EMOS GoSmart E30300

Exa kód : EMO131313
 
 
 
 

 

EMOS GoSmart E30300
 
 
 
 
 
 
Akce
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Monitor kvality ovzduší s Wi-Fi
 
 

2 571 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 125 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 129  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Monitor kvality ovzduší s Wi-Fi

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO131313
Kód výrobce:E30300
 

 

Kvalitní a zdravé prostředí

Při zvýšené koncentraci CO2 dochází k ospalosti, únavě a poklesu schopnosti koncentrace, bolestem hlavy a k nepříjemnému pocitu z vydýchaného vzduchu. GoSmart monitor kvality ovzduší je ideální pomocník pro zajištění komfortního a zdravého prostředí všude, kde potřebujete. Poskytne vám informaci o aktuální hodnotě oxidu uhličitého a díky zabudovanému internímu alarmu dostanete včasné upozornění na překročení hladiny CO2 současně s notifikací ve svém chytrém mobilním zařízení díky aplikaci EMOS GoSmart.

Spousta užitečných funkcí

Gosmart monitor kvality ovzduší v sobě ukrývá mnoho užitečných funkcí. S jeho přehledným LED displejem, který je trvale podsvícen, získáte informace o současném stavu CO2 prostřednictvím tří různých barevných úrovní. Na displeji je také přehledně zobrazen aktuální čas, teplota a vlhkost v monitorované místnosti. V aplikaci EMOS GoSmart pak budete mít přehled o minimálních a maximálních hodnotách sledovaných ukazatelů. A bonus nakonec! Díky zobrazení hodin ho lze využít i jako budík.

Použijte kdekoliv

Skvěle se hodí do všech prostor v domácnosti, kde trávíte nejvíce času se svými nejbližšími. Přínosem bude ale také ve školní třídě, kanceláři, zasedací místnosti nebo pracovně. Díky praktickému stojánku a modernímu designu se stane praktickým a hezkým doplňkem každé místosti.

Automatizujte si svoji domácnost

Zapojení monitoru kvality ovzduší do vaší  WI-Fi sítě a spárování s aplikací EMOS GoSmart jsou velmi jednoduché. Aplikace je dostupná pro mobilní telefony s operačním systémem Android i iOS. Díky ní pak můžete monitor kvality ovzduší zapojit do automatizací s dalšími produkty řady EMOS GoSmart. Např. na základě naměřených hodnot (CO2,  vlhkost, teplota), lze spustit další zařízení jako je ventilátor, klimatizace nebo odvlhčovač/zvlhčovač vzduchu a zajistit si tak komforní a zdravé prostředí vaší domácnosti.

Napájení

Napájení je zajištěno pomocí přiloženého USB-C kabelu. Díky vestavěné záložní baterii získáte až 4 hodiny provozu po plném nabití v případě, že vypadne elektrický proud.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Minimální měřitelná vnitřní teplota  0 °C
Maximální měřitelná vnitřní teplota  50 °C
Budík  Ano
Rádiem nebo internetem řízený čas  Ano
Barometr  Ne
Podsvícení displeje  Ano
Vlhkoměr  Ano
Ukazatel vnejší teploty  Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi