Produkt je vyřazen!
 

 

Next Level Racing ELITE ERS2 Reclining Seat, Přídavné sedadlo

Exa kód : THR000028
 
 
 
 

 

Next Level Racing ELITE ERS2 Reclining Seat, Přídavné sedadlo
 
 
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

9 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 256 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 500  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Next Level Racing

Exa kód:THR000028
Kód výrobce:NLR-E045
 

 


Next Level Racing ERS2 ELITE Reclining Seat - Představujeme Elitní sedačku Next Level Racing® ERS2 pro elite sim závodníky.



Next Level Racing ERS2 ELITE Reclining Seat je plně kompatibilní se sérií Next Level Racing® Elite a kokpitem GTtrack.
Můžete  ERS2 Elite Seat přímo připojit ke svému kokpitu během několika minut. Vyrobeno z prodyšné závodní semišové tkaniny, prémiové PU kůže a širokého rámu, aby vyhovovalo široké škále uživatelů.
Patentovaný design s přidaným dvousedadlem pro maximální tuhost.
ERS2, navržený pro závodní komunitu, poskytuje design sedadla pro motorsport s nastavením úhlu, který uživateli umožní získat přesnou požadovanou pozici po dlouhé hodiny.
Sedačka ERS2 je navržena a vyvinuta tak, aby byla prémiovým produktem za dostupnou cenu pro komunitu sim závodních vozů.

  • Navrženo a vyrobeno z prvotřídní PU kůže a prodyšné závodní semišové tkaniny
  • Dvojité křeslo pro maximální tuhost a nastavení úhlu
  • Kompatibilní s kokpity řady Next Level Racing® Elite a GTtrack
  • Dvojité uzamykatelné jezdce sedadla pro maximální pevnost a jemné nastavení vzdálenosti
  • Vhodné pro komfortní a vytrvalostní závody


NAVRŽENO A POSTAVENO PRO KOMFORT

Uživatelé si nyní mohou vyzkoušet sedadlo, které je navrženo a konstruováno tak, aby bylo pohodlné pro dlouhé hodiny závodění.
Osvědčená sedačka, vyvinutá s podobným designem jako Next Level Racing® ERS1 Elite Seat, byla používána mnoha světovými profesionálními sim závodníky pro nejvyšší soutěžní úroveň. Kombinace závodní semišové tkaniny a prémiové PU kůže poskytuje úžasný povrch na sedadle ERS2 pro větší pohodlí, prodyšnost a odolnost. Dvojité sklápěcí křesla a dvojité uzamykatelné jezdce sedadel dávají uživateli možnost doladit své nastavení podle svých preferencí, což umožňuje maximální úhel sklápění 180 stupňů a rozsah nastavení dopředu a dozadu 170 mm, což z něj činí perfektní řešení pro uživatele jakékoli velikosti. .


POSTAVENO PRO ELITE SIM RACER
S
edačka Next Level Racing® ERS2 je navržena s Elite sim racer. Seat je kompatibilní se stávajícími i budoucími kokpity Elite společnosti Next Level Racing.
Křížová kompatibilita se také přenáší na další kokpity v ekosystému, jako je kokpit GTtrack a mnoho dalších kokpitů na trhu.
Dvojitý sklápěcí mechanismus nabízí širokou škálu jemného nastavení úhlu a také přidanou pevnost ve srovnání s konvenčními jednoduchými sklápěcími sedadly.
Funkce Double reclining také poskytuje další sílu a podporu pro uživatele s těžkými pedály zátěže, aby mohli s jistotou brzdit v těchto ostrých zatáčkách.
<
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Typ křesla  Herní
Maximální nosnost  150 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi