Braun MultiQuick 5 Vario Fit MQ9135XI

Exa kód : BRN112591
 
 
 
 

 

Braun MultiQuick 5 Vario Fit MQ9135XI
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tyčový mixér Braun MultiQuick 5 Vario Fit MQ9135XI- výkon: 1200 W, technologie Active PowerDrive, 3 rychlosti - vysoká, nízká a pulsování, EasyClick Plus systém pro rychlou výměnu příslušenství, SplashControl proti rozstřiku
 
 

2 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 479 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 150  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tyčový mixér Braun MultiQuick 5 Vario Fit MQ9135XI- výkon: 1200 W, technologie Active PowerDrive, 3 rychlosti - vysoká, nízká a pulsování, EasyClick Plus systém pro rychlou výměnu příslušenství, SplashControl proti rozstřiku

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Braun

Exa kód:BRN112591
Kód výrobce:MQ9135XI
 

 

Braun MultiQuick 5 Vario Fit MQ9135XI
Tyčový mixér Braun MQ 9135 XI Multiquick 9 s 1200 W motorem je mimořádně výkonný. Díky technologii ActiveBlade dokážete i z těch nejtvrdších surovin vytvořit nejjemnější kulinářské kreace. V nabídce má 3 rychlosti s intuitivním a plynulým ovládáním - Advanced SmartSpeed. Potěší vás technologie proti rozstřiku surovin PowerBell Plus jakož i jednoduchá a rychlá výměna příslušenství. V balení naleznete vše potřebné pro mixování, krájení, šlehání i sekání.

Hlavní výhody tyčového mixéru

  • Výkon: 1200 W
  • Technologie Active PowerDrive
  • 3 rychlosti - vysoká, nízká a pulsování
  • EasyClick Plus systém pro rychlou výměnu příslušenství
  • SplashControl proti rozstřiku
  • Měkká rukojeť
  • Nerezová mixovací noha

Výkonný a neporazitelný

Nejvýkonnější a nejsilnější motor od Braunu má nyní 1200 W, dokonalých výsledků dokáže dosáhnout až o 60 % rychleji. Nebojte se i těch nejtvrdších surovin a vytvořte ty nejjemnější kulinářské kreace.

Nyní rozmixujete i ty nejtvrdší suroviny! Díky technologii ActiveBlade a PowerBell Plus

Mixovací noha i nože se pohybují nahoru a dolů a bez námahy rozmixují i ty nejtvrdší ingredience. Navíc má ve středu extra mlecí čepel, díky které dokáže rozmixovat na jedno otočení větší množství surovin. Zvládnete tak snadno a rychle zpracovat velké kusy potravin. Technologie je vysoce efektivní, tudíž si hravě poradí s jakýmikoli surovinami, a to i těmi nejtvrdšími jako jsou například ořechy, kokos, sušené ovoce či mražené potraviny.

Intuitivní ovládání s iMode a SmartSpeed technologií

Tři režimy rychlosti soustředí sílu mixování do oblastí sekání. Nízká rychlost omezí sílu mixování pro měkké ingredience. Zatímco vysoká rychlost vám umožní využít plnou sílu pro mixování těch nejtvrdších surovin. Pulzní rychlost zase automaticky zajistí rovnoměrně rozmixované suroviny. To vše ovládáte díky technologii Advanced SmartSpeed jednoduše a intuitivně. Čím více stisknete, tím větší výkon získáte. Mixování budete mít stále pod kontrolou. Navíc má mixér měkkou rukojeť opatřenou protiskluzovou úpravou, takže je ovládání bezpečné.

Mixování bez nepořádku? Ano, jde to

MultiQuick 9 nabízí také technologii SplashControl, která díky unikátnímu tvaru zvonu otočeného proti směru pohybu nožů zabraňuje “hurikánovému efektu”, a tekutina se při mixování nedostane ven z nádoby. Užijte si mixování bez nepořádku v kuchyni.

Snadná výměna příslušenství během pár vteřin

Potěší vás systém EasyClick Plus, se kterým bude výměna příslušenství snadná a rychlá. Nezdržujte se zdlouhavou a náročnou výměnou, zacvakněte správné příslušenství a v mžiku je váš pomocník připravený k výkonu. Výměna je rychlá a intuitivní.

Nejširší nabídka příslušenství na světě pro neomezené možnosti

V balení MQ 9138 XI najdete bohaté příslušenství. 500 ml sekáček umixuje snadno vetší množství surovin, a díky speciálnímu noži dokonce také nadrtí led. Nechybí ani nerezová šlehací metla a 600 ml nádoba na mixování bez BPA. Pomocí tohoto vybavení si snadno připravíte kulinářské pochoutky, saláty, omáčky, polévky nebo míchané nápoje. Všechno příslušenství je možné mýt v myčce nádobí.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tyčový mixér
Stav produktu  Nový
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Servisní středisko pro uplatnění reklamace lze vyhledat na odkaze: service.braun.com/cz/cz/service.html.
Fény, kulmy a žehličky na vlasy se reklamují přes prodejce.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi