odvráceny bez toho, aniž by byla zpomalena vaše práce. Díky snadnému online ovládání bude zabezpečení mnohem jednodušší než kdykoliv dříve.

Základní ochrana
Kaspersky Anti-Virus 2017 nabízí jako základní ochranu pět klíčových oblastí ochrany. Ochrana v reálném čase před novými a vznikajícími viry, spyware a dalšími hrozbami je doplněna o proaktivní zjišťování neznámého malware a vracení škodlivých aktivit zpět. Samozřejmostí jsou okamžité bezpečnostní kontroly souborů a webů, automatická prevence zneužití PC a bezplatné automatické aktualizace a upgrade, abyste vždy měli tu nejnovější verzi svého software.

Ochrana bez zatížení přístroje
Software nabízí špičkovou ochranu - navíc s minimálními dopady na zatížení systému. Aplikace Kaspersky Anti-Virus 2017 je optimalizována tak, aby neměla významný vliv na aktivitu sítě, instalaci programů, spouštění webových prohlížečů nebo spouštění programů.

Ochrana identity
Antiphishingová ochrana vás chrání před podvodnými weby nebo e-maily, které se pokoušejí odcizit vaše peníze nebo identitu. Technologie System Watcher vás chrání před ransomware (kryptoviry), které zašifrují vaše data a požadují platbu za dešifrovací klíč.

Další výhody
URL poradce informuje o reputaci webových odkazů. Anti-Blocker pomáhá ochránit před blokováním počítače trojskými koni. Safe Surf vás upozorní na potencionální nebezpečné webové stránky. Webová a mobilní centrální správa v češtině nabízí jednoduchou správu vaší kybernetické bezpečnosti prostřednictvím jedné obrazovky.

Úžasný výkon
Technologie iChecker/iSwift poskytuje inteligentní kontrolu zajišťující maximální výkon. Chytré aktualizace snižují síťový provoz a využítí prostředků. Herní režim slouží k nerušenému hraní her. Zohlednění nákladu při připojení k síti umožňuje kontrolovat, jak velké objemy dat počítač odesílá a přijímá při připojení k síti Wi-Fi nebo 3G/4G (pouze Windows 8 a vyšší).

O společnosti Kaspersky Lab
Kaspersky Lab je největším soukromě vlastněným poskytovatelem koncových bezpečnostních řešení na světě. Společnost se řadí mezi čtyři největší prodejce bezpečnostních řešení pro koncové uživatele. Již 19 let patří Kaspersky Lab mezi přední inovátory v oblasti informačních technologií a poskytuje efektivní digitální bezpečnostní řešení zákazníkům, malým a středním firmám i velkým podnikům. Aktuálně společnost působí v bezmála 200 zemích a oblastech a poskytuje placenou ochranu více než 400 milionům uživatelů. Více informací o společnosti Kaspersky Lab najdete na www.kaspersky.cz

Klíčové vlastnosti
Software Kaspersky Anti-Virus 2017 je v české lokalizaci. Verze je určena pro 2 zařízení na 12 měsíců. Jedná se o obnovení stávající licence v elektronické verzi. Chraňte se před škodlivými viry se software Kaspersky ještě dnes.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Antivir
Vlastnosti produktu 
Původ licence  Nová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kompletní instalační soubory produktu naleznete na:
https://www.kaspersky.cz/download/
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi