Produkt je vyřazen!
 

 

Creative Sound BlasterX G1

Exa kód : CRE180371
 
 
 
 

 

Creative Sound BlasterX G1
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Zvuková karta digitální přenosná 7.1 se sluchátkovým zesilovačem, 24-bit, 96kHz, 1x jack 3.5mm, USB 3.0
 
 

620 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

512 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zvuková karta digitální přenosná 7.1 se sluchátkovým zesilovačem, 24-bit, 96kHz, 1x jack 3.5mm, USB 3.0

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Creative Labs

Exa kód:CRE180371
Kód výrobce:70SB171000000
 

 

Creative Sound BlasterX G1
Externí zvuková karta se sluchátkovým zesilovačem, která přináší křišťálově čistý zvuk o vysokém rozlišení (simuluje 7.1 HD poziční prostorový zvuk). Díky sluchátkovému zesilovači nabízí zesílení zvukového výstupu pro stolní počítač, Mac a PS4.

Obklopte se prostorovým herním zvukem
Zařízení Sound BlasterX G1 podporuje vstupní signály 7.1kanálového zvuku. Ve sluchátkách zprostředkuje zvukové vjemy s perfektní přesností a lokalizací. Zařízení Sound BlasterX G1 ke všemu umožňuje používat až 300ohmové sluchátka. Znamená to, že můžete používat výkonnější sluchátka a zároveň si užívat doslova masivní herní zvuk.

BlasterX Acoustic Engine Pro (PC)
Zařízení Sound BlasterX G1 je vybaveno výkonnou a plně přizpůsobitelnou aplikací BlasterX Acoustic Engine Pro, která využívá špičkových zvukových algoritmů. Plně přizpůsobitelný software BlasterX Acoustic Engine Pro, který je k dispozici pro systém Windows, vám dává jedinečnou kontrolu nad vaším zážitkem z poslechu s věrným zvukem a úchvatnými zvukovými efekty. Chytře eliminuje rušivé vlivy a vylepšuje hru.

Režim X-Plus
Tento režim, který je k dispozici výlučně v kombinaci se sluchátky Sound BlasterX H5 (dokoupit nutno zvlášť), umožňuje měnit zvukové vlastnosti sluchátek H5, když jsou hardwarově připojena ke zvukové kartě G1. Získejte nesportovní výhodu nad vašimi protivníky v podporovaných hrách, jejichž seznam se neustále rozšiřuje! Režim X-Plus zdůrazňuje zvuky, které jsou v soutěžní hře opravdu důležité. Zároveň potlačuje zvuky, které důležité nejsou. Díky tomu můžete slyšet kroky, výstřely a další zvukové vjemy jasněji a lépe bez rušení okolními šumy. A to nejlepší na konec! Nastavení jsou naprogramována přímo v zařízení G1, takže si je můžete vzít s sebou kamkoli na turnaj bez obav z instalace softwaru. Podobné výhody můžete využívat s pomocí aplikace X-Plus Configurator, kde můžete naprogramovat zvukové vlastnosti zařízení G1 konkrétně pro vaši hru. Jedinečná nastavení zvuku jsou naprogramována přímo v zařízení G1, takže si je navíc můžete brát s sebou kamkoli na turnaj, aniž byste museli instalovat software na místě.

Aktivací režimu Scout Mode získáte rozšířenou taktickou výhodu se schopností vnímat zvukové vjemy čistěji, hlasitěji a lépe než vaši protivníci.

Zařízení Sound BlasterX G1 je vybaveno 4pólovým kombinovaným výstupem pro sluchátka s konektorem pro připojení mikrofonu. K tomuto výstupu lze připojit běžná sluchátka na uši nebo do uší se zabudovanými mikrofony.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi