Brita Maxtra Pro Pure Performance 4 kusy

Exa kód : TIP466709
 
 
 
 

 

Brita Maxtra Pro Pure Performance 4 kusy
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Náhradní patrony do filtračních konvic, 4 ks
 
 

378 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

312 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Náhradní patrony do filtračních konvic, 4 ks

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Brita

Exa kód:TIP466709
Kód výrobce:4006387126292
 

 

Brita Maxtra Pro/Maxtra+ Pure Performance patrony do filtračních konvic 4 ks

Patrony do filtračních konvic Brita Maxtra Pro Pure Performance nahrazují předchozí model filtr Brita Maxtra+. Jde o stejnou technologii v novém obalu. Patrony jsou kompatibilní se všemi filtračními konvicemi Brita.

Přírodní technologie - kokosové skořápky
Filtry Brita Maxtra Pro Pure Performance jsou založené na ryze přírodní technologii. Filtrační směs uvnitř filtru je tvořena iontoměničem v podobě syntetické pryskyřice a mikročásticemi aktivního uhlí, které jsou vyrobeny ze skořápek kokosových ořechů. Tělo filtru je z 50 % tvořeno bioplastem a lze jej recyklovat v rámci recyklačního programu Brita. Plast neobsahuje BPA a je určen pro trvalý kontakt s vodou.

Vodní filtr na změkčování vody
Filtr využívá prověřenou technologii filtrů Brita Maxtra+ s inovovaným složením. Účinněji vylepšuje chuť pitné vody a zbavuje ji zápachu, organických i anorganických nečistot. Filtr obsahuje více aktivního uhlí, a proto účinněji odfiltruje chlór, herbicidy, pesticidy a zbytky léčiv. Navíc je vybaven vysoce výkonnou filtrační síťkou.

Maxtra Pro Pure Performance je určen pro měkkou a středně tvrdou vodu.
Pokud bydlíte v lokalitě s tvrdou vodou, vyzkoušejte vodní filtr Brita Maxtra+ Hard Water Expert, který je o 50 % účinnější při boji s vodním kamenem.

Jaké jsou výhody použití změkčovacího filtru pro vaši konvici Brita?


  • lepší chuť
  • méně vodního kamene
  • redukuje: chlór a jiné látky ovlivňující chuť, vodní kámen, olovo, měď, herbicidy, pesticidy a léčiva a jiné nečistoty
  • nová inovativní mikro síťka BRITA redukuje mikročástice < 30 µm
  • nejudržitelnější filtrační patrona BRITA všech dob: vyrobena v Evropě z 50 % z biologických materiálů (víčko a hlaveň)
  • filtrační vložky BRITA Maxtra Pro jsou recyklovatelné
  • dobré pro vás, dobré pro životní prostředí: pomáhá snižovat používání plastových lahví a má až 25x nižší uhlíkovou stopu než balená voda
  • kapacita filtru až 150 l poskytuje čerstvou vodu skvělé chuti za pouhých pár na korun litr.

Vodní filtry BRITA snižují usazování vodního kamene ve vašich spotřebičích a prodlužují tím životnost rychlovarné konvice, kávovaru i žehličky.

Každý vodní filtr Brita Maxtra Pro přefiltruje až 150 litrů vody. Snižte spotřebu plastů až o 100 plastových lahví měsíčně a ušetřete peníze. Nekupujte vodu v plastových lahvích, ale filtrujte vodu, kterou máte ve vašem vodovodním kohoutku.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi