HiFUTURE ZONE 2 Růžové

Exa kód : BEU000102
 
 
 
 

 

HiFUTURE ZONE 2 Růžové
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky, Rozlišení displeje 240 x 286, Velikost displeje 1,96 ", Voděodolnost IP68, Bluetooth, Měření tepu, Materiál řemínku Silikon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

HiFuture

Exa kód:BEU000102
Kód výrobce:HiF-ZONE2PK
 

 

Chytré hodinky s Bluetooth za výhodnou cenu, s klasickým designem, výkonnými funkcemi a úžasnou povrchovou úpravou.

Váš dokonalý vizuální zážitek
Připravte se na to, že vás uchvátí zářivost našeho 1,96palcového displeje IPS, a ponořte se do světa čistoty a živých barev. Snadno procházejte oznámeními, zprávami a aplikacemi pouhým pohledem.

Bezdrátové volání bez námahy na dosah ruky
Zůstaňte bez námahy ve spojení díky funkci bezproblémového bezdrátového volání HiFuture Zone2. Uskutečňujte a přijímejte hovory na cestách přímo ze svého zápěstí.

Výkon, který s vámi drží krok
Už se nemusíte bát, že vám v rozhodujících chvílích dojde baterie. HiFuture Zone 2 je navržen tak, aby držel krok s vaším dynamickým životním stylem, a nabízí až 7 dní výdrže baterie na jedno nabití.

Ponořte se do možností s vodotěsností IP68
Díky vodotěsnosti IP68 zvládnou naše chytré hodinky Zone2 všechny vaše vodní eskapády od plavání až po potápění, takže zůstanou nepoškozené a funkční i v hloubce.

Vaše zdraví, naše priorita
Ve společnosti HiFuture považujeme vaše zdraví za naše poslání. Díky nejpokročilejším funkcím monitorování zdraví sledují hodinky Zone2 vaši tepovou frekvenci, monitorují váš spánek a řídí úroveň stresu.

Počítání kroků
Sledujte své denní pokroky pomocí funkce Počítání kroků a zůstaňte motivovaní, když se každý den přiblížíte o krok ke svým zdravotním cílům.

Spalování kalorií
Vyzkoušejte si spalování kalorií v Zone2. Sledujte své spalování kalorií během dne a proměňte každou aktivitu v příležitost přiblížit se svému maximálnímu výkonu.

Srdeční frekvence
Vaše pohoda je pro nás prioritou, a proto jsou hodinky Zone2 vybaveny pokročilým snímačem srdečního tepu, který bez námahy sleduje stav vašeho srdce během tréninku, každodenních aktivit i v klidu.

Sportovnější než kdy dřív
HiFuture Zone2 je váš dokonalý fitness trenér, který nabízí působivou škálu více než 100 sportovních režimů pro sledování a analýzu vašeho výkonu při různých aktivitách, jako je běh, jízda na kole, jóga a mnoho dalších.

Neomezené množství ciferníků pro každou náladu a okamžik
Zone2 vám umožní vyjádřit svou individualitu díky exkluzivní kolekci více než 100 ciferníků. Přizpůsobte své chytré hodinky své náladě, oblečení nebo činnosti - možnosti jsou neomezené.

Specifikace:
• 1,96" IPS displej
• Rozlíšení 240 x 286 pixelů
• Bluetooth v5.2
• České menu
• Pásek ze silikonu
• Kompatibilní s iOS a Android
• Výměna pásku jako u normálních hodinek
• Šířka pásku 22 mm
• Aplikace HiFutureFit - česká lokalizace
• Barva růžová

Obsah balení
• Hodinky
• Návod
• Nabíjecí kabel


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Tvar ciferníku  Čtvercový
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Tato hodnota uvádí rozlišení displeje v bodech. Všeobecně platí, že čím vyšší čísla jsou uvedena, tím jemnější a ostřejší bude zobrazení údajů na hodinkách.
 
 
 
 
 
240 x 286
Velikost displeje 
 
 
Velikost displeje
Tato hodnota uvádí velikost displeje v palcích. Čím vyšší hodnota, tím větší displej.
 
 
 
 
 
1,96 "
Vlastnosti 
Voděodolnost 
 
 
Voděodolnost
Velká část chytrých hodinek je vodotěsná. Můžete je potřísnit vodou, případně s nimi plavat. O stupni krytí vypovídá označení, které buď uvádí tlak, který snesou (údaj v ATM) nebo stupeň krytí (IP67, IP68).
 
 
 
 
 
IP68
NFC 
 
 
NFC
Tato funkce, celým názvem Near field comunication, se používá pro bezkontaktní párování s dalšími zařízeními, případně pro bezkontaktní platby. Pouhým přiložením zařízení, které podporuje NFC, tak můžete spárovat připojení BlueTooth s dalším zařízením, které funkci podporuje.
 
 
 
 
 
Ne
GPS 
 
 
GPS
Hodinky, které v sobě mají integrovaný mobil GPS jsou schopny poskytnout přesné údaje o pohybu a sportovních aktivitách na mapě. Navíc poskytují přesnější výstupy z měření.
 
 
 
 
 
Ne
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově hodinky připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Následně mohou automaticky provádět např. aktualizace, případně stahovat další soubory z internetu.
 
 
 
 
 
Ne
SIM 
 
 
SIM
Některé chytré hodinky podporují možnost vložení SIM karty, díky které lze přímo z hodinek telefonovat, případně provádět datové přenosy v sítích 3G/4G.
 
 
 
 
 
Ne
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi hodinkami a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrým telefonem či tabletem. Tato funkce patří k základní výbavě veškerých současných chytrých hodinek.
 
 
 
 
 
Ano
Měření tepu 
 
 
Měření tepu
Velká část chytrých hodinek poskytuje možnost měření srdečního tepu. Jsou vybaveny na spodní straně snímačem, který tuto funkci zajišťuje.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní informace 
Materiál řemínku  Silikon
Barva řemínku  Růžová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi