EMOS E8647

Exa kód : EMO131348
 
 
 
 

 

EMOS E8647
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Meteostanice, Dosah venkovního čidla 50 m, Minimální měřitelná vnitřní teplota -10 °C, Maximální měřitelná vnitřní teplota 50 °C, Budík, Podsvícení displeje, Ukazatel vnejší teploty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO131348
Kód výrobce:E8647
 

 

Bezdrátová meteostanice E8647

Kolik stupňů je aktuálně vevnitř nebo venku? Bude stále za pár hodin svítit slunce nebo se předpokládají dešťové přeháňky? Odpověď na všechny tyto otázky vám nabídne meteostanice E8647, díky které už vás počasí nikdy nezaskočí. Díky podsvícenému displeji budete mít přehled o tom, jaká je zrovna aktuální teplota nebo vlhkost. Meteostanice vás potěší také celou řadou praktických dodatečných funkcí, ke kterým patří například hodiny nebo budík.

 

 Počasí jako na dlani

Co vše lze vyčíst z přehledného displeje této meteostanice? Jednoduše si zobrazíte venkovní teplotu v rozmezí od -50 °C až po +70 °C s rozlišením 0,1°C a vnitřní teplotu v rozmezí od -10 °C až po +50 °C s rozlišením 0,1 °C. Meteostanice navíc zobrazuje také vnitřní a venkovní vlhkost a kromě graficky znázorněné předpovědi ukazuje i aktuální čas.

 

Na poličku i na zeď

Meteostanice je navržena tak, aby byla nejen co nejpraktičtější, ale aby se také proměnila v designový kousek každého interiéru. Elegantní vzhled jednoznačně svědčí o tom, že se to této meteostanici opravdu povedlo. Meteostanici můžete díky stojánku umístit na poličku, skříňku, nebo ji jednoduše připevnit na zeď. Díky záložnímu bateriovému napájení se nemusíte obávat ztráty dat při výpadku elektrického proudu.

Barevný displej s podsvícením

Displej meteostanice má na první pohled hned několik předností. V první řadě si vás získá absolutní čistota VA displeje s vysokým pozorovacím úhlem. Dále vás uchvátí přehledné a jasně barevné zobrazení údajů na meteostanici. Tohle vše je dosaženo pomocí inovativní technologie "comfort view", kterou jistě ocení i ti náročnější uživatelé.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Meteostanice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Dosah venkovního čidla  50 m
Minimální měřitelná vnitřní teplota  -10 °C
Maximální měřitelná vnitřní teplota  50 °C
Vlastnosti 
Budík  Ano
Rádiem nebo internetem řízený čas  Ne
Barometr  Ne
Podsvícení displeje  Ano
Vlhkoměr  Ne
Ukazatel vnejší teploty  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi