Dell PowerEdge T30 /E3-1225v5/32GB/4x1TB Nedostupné

Exa kód : DEN000050
 
 
 
 

 

Dell PowerEdge T30 /E3-1225v5/32GB/4x1TB
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Produkt nelze zakoupit :(

Rádi Vám pomůžeme vybrat podobný produkt. Stačí nám napsat na info@exasoft.cz s Vašimi požadavky.

 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

DELL

Exa kód:DEN000050
Kód výrobce:T30-3241R-3PS
 

 

Server Dell PowerEdge T30

Dell PowerEdge T30 představuje malý věžový server navržený pro široké potřeby rostoucích společností a odloučených pracovišť. Samozřejmostí je u něj rozšířená paměť a vysokokapacitní úložiště, tichý kompaktní design, kvalita a výkon, jehož výsledkem je vysoká produktivita. PowerEdge T30 pomáhá konsolidovat data a aplikace z více stolních počítačů a pracovních stanic do jednoho centrálního serveru, což pomáhá zvyšovat produktivitu a podporuje spolupráci.

Možnosti rozšíření

Server nabídne výkon moderních vícejádrových procesorů Intel Xeon nebo Pentium a samozřejmostí je také podpora velké kapacity paměti prostřednictvím čtyř slotů DIMM pro zrychlení odezvy aplikací. Dell PowerEdge T30 nabídne také zlepšení flexibility se čtyřmi sloty PCI/PCIe, které umožňují růst vlastním tempem a díky až šesti interním pozicím pro pevný disk získáte možnost zvýšení kapacity úložiště (vyžaduje rozšiřující sadu).

Tichý, kompaktní a bezpečný

Díky kompaktním rozměrům a tichému provozu usnadní server PowerEdge T30 integraci do pracovního i domácího prostředí s instalací prakticky kdekoli. Usnadňuje také ochranu dat a souborů se softwarovým polem RAID pro duplikaci souborů.

Široká konektorová výbava

PowerEdge T30 poskytuje vysoký počet rozhraní USB 2.0 a 3.0 pro připojení dalších externích úložišť, myši, klávesnice a dalších kompatibilních periferií. Přítomný je audio výstup i PS/2 pro starší klávesnici a myš. Grafický výstup lze použít pro připojení zobrazovacích zařízení.

Klíčové vlastnosti

Základ tohoto konkrétního modelu tvoří deska s čipsetem Intel C236, osazená 4jádrovým procesorem Intel Xeon E3-1225v5, který pracuje na frekvenci 3.3 GHz, nebo až 3.7 GHz při přetaktování v režimu TurboBoost. Ve výbavě serveru je 32 GB paměti UDIMM DDR4 (4 moduly). Práci s pevnými disky zajišťuje řadič Intel Rapid 12.X. Již od výrobce je osazena čtveřice pevných disků 1 TB HDD v nastavení RAID 5 a k dispozici jsou celkem 4 pozice pro 3.5” disky. Nechybí ani DVD±RW mechanika. Síťové připojení zajistí rychlé Gigabit Ethernet Intel I217LM. Provedení serveru je mini věžového typu. K napájení slouží neredundantní zdroj 290W. Server je dodáván bez operačního systému.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi