Dyson V15s Detect Submarine

Exa kód : DYS000290
 
 
 
 

 

Dyson V15s Detect Submarine
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tyčový vysavač, Barva Stříbrná, Tyčový, Objem odpadní nádoby 0,76 litry, Typ filtru HEPA
 
 

22 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

19 000 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 150  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Dyson

Exa kód:DYS000290
Kód výrobce:DS-448798-01
 

 

Hlavice Submarine™

Motorizovaný mokrý válec si snadno poradí s rozlitými tekutinami, odolnými skvrnami na tvrdé podlaze a dalším nepořádkem. Nečistoty jsou z válce plynule odsávány. Použití je ideální pro dlážděnou, kamennou, dřevěnou, keramickou a vinylovou podlahu. Také pro lino i laminátové podlahy.


Ideální pro majitele domácích mazlíčků

Bydlí s vámi domácí mazlíček? S mokrým válcem můžete mít stále uklizeno. Během chvíle uklidíte rozlitou misku a otisky tlapek.


Rychlý úklid po obědě

Vysavač perfektně padne do ruky a dovoluje snadný a rychlý úklid po podlaze. Vyzkoušejte speciální hubici pro úklid podlahy po krmení malého dítěte, kdy je na zemi spousta malých drobečků.


Podlaha v absolutním lesku

Dopřejte si stále zářivou podlahu v koupelně. Tyčový vysavač s přehledem odstraní skvrny od zubní pasty, zaschlé tekutiny i další nepořádek.


Fluffy Optic™

Iluminační technologie spolehlivě detekuje veškeré mikročástice. S úzkým světelným paprskem bude znatelný i neviditelný prach na tvrdém povrchu.

Hubice s kónickým kartáčem

Vysávání dlouhých vlasů a zvířecích chlupů bude mimořádně efektivní. Hubice s kónickým kartáčem spolehlivě sbírá vlasy a zvířecí srst. Speciální tvar dovoluje sběr vlasů přímo do prachové nádoby. Hubice je ideální i pro úklid menších prostor.


Hubice Motorbar™

S všestrannou hubicí zvládnete uklidit veškeré typy podlahy, včetně koberců. Motorbar™ je vybavena nylonovými štětinami. Černá antistatická vlákna z karbonu spolehlivě odstraní prach z tvrdých podlah i spár.


Digitální motor Hyperdymium™

Digitální motor je vybaven vysokým sacím výkonem, se kterým uklidíte podlahy, odlehlé kouty i čalouněný nábytek. Dyson V15s má ten nejlepší sací výkon pro velký nepořádek i jemný prach.


Cyklónová technologie

14 cyklónů je uspořádáno do oblouku s aktivní odstředivou silou. Prach je rozdělen na velmi malé částice a přesunut přímo do sběrné nádoby.


Li-Ion baterie

Pokročilá 7článková baterie dovoluje dobu nepřetržitého provozu až 60 minut. Bez obav uklidíte celou domácnost na jedno nabití. Objevte neklesající výkon.


Piezo senzor

Sací výkon odpovídá aktuálnímu stavu prachu. Piezo senzor měří a počítá veškeré prachové částice a upravuje sací výkon, který odpovídá aktuálnímu množství nečistot.


Účinná filtrace

Díky absolutně utěsněné filtraci vysavač nasaje mikroskopické částice. Po celé domácnosti pocítíte čistý vzduch.


HEPA filtrace

Celostrojová HEPA filtrace zvládne zachytit částice s velikostí 0,1 mikronu. Objevte dokonale čistý prostor.


Dokonalá čistota

Přístroj zadrží i mikroskopické částice, včetně plísní, alergenů, sporů, roztočů i zvířecí srsti.


3 režimy

Vyzkoušejte všechny 3 sací režimy. Auto má ideálně vyvážený výkon a chod. Eco režim je ta správná volba pro delší úklid. Boost vám pomůže při rychlém úklidu, kdy je potřeba maximální výkon.


Rychlá výměna baterie

Pokud chcete prodloužit dobu provozu vysavače, stačí pořídit náhradní baterii a zdvojnásobit délku úklidu. Baterii je možné uvolnit pomocí jediného tlačítka.


LCD displej

S praktickým displejem máte neustále k dispozici informace o výkonu v reálném čase, sacím režimu, napájení, životnosti baterie a zbývající době provozu. Pomocí displeje vás vysavač upozorní na potřebnou údržbu.


Bezkontaktní vyprázdnění nádoby

Vyprázdnění nádoby je plně hygienické díky promyšlenému mechanismu, který vás chrání před kontaktem s prachem. V jediném kroku budou nečistoty přesunuty přímo do odpadkového koše.


Snadná údržba

Hlavici Fluffy™ a filtr je možné udržet stále čisté pouhým umytím pod tekoucí vodou. Sběrná nádoba a hubice budou znovu čisté po otření hadříkem, který odstraní nános prachu. Pravidelnou péčí zachováte svému vysavači stálý výkon a dlouhou životnost.


Omyvatelná hlava

Hlavu mokrého válce je možné snadno rozebrat a vyčistit pro obnovení čisticích vlastností.


Odkapávací miska

Během úklidu s mokrým válcem se nemusíte bát odkapávání vody na podlahu. Sběrná miska zachytí přebytečné kapky.


Pohodlné nabíjení

Nástěnný úchyt pro nabíjení je ideální pro bezpečné skladování tyčového vysavače. Vyberte si místo, která vám vyhovuje a Dyson V15s bude vždy připraven pro další úklid.


Kompaktní design

S nízkým profilem zvládnete úklid pod linkou, sedačkou i postelí. Nízkoprofilová hlava dovoluje pohodlný úklid v těsných místech.




Obsah balení:

  • Dyson V15s
  • Univerzální podlahová hubice Motorbar™
  • Hlavice s mokrým válcem Submarine™
  • Iluminační hubice Fluffy Optic™
  • Hubice s kónickým kartáčem
  • Kombinovaná hubice
  • Štěrbinová hubice
  • Odkapávací miska
  • Nabíjecí adaptér
  • Úchyt na stěnu

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tyčový vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Stříbrná
Typ vysavače  Tyčový
Objem odpadní nádoby 
 
 
Objem odpadní nádoby
Udává množství odpadu, které je schopen vysavač pojmout. Objem je udáván v litrech (l).
 
 
 
 
 
0,76 litry
Typ filtru 
 
 
Typ filtru
Udává, jakou filtraci vysavač používá. Nejčastěji jsou používány HEPA filtry, které představují nejúčinnější způsob filtrace.
 
 
 
 
 
HEPA
Napájení 
Příslušenství 
Funkce 
Ostatní 
Výška  126 cm
Šířka  25 cm
Hloubka  27 cm
Hmotnost  3,8 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis zajišťuje Solight s.r.o., Svatoplukova 47, Prostějov 796 01. Opravu hlaste na čísle 491 512 080 nebo na e-mailu servis@solight.cz.
Dodatek k záruce  Záruka 2 roky a záruční i pozáruční servis Dyson. Podpora expertů Dyson, kdykoli potřebujete. Doručení zdarma a nejdéle do dvou pracovních dnů.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi