Produkt je vyřazen!
 

 

Faber Úprava na rekuperaci

Exa kód : FAB130312
 
 
 
 

 

Faber Úprava na rekuperaci
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Odsavač páry
 
 

3 890 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 215 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 195  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Faber

Exa kód:FAB130312
Kód výrobce:4999993
 

 

Úprava na rekuperaci

Ve spolupráci se společností ATREA, předním českým výrobcem rekuperačních systémů, jsme našli způsob, jak do tohoto systému zapojit digestoř. Bezproblémová funkčnost je ověřena již více jak sedmiletou praxí.

Předmětem naší nabídky je digestoř, ve které je místo motoru instalován speciální přídavný filtr-box vyvinutý společností Atrea, který se postará o to, aby byl rekuperační systém bezpečně ochráněn od jakýchkoli mastných částic. Vybírat lze z digestoří označených ikonou (REKUPERACE). Výrobek je upraven tak, aby ovládání digestoře komunikovalo s řídící jednotkou rekuperačního systému. Po stisku tlačítka na ovládacím panelu digestoře (standardně tlačítko pro spuštění motoru) soustředí řídící jednotka rekuperace většinu sacího výkonu pro odtah digestoře. Z odváděného vzduchu je v zimních měsících zachyceno a vráceno zpět cca 90% tepla, které by jinak bez užitku uniklo. Systém spojuje výhody provozu digestoře s odtahem (odvod par, pachů a přísun čerstvého vzduchu) s výhodami recirkulačního provozu (zamezení tepelných ztrát). Digestoř napojená na rekuperaci pracuje bezhlučně, s minimálními tepelnými ztrátami, především ale plní podmínky, za kterých je možno certifikovat dům jako pasivní. Instalace digestoře je standardní, napojení na rekuperační systém je však třeba konzultovat se společností ATREA www.atrea.cz.

Cena za úpravu zahrnuje náklady na individuální upravu standardního provedení, cenu za přídavný filtr-box ATREA a cenu ostatních potřebných dílů, odečtena je cena za demontovaný motor. Jedná se o zakázkovou úpravu, proto je třeba počítat s delší dobou dodání – cca 10-14 pracovních dnů.

Parametry

Obj. kód 4999993

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Odsavač páry
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi