Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Canon i-SENSYS MF3010

Exa kód : CAN165904
 
 
 
 

 

Canon i-SENSYS MF3010
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Monochromatická laserová, Maximální formát A4, Rozhraní USB, Rozlišení tisku 1200 x 600 dpi, Rychlost černého tisku 18 str./min
 
 

4 446 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 674 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 222  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Canon

Exa kód:CAN165904
Kód výrobce:5252B004
 

 

Tiskněte, kopírujte a skenujte rychle a pohodlně – přímo z vašeho stolu pomocí kompaktní černobílé laserové tiskárny. Pro snadné použití a úsporný provoz je ideální pro domácnosti a malé kanceláře.

Vlastnosti

Stolní černobílé laserové zařízení 3 v 1: tiskárna, kopírka a skener Moderní a atraktivní design Vertikální displej se snadným použitím 18 str./min, doba vytištění prvního výtisku 7,8 s Úsporný provoz Stylové řešení pro stolní počítače pro osobní použití.

Mimořádně kompaktní a moderní design

Elegantní a stylový čistě černý design činí ze zařízení MF3010 velmi elegantní multifunkční laserové zařízení 3 v 1. V jedné prostorově úsporné jednotce naleznete vysoce kvalitní černobílou tiskárnu, skener a kopírku. Toto atraktivní kompaktní zařízení vyznačující se rychlým a úsporným provozem se snadno vejde na stůl. Je perfektní pro osobní použití či pro uživatele v malých a domácích kancelářích, kteří chtějí více než jen tiskárnu a zároveň si přejí šetřit čas i peníze.

Snadné použití

Díky jednoduchému vertikálnímu displeji lze zařízení MF3010 ovládat pohodlně, aniž byste museli vstávat ze židle. Máte tak pohodlný přístup ke všem funkcím, aniž byste museli nad zařízením stát – a to přináší úsporu času i vašeho úsilí.

Kvalita a rychlost

Můžete očekávat vysoce profesionální laserové výtisky ve zdokonaleném rozlišení tisku až 1 200 × 600 dpi. Zobrazí se tak větší množství detailů a výsledkem je ostrý text a jemná grafika. S rychlostí výstupu černobílého tisku 18 str./min není nutné na dokumenty dlouho čekat. Technologie Quick First-Print společnosti Canon navíc přinášejí krátkou dobu vytištění prvního výtisku 7,8 sekundy.

Univerzální barevné skenování a kopírování

Zvyšte svou efektivitu pomocí vysoce kvalitního barevného skeneru. Skenování a kopírování dokumentů je jednoduché – proto okamžitě zlepšuje vaší produktivitu. S dobou výtisku první kopie za méně než 12 sekund není nutno čekat. Pomocí softwaru MF Toolbox lze skenovat také přímo do e-mailů nebo prohledávatelných souborů PDF, které umožní rychlé vyhledávání dokumentů a fotografií.

Šetřete energii a snižte náklady

Opravdu úsporné zařízení MF3010 stojí v čele energetické úspornosti, aniž by byl obětován výkon – ušetříte peníze a zároveň snížíte vaší „karbonovou stopu“. Multifunkční zařízení díky typické spotřebě elektrické energie (TEC) 0,6 kWh splňuje kritéria normy Energy Star. V režimu spánku je spotřeba elektrické energie pouze 1,4 wattu.

Kazeta „vše v jednom“

Aby byl zajištěn bezúdržbový provoz a nepřetržitý vysoce kvalitní výstup, jsou všechny základní součásti umístěny ve stejné kompaktní kazetě. Tato kazeta „vše v jednom“ obsahuje toner, válec a čisticí jednotky, a proto jí lze snadno a čistě vyměnit během několika sekund. Používejte originální kazetu Canon pro laserový tisk a vaše multifunkční zařízení bude stále jako nové


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ produktu  Multifunkční laserová monochromatická tiskárna
Parametry a specifikace 
Tisková technologie  Monochromatická laserová
Maximální formát  A4
Samostatné barevné náplně  Ne
Konektivita 
Rozhraní 
 
 
Rozhraní
Konektor nebo bezdrátové připojení, které je potřebné k propojení s jiným zařízením např. notebook.
 
 
 
 
 
USB
Čtečka paměťových karet  Ne
Tisk 
Rozlišení tisku 
 
 
Rozlišení tisku
DPI = dots per inch, neboli body na palec. Obecně plátí, že čím vyšší počet DPI tím je tisk kvalitnější.
 
 
 
 
 
1200 x 600 dpi
Rychlost černého tisku  18 str./min
Oboustranný tisk, duplex 
 
 
Oboustranný tisk, duplex
Pokud chcete tisknout i na druhou stranu papíru, musíte ho v případě duplexního tisku sami otočit.
 
 
 
 
 
Manuální (ručně)
Skener 
Typ skeneru  Plochý
Optické rozlišení skeneru 
 
 
Optické rozlišení skeneru
DPI = dots per inch, neboli body na palec. Obecně plátí, že čím vyšší počet DPI tím je rozlišení skenovaného obrazu kvalitnější.
 
 
 
 
 
600 x 600 dpi
Automatický podavač dokumentů  Ne
Fax  Ne
Spotřeba 
Rozměry a hmotnost 
Rozměry V x Š x H  254 x 372 x 276 mm
Poznámka 
Kabel  Balení neobsahuje USB kabel.
Spotřební materiál  Součástí balení je alespoň startovací sada tonerů/inkoustů.
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis tiskáren Canon zajišťuje Can-j-servis, s.r.o., více na tel.: 272 951 583.
Zařízení MAXIFY doporučujeme reklamovat přímo na HelpDesku Canon tel. 296 335 619
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.canon.cz/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Laser/i-SENSYS_MF3010/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi