Produkt je vyřazen!
 

 

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03

Exa kód : DYS000292
 
 
 
 

 

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03
 
 
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čistička vzduchu
 
 

25 690 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

21 231 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 285  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Dyson

Exa kód:DYS000292
Kód výrobce:DS-410639-01
 

 

Dálková projekce a cirkulace

Naše nejnovější čistička využívá kuželovou aerodynamiku, která zajišťuje silnou projekci do dálky - cirkuluje vzduch a přes uzavřené filtry vrací zpět i vzdálené škodliviny. Pro čištění celé místnosti, a to i ve velkých prostorách.
(Schopnost vyčistit velkou místnost o rozměrech až 100 m2 (10 m10 m) prokázána na základě modelování pomocí výpočetní dynamiky tekutin (CFD), přičemž čistička byla umístěna v rohu místnosti a pracovala s maximálním průtokem a horizontální projekce dosahovala 10 metrů, aby se místnost zcela promíchala. Vzdálenost projekce byla změřena na základě testování dosahu vnitřního proudění při maximálním směrovém proudění vzduchu. Skutečný výkon v reálných podmínkách se může lišit.)

Tichý chod i při plném výkonu

Akusticky konstruovaný motorový kbelík zaznamenává při plných otáčkách zvukový výkon pouhých 56 dBA. Bez kompromisů ve výkonu.

Nastavení proudění vzduchu

Nastavte úhel proudění vzduchu na 0°, 25° nebo 50° nebo napodobte pocit osvěžujícího vzduchu v interiéru pomocí režimu Breeze.

Kontrolujte kvalitu vzduchu, ať jste kdekoli

Aplikace MyDyson™ vám dává nezávislo st nad kvalitou vzduchu. Zobrazte si, které částice byly zachyceny, nastavte plány, procházejte zprávy a mnoho dalšího.

Automatický režim

Díky funkci automatického režimu dokáže čistička v reálném čase detekovat, zachycovat a hlásit znečišťující látky ve vaší domácnosti. Tím šetří energii - to znamená, že čistí pouze tehdy, když je to potřeba.

Hygienická výměna filtru

Hygienický výměnný mechanismus umožňuje likvidaci HEPA filtru jedním kliknutím.

Diskrétní kolečka

Snadné manévrování se strojem po místnosti. Kolečka jsou navržena pro tvrdé povrchy a jsou zcela skryta před zraky.

Chytré čištění domácnosti

Připojte se a poté ovládejte kvalitu vzduchu bez použití rukou pomocí kompatibilních hlasových služeb pro chytrou domácnost.

Senzory a hlášení automaticky

Sada senzorů, včetně polovodičového senzoru formaldehydu s doživotní životností, detekuje škodliviny v celé místnosti. Náš jedinečný algoritmus křížově kontroluje data každou sekundu a analyzuje váš vzduch na molekulární úrovni - automaticky reaguje na čištění a zobrazuje živé výsledky na LCD displeji a v aplikaci MyDyson™.

Ničí formaldehyd, trvale

Katalytický filtr nepřetržitě zachycuje a rozkládá molekuly formaldehydu na vodu a CO25. A nikdy ho není třeba vyměňovat.

Zachycuje plyny a ultrajemné částice

Filtr třídy HEPA H13 zachytí 99,95 % ultrajemných částic o velikosti pouhých 0,1 mikronu2, zatímco filtr s aktivním uhlím odstraní pachy a plyny.

Plně utěsněné na stupeň HEPA H136

V našem plně uzavřeném zařízení probíhají tři fáze čištění, které zachycují škodliviny uvnitř a odstraňují je ze vzduchu, který dýcháte. Poskytuje vám tak jistotu, že to, co se dostane dovnitř, uvnitř zůstane.

Specifikace
Výška: 830 mm
Délka: 434 mm
Šířka: 415 mm
Hmotnost: 11.90kg


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čistička vzduchu
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis zajišťuje Solight s.r.o., Svatoplukova 47, Prostějov 796 01. Opravu hlaste na čísle 491 512 080 nebo na e-mailu servis@solight.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi