Gorenje GV663D60

Exa kód : GOR137140
 
 
 
 

 

Gorenje GV663D60
energetická třída D
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Myčka, Energetická třída D, Aqua stop, Odložený start
 
 

11 489 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 495 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 574  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Gorenje

Exa kód:GOR137140
Kód výrobce:GV663D60
 

 

Vestavná plně integrovaná myčka Gorenje GV663D60 dokáže na jednu náplň umýt 16 sad nádobí. Ovládá se shora pomocí dotykového ovládacího panelu a nabízí výběr z 8 programů. Je vybavena ochranou proti přetečení Total AquaStop a TotalDry - automatickým otevřením dvířek na konci mycího programu. Hlučnost při mytí je 44 dB. Přední krycí deska není součástí balení.

Plně integrovaná myčka nádobí
Plně integrovanou myčku nádobí Gorenje GV663D60 si zamilujete pro její efektivní, úsporný a zároveň tichý provoz. Díky velkému vnitřnímu prostoru se tato myčka postará o všechno nádobí z vícechodového oběda nebo večeře najednou. Na jeden mycí cyklus dokáže umýt až 16 obědových souprav. Používání myčky je ještě snazší díky pohodlnému ovládání umístěnému na horní straně.

Programy a funkce
Programy: Rychlý program 20 minut, Noční mytí, Intenzivní mytí, Program hygiena, Auto program, Křišťálové sklo, ECO program, 1h mytí
Funkce: samočisticí program, TotalDry - automatické otevření dvířek na konci mycího cyklu, SpeedWash - možnost zkrácení programů.
Senzory: snímač hladiny vody, snímač čistoty vody

UltraClean
Myčka má speciální program vyvinutý pro sklo, Ultra Clean. Program pracuje při nižších teplotách, takže je bezpečné mýt skleněné nádobí.

Příborová zásuvka
Vestavná myčka má třetí zásuvku, která je umístěna v horní části. Horní zásuvka je nastavitelná a funguje jako přihrádka na příbory. Výhodou je, že boční panely lze přeskládat nebo vyjmout podle toho, kolik místa potřebujete.

Funkce TotalDry
Po dokončení mycího cyklu se dvířka myčky automaticky trochu pootevřou , aby unikla přebytečná pára. Tím se dovnitř dostane čerstvý vzduch a umyté nádobí, jako jsou plastové nádoby, může zcela vyschnout. Vynikající pro rychlé sušení s nízkou spotřebou energie.

Rychlé mytí
Funkce Speedwash zkracuje dobu mycích programů. Pokud potřebujete umýt nádobí rychleji, než je standardní doba, můžete rychlý 20minutový program zkrátit na rekordních 15 minut pomocí funkce SpeedWash. Ideální pro méně špinavé nádobí, pokud máte více hostů najednou.

Funkce ExtraHygiene
Tato funkce prodlužuje dobu mytí a zvyšuje teplotu o 5 °C. V kombinaci s intenzivním programem to znamená, že nádobí je umyto při teplotě 75 °C, která zničí většinu bakterií. Program, který napodobuje proces sterilizace, je určen pro rodiny na mytí dětských potřeb a lahví.

AutoProgramme
Někdy potřebujete jen opláchnout skleněné nádobí, jindy je vaše myčka plná hrnců od nedělního oběda. Moderní senzorová technologie vždy upraví program mytí nádobí pro optimální spotřebu energie a vody. Nepotřebujete speciální programy pro skleněné nádobí nebo intenzivní mytí - jeden program AutoProgramme se přizpůsobí všem vašim potřebám.

Lze připojit k přívodu teplé vody
Myčku nádobí Gorenje můžete připojit k přívodu horké vody (max. 70 °C) namísto studené vody. Volbou přívodu horké vody zkrátíte dobu programu a snížíte spotřebu energie myčky. Ekologické řešení pro vaši rodinu i váš rozpočet.

Samočisticí filtr
Tato praktická myčka se může pochlubit účinným filtrem, který spolehlivě zachytí každou nečistotu z vašeho nádobí. Je však logické, že se filtr časem zašpiní a ucpe. To se však v případě této praktické myčky nestane. Její vynikající filtr je samočisticí , takže ucpání nehrozí. Bude vždy připraven na další mycí cyklus, což zajistí dokonalé výsledky a zářivě čisté nádobí.

Total AquaStop - systém ochrany proti potopení nádobí
Díky bezpečnostní funkciI AquaStop lze myčku bezpečně nechat v provozu i v noci, a to i v době vaší nepřítomnosti. V případě úniku nebo rozlití vody funkce AquaStop automaticky zastaví přívod vody a čerpadlo současně odčerpá zbytkovou vodu ze dna myčky. Funkce AquaStop zůstává plně funkční po celou dobu životnosti myčky.

Kontrolka stavu LedLight
Na spodní straně dvířek myčky je umístěna speciální LED kontrolka, která nepřetržitě signalizuje probíhající mycí program. Díky tomu jste neustále informováni o tom, zda mycí program probíhá nebo zda již skončil.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Myčka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Vestavné
Sad nádobí na jeden cyklus  16
Spotřeba energie  85 kWh/100 cyklů
Spotřeba vody  11 l/cyklus
Energetická třída  D
Informace o barvě  Vestavný spotřebič se dodává bez dekorační desky na dvířkách – fotografie jsou pouze ilustrační
Funkce 
Aqua stop 
 
 
Aqua stop
Systém Aqua stop zabraňuje úniku vody z přívodní hadice. Případnou poruchu zaznamená plovák a aktivuje elektrický spínač - ten zastaví pračku a zavře přívod vody.
 
 
 
 
 
Ano
Odložený start 
 
 
Odložený start
Možnost nastavení času spuštění pracího programu.
 
 
 
 
 
Ano
Dětská pojistka 
 
 
Dětská pojistka
Jedná se o systém zabezpečení pračky pro případ nechtěné manipulace dětmi. Tato funkce je běžně rozšířená a disponuje jí drtivá většina aktuálně dostupných modelů.
 
 
 
 
 
Ne
Displej 
 
 
Displej
Pro přehlednější ovládání je velká část modelů vybavena displejem, který usnadní nastavení a informuje o průběhu činnosti.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  81,6 cm
Šířka  59,8 cm
Hloubka  55,5 cm
Hmotnost  32 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 800 105 505 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo vyplňte formulář na webu: https://cz.gorenje.com.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi