Forever Toob 30 BS-950

Exa kód : CPA566020
 
 
 
 

 

Forever Toob 30 BS-950
 
Akce EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosné reproduktory, Barva Červená, Bluetooth, Voděodolnost IPX7
 
 

679 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

561 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

CPA

Exa kód:CPA566020
Kód výrobce:BLUHFPBS950RE
 

 

Hledáte bezdrátový venkovní reproduktor, který vás bude doprovázet při tréninku, venkovních setkáních s přáteli nebo při četných výletech? Seznamte se s modelem Bluetooth Forever Toob 30 BS-950! Silný výkon, efektivní baterie, malé a odolné pouzdro - díky tomu vynikne tento bezdrátový reproduktor. Vyzkoušejte všechny jeho výhody a užijte si svou oblíbenou hudbu!

Spolehlivý v jakékoli situaci
Pro grilování, na horách, u jezera, v parku nebo v lese - vezmete bezdrátový reproduktor Forever s sebou všude. Bude to fungovat v každé situaci a kdykoli. Zahajte večírek, zpříjemněte si trénink, odpočiňte si za zvuku svých oblíbených skladeb.

Efektivní baterie
Bluetooth Forever Toob 30 BS-950 pro smartphone byl obohacen o dva vysoce kvalitní reproduktory s celkovým výkonem 30 W. Navíc poskytují expresivní zvuk a basy. Oceníte zejména efektivní baterii s kapacitou 4400 mAh. Tento moderní bezdrátový reproduktor vydrží na jedno nabití až deset hodin.

Funkčnost a stylový design
Bezdrátový reproduktor Forever se vyznacuje odolným pouzdrem proti stříkající vodě. Nejen že je odolný, efektivní a poskytuje spoustu energie, ale také přitahuje pozornost svým designem. Mužete jej mít ve dvou verzích: klasická černá nebo červená - ideální pro milovníky módních technologických vychytávek!

Velký dosah
Tento malý a stylový reproduktor Bluetooth poskytuje dosah až 10 metru. Je vybaven nabíjecím portem USB typu C, mikrofonem pro pohodlné volání, konektorem AUX a podporuje karty micro SD. Sada obsahuje také 3,5 mm jack kabel. Nečekejte, vyberte si dnes bezdrátový reproduktor, díky kterému si každou chvíli zpříjemníte svou oblíbenou hudbou!

Používejte dva reproduktory soucasne
Součástí je také odolný kabel, který vám umožní řripevnit tento bezdrátový reproduktor k batohu nebo ho zavěsit na strom. Pokud máte dvě zařízení, můžete je spárovat a užívat si dvojnásobnou radost z hudby. Přehrajte si své oblíbené písničky z telefonu na dvou bezdrátových reproduktorech a užijte si zábavu!

Klíčové vlastnosti
  • Barva: červená
  • Doba nabíjení: 3 hodiny
  • Pracovní doba baterie: 10 hodin
  • Stupeň ochrany: IPX7
  • Kapacita baterie: 4 400 mAh
  • Dosah: 10 m
  • Bluetooth: v 5.0
  • Frekvencní rozsah: 180 - 20 000 Hz
  • Sada obsahuje: návod k použití, USB kabel, kabel 3,5 mm jack
  • Typ vstupního portu: USB Type-C
  • Podpora pametových karet: ANO

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Červená
Jack 3.5 mm 
 
 
Jack 3.5 mm
Jack je nejrozšířenější audio konektor pro připojení sluchátek a reproduktorů.
 
 
 
 
 
Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos zvuku mezi reprosoustavou a zařízením, ze kterého je přehráván, obvykle telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
Apple Lightning  Ne
Optika 
 
 
Optika
Optické propojení se často používá v Hi-Fi. Jde o bezztrátový přenos zvuku, který neobsahuje rušivé šumy, které může u ostatních způsobů přenosu zvuku způsobit např. nevhodná elektrická izolace.
 
 
 
 
 
Ne
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
Ne
LAN RJ-45  Ne
Technická specifikace 
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově reprosoustavu připojíte ke své domácí síti, potažmo zařízením, které jsou v ní zařazeny.
 
 
 
 
 
Ne
NFC  Ne
Ovládání sestavy 
 
 
Ovládání sestavy
Reprosoustava může být vybavena ovládacími prvky buď na satelitním reproduktoru, případně na subwooferu. Některé reprosoustavy disponují dálkovým bezdrátovým dálkovým ovladačem, případně ovladačem na audio kabelu.
 
 
 
 
 
Bezdrátové
Integrovaný mikrofon 
 
 
Integrovaný mikrofon
Některé reproduktory (především bezdrátové BlueTooth varianty) disponují zabudovaným mikrofonem, díky čemuž je lze mimo jiné použít např. jako handsfree pro telefonické hovory.
 
 
 
 
 
Ano
Voděodolnost 
 
 
Voděodolnost
Velká část chytrých hodinek je vodotěsná. Můžete je potřísnit vodou, případně s nimi plavat. O stupni krytí vypovídá označení, které buď uvádí tlak, který snesou (údaj v ATM) nebo stupeň krytí (IP67, IP68).
 
 
 
 
 
IPX7
Amazon Alexa  Ne
Google Asistent  Ne
Rozměry a hmotnost 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi